Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 9
Clabuc spune:
Alinushca,
pe mine m-au apucat greturile dupa saptamana a sasea. Pana atunci n-am simtit nimic, nici ca as fi insarcinata, nici ca n-as fi.
Eu iti doresc din tot sufletul sa fie bb.
Laly 10+
zozela spune:
Edit:trimisesem de 2X acelasi mesaj!
Ela.. in 10+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
alinushca spune:
Deci nimeni nu le-a avut chiar asa devreme...
La sarcina trecuta nu am avut nici un pic de greatza pana in saptamana a 10-a asa ca nu stiu ce sa cred. O fi doar o maaare dereglare hormonala.
Va multumesc mult de tot!
Si va doresc sa duceti usor sarcinile pana la capat!
:) Sanatate!
simonette spune:
Clau eu astept sa se intoarca sotul cu rezultatele urinei! Am o banuiala ca si eu am infectie urinara caci eu am simptome Iti raspund apoi...desi pana nu merg la dr. sa-mi dea tratament nu am cum sa iti spun ceva deshtept
Zozelina incerc sa fac cum mi-ai zis tu...sper sa reusesc, dar sunt intr-o criza de timp
Fug sa fac taiteiipt ciorba
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Alinushca,
in saptamana 6 am descoperit ca sunt insarcinata...nu pot spune ca am avut greturi...dar am devenit tot in saptamana 6 sensibila la mirosuri. Cica greturile sunt direct legate de nivelul in sange al unui hormon. Dar mai multe afli chiar din materialul publicat la Odiseea Sarcinii saptamana cu saptamana.
Iti tin pumnii sa fie vorba de bebe si nu de vreun deranj gastro.
Cu simpatie Cory si balonasul ei de 8+
cory3maz
clauclau spune:
Simo, eu nu am nici-un fel de simptom, de-asta mi se pare ciudat...nu ma deranjeaza in nici-un fel cand merg la baie, dar cine stie? Vorbim dupa ce primesti analizele, de fapt nici eu nu le am, sunt la soacra mea, dar asa mi-a zis la telefon!
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Clau, eu merg mai des la baie...nu ma ustura dar uneori ma doare chhiar deasupra osului pubian si dr. a zis ca e posibil infectie urinara
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Zozela...trimis PM cu lista! sa ma anunti daca ai primit!
PozeLuca
BB2
Fabya spune:
O zi frumoasa la gravidutze si fara greturi
Nicoleta eu nu iau Duphaston ci Utrogest si asta din propie initiativa ca nu are ce sa i-mi scrice stii ca i-mi face bine dupa niste analize din trecut.Duphaston stiu ca e progestron sintetic si utrogestul e natural.Dece nu ai cerut sa iti dea Utrogest daca totusi ti-la recomndat sa-l iei pt ca e mai bun.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi
numeioana spune:
Hai ca m-ati speriat! Azi ma duc la dr. de familie sa ma cantareasca si sa mai scrie cate ceva in carnetul meu si maine dimineata ma duc sa fac un sumar de urina. Si eu ma duc des la toaleta si nu ma ustura nimic. Sper sa nu am infectie.
M-a chemat dr. de familie sa-mi dea reteta gratuita pt gravide. Stiti cumva ce anume se da gratuit? M-ar interesa Elevitul sau macar No-spa-ul si Utrogestanul, ca sunt mai scumpe si se termina repede. Utrogestanul costa 22RON si imi ajunge 7 zile, in timp ce No-spa-ul costa 8RON si imi ajunge 10 zile...
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.