Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 8
zozela spune:
Simo las' ca te-a mancat bine! Cum sa renuntam la subiect?! Hai sa incercam asa cum ti-am spus mai devreme si apoi o s-o rog pe Oana sa posteze lista pe prima pagina..Mai sunt modificari..pt.ca avem fete noi-gaghi si krystynan-iar la midasnu si Roxana trebuie modificat DPN-ul,respectiv medicul si spitalul la care va naste.
Cat despre TT..nici eu nu-l fac!Sic!!
Clau nici nu vreau sa ma gandesc!
Ela.. in 10+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
clauclau spune:
Dar nu stie nimeni sa-mi zica nimic de infectia urinara? ( sau n-ati citit mai sus? )
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Clabuc spune:
Clau,
eu am citit ce-ai scris mai sus despre infectia urinara, dar nu stiu ce sa spun.
Daca aflu ceva, promit ca te anunt; intre timp, poate sunt alte fete mai avizate sa-ti raspunda, poate care au trecut chiar prin asa ceva. Eu zic sa nu-ti faci griji, mergi la doctor si te va lamuri cu siguranta.
Ai grija de tine si de bb.
Laly 10+
ririan spune:
Scuze ,CLAUCLAU,acum am vazut ce ai intrebat,eu pot sa-ti spun cate ceva,dar nu din proprie experienta,de la cumnata mea,care insarcinata fiind,a avut infectie urinara.Nu vreau sa te sperii dar mergi la medic pt. ca trebuie sa-ti dea tratament,poate acum esti la inceput dar daca se agraveaza este destul de neplacuta si dureroasa din ce am vazut la cumnata.Ea era in luna a 9 a si o durea foarte tare burta am crezut ca o sa nasca dar eru dureri de la infectie,a primit ceva ovule si alt tratament pe care nu mi-l amintesc,si s-a vindecat.Deci mai bine mergi la medic sa fii linistita.
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times
Clabuc spune:
Clau,
uite ce am putut gasi despre infectia urinara in timpul sarcinii. Nu stiu daca te ajuta, dar am incercat.
Infectiile cailor urinare
Infectiile tractului urinar sunt destul de frecvente in timpul graviditatii. Aproximativ o femeie din 25 face o infectie a cailor urinare in timpul graviditatii, simptomele obisnuite fiind un discomfort sau senzatie de arsura la trecerea urinii, o durere a vezicii sau necesitatea de a urina foarte frecvent. Daca infectia urca la nivelul rinichilor si in circuitul sangvin, poate provoca dureri lombare, vomismente, febra si poate produce chiar travaliu prematur.
Tratand precoce infectiile cailor urinare, putem preveni o serie de complicatii mai severe. O infectie usoara se trateaza cu antibiotice sub forma de tablete pentru o saptamana, dar o infectie mai severa poate necesita internare in spital, antibiotice intravenoase si repaus la pat. Dupa o infectie urinara, alte infectii sunt mai frecvente si sunt indicate examene lunare ale urinii.
Oricum, si mie mi se pare ciudat ca n-ai nici un simptom, de-aia iti recomand sa faci mai multe investigatii sa te asiguri daca intr-adevar e vorba de o infectie urinara.
Laly 10+
clauclau spune:
Clabuc, Ririan, multumesc de raspunsuri. O sa merg la medic sa vad despre ce este vorba, poate-mi da vreun tratament ceva. Va pupic
CLAU 13+
mihutza11 spune:
buna randunicilor,
bine v-am regasit si bun venit noilor randunici... vad ca ne inmultim inca...
Ririan ce de fete sugubete. Sa iti traiasca! si mai vine un bebe..
Ioana ce dragutz ca ai simtit bebele... abia astept si eu, dar tre' sa mai crestem un pic.
Va pupic! acum sunt pe fuga!
Mihaela
9+
alinushca spune:
Randunici,
Nu am mai scris de multisor pe la voi. Ca nu m-am incadrat la Martie-Aprilie dar cred ca ma voi incadra la Mai-Iunie.
Am nevoie mare de un raspuns de la voi: cat de devreme v-au apucat gretzurile ?
Ca eu am avut o oprita in evolutie in Iunie anul asta, am facut chiuretaj, si acum cred ca am ramas din nou. Spun asta pentru ca de Duminica incepand m-au apucat treptat greturile, zi de zi. Ieri a fost mai rau si azi deja e o stare continua indiferent daca mananc ceva sau nu, ce mananc etc.
E prea devreme insa sa fac un test de sarcina. Am ovulat in ziua 16 din ciclu de 32-33. Iar acum sunt in ziua 29 si testul de sarcina a iesit ieri negativ.
Ori sunt greturi de la bebe, ori sunt probleme cu care sa ma duc la un doctor de maruntaie .
Si de asta va intreb: din experienta voastra, cat de devreme v-au luat greturile ?
Multumesc mult!
:) Sanatate!
clauclau spune:
Alinushca, pe mine m-au apucat greturile la 5 saptamani si m-au tinut fix 2 saptamani. Dar au fost non stop, de dimineata pana seara la culcare. Dupa 7 saptamani am avut doar episoade de greata, nu cine stie ce...
Iti doresc sa fie bebe la tine in burtica!
CLAU 13+
zozela spune:
Alinushca si eu tot un CM de aprox.32 de zile aveam si am facut testul in ziua 30.Se vedea o liniutza taaare firava.Am repetat testul si in ziua 31 si 32 si liniutzele au inceput sa capete din ce in ce mai multa culoare Asa ca..mai fa un test azi..Sa dea D-zeu sa fie un BB cuibarit in burtica ta!
Ela.. in 10+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)