Discutii despre clasa I
Raspunsuri - Pagina 14
Tinna S. spune:
Buna fetelor!
Merci filofteia pentru listuta! Am uitat sa spun ca noi suntem din Constanta. ![]()
Incepand de saptamana asta bobocelul meu a inceput sa scrie cu stiloul (si pe caietele de matematica, si pe caiete tip I). Pe langa caietele obisnuite, au si caiete speciale de lucru + culegeri (din culegeri inca nu au facut nimic). Mai lucreaza si pe niste caiete cu foi veline (au unul pe care fac tot felul de fise si desene, mai au unul la religie si unul la engleza). Temele vad ca sunt din ce in ce mai multe de la o zi la alta, dar vad ca Andrei inca nu protesteza (prea tare
) cand trebuie sa-si faca tema.
Ceea ce ma ingrijoreaza un pic (de fapt nici nu stiu daca asta e bine sau rau) este ca el e foarte autocritic. El e un copil tare inteligent (si asta nu o spun doar eu ca mama, ci mi-a spus si educatoarea la gradinita si acum si invatatoarea a remarcat), ma uit la el ca scrie destul de bine si greseste f putin, dar... daca doamna le cere sa se autoevalueze (cu calificative), el niciodata nu isi acorda "Foarte Bine", ci eventual "Bine" (daca nu si mai putin). Imi zice "Mami, eu stiu ca as putea sa fac si mai bine decat am facut!" ![]()
Pe de alta parte, imi povesteste ca majoritatea copiiilor din clasa isi acorda "FB" (desi bineinteles ca si ei gresesc...)
Voi patiti asa ceva cu copiii vostri? Eu ma gandesc sa nu fie la el o problema de incredere in sine... ma rog, poate gresesc, ca nu sunt psiholog...
Va pup,
Tina
20+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 9 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
preda_vicky spune:
Simali, m-am interesat, e vb. despre Ordinul nr.1409/29.06.2007 cu privire la aprobarea strategiei Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului cu privire la reducerea fenomenului de violență în unitățile de învățământ preuniversitar. Dar nu zice nicaieri ca e obligatoriu sa se instaleze camere video, asta ramane la latitudinea conducerii scolii respective.
Filofteia,
si
pt. listuta, specific ca Dani e la sc.126.
Lala, din fericire Dani sta pe partea stanga a bancii.
http://community.webshots.com/user/viki39
preda_vicky spune:
Filofteia,
, am vazut si scoala pe listuta
!
http://community.webshots.com/user/viki39
melinav spune:
Pe Andrei gata, l-a prins prima raceala de bobocel, ieri a avut febra, asa ca l-am oprit acasa si ieri si azi, sa vedem maine.
Am fost eu la careu, i-am dat doamnei caietele, sa ne dea totusi temele sa le facem. Am inteles ca au venit si caietele speciale, sunt 15 RON.
L-am dus la medic , ne-a dat IMUNO BABY de la Erbavita, pentru imunizare, zice-se - ati incercat asa ceva?
La abecedar vad ca sunt la P, de fapt prima bucata din p mic, unghiul acela asimetric, fara onduleul de la sfarsit. La mate -, +, =.
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
dcop spune:
Buna ziua,
Anamaria e la scoala 172 "Sf. Andrei"
O sa ajungem sa le implantam cip-uri in creier ca sa stim si ce gindesc? A inebunit de tot lumea asta cu camerele de luat vederi? Monteaza camere din astea si la W.C. "ca sa-i prinda pe fumatori"?
Oameni buni noi cum am invatat in scoli in care era frig, n-aveam lumina destula si pe manuale vechi si totusi n-am ajuns toti delicventi? Nu zic ca ar trebui sa fie si la ei la fel dar trebuie sa existe totusi niste limite!
Intr-adevar Anamaria e stingace, orice activitate grosiera sau fina o face cu mina si piciorul sting. Am observat ca poate sa scrie si cu dreapta dar mai tremurat si doar cu mare concentrare. Invatatoarea nu i-a zis nimic deocamdata. Parerea mea este ca ii e greu invatatoarei sa ii corecteze pe singaci cum sa tina corect creionul, sau sa le ajute mina la litere, dar trebuie sa ne ajutam copiii si nu pe invatatoare. Oricum un stingaci ramine un stingaci orice i-ai face.
Eu am impresia ca sint in zona crepusculara. La sedinta s-au prezentat niste oferte de banci, o majoritate de 17 parinti (din 25) au semnat pentru ele, a treia zi dimineata am aflat cu stupoare ca se fac alte banci fara structura metalica(cum sustineau ca vor neaparat) si fara tva si ca deja au semnat 15 parinti, fara sa vada poze, fara sa se stie cit costa. Ce ma enerveaza este ca totul s-a facut pe ascuns, la prinz cind doar citiva parinti vin sa-si ia copiii de la scoala, si ca sint pusa in fata faptului implinit, ca au hotarit altii pe banii mei, si ca ma iau de prost.
Sint atit de nervoasa incit imi vine sa le spun ca nu dau nici un ban, sa plateasca cei care au luat hotarirea fara sa fie toti parintii de fata.
mihmir spune:
BUNA FETELOR.FELICITARI FILOFTEA PENTRU IDEE.ROBERT ESTE LA SCOALA NR31 GHEORGHE MUNTEANU DIN GALATI.NOI ASEARA AM AVUT SEDINTA CU PARINTII IAR DOAMNA INVATATOARE ESTE FOARTE SUPARATA PE COPII PENTRU CA NU SUNT ATENTI LA ORE,VORBESC URAT(FETELE IN GENERAL"FA PROAST-O"
SI ALTELE) IAR NOI PARINTII AM RAMAS SOCATI DE CE AM AUZIT.EU ACASA AM CATEVA PROBLEME CU ROBERT:NU ARE RABDARE SA-SI FACA TEMA, SE GRABESTE,STERGE FOARTE MULT IAR EU MA SUPAR SI AM PRETENTII DE LA EL PENTRU CA POATE MAI MULT DAR EL NU VREA.POATE STITI VOI O METODA PENTRU A-I SCHIMBA ATITUDINEA!NE-AU VENIT SI NOUA CAIETELE SPECIALE SI VOM AVEEA MAI MULT DE LUCRU.O SA VEDEM CUM NE VOM DESCURCA MIE MI SE PARE TARE GREA MATERIA SI FOARTE COMPLICATA PENTRU EI.
violeta69 spune:
nasa filofteia...multumim...asteptam si mielu'
Vlad e de fapt Mihnea ![]()
e la scoala 128...
e o scoala f buna mai ales ca doamna e super!
dar am ceva probleme cu semiinternatul....mai bine zis azi am avut probleme...
doamna pedagog i-a lasat nesupravegheati sa duca un copil la masina,desi normal era sa vina parintele in clasa, si al meu,viteaz cum e, s-a suit pe banca si de acolo un copil l-a impins...
apoi domnisoara de engleza s-a plans la mine ca nu asculta la lectie,ca nu a vrut sa spuna nici un rand din poezie si,mai mult ca radea de ea...
acu'eu ce sa fac?
am intrebat-o si eu cum sa fac eu? sa stau in clasa cu el...
eu nu stiu profesorii astia nu au metode si pt copii...hiperactivi?
ar trebui sa-l duc la azil?!
ca eu imi dau silinta si in fiecare zi ii repet ca tb sa stea cuminte,ca nu mai e la gradi...da' nu pot fi cu el tot timpul...
in fine,acum mi-a promis ca se face copil cuminte....da' pe asta am mai auzit-o
....sper ca la un moment dat va intelege sa fie si responsabil si sa nu-i arda numai de joaca...
ca asa el scrie cu placere,isi da silinta....
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

.