Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata burticutelor,

cum va simtiti azi?

Ioana, ce super ca l-ai simtit pe bebe. Dar, deja la 14 saptamani? Eu citisem undeva ca dupa saptamana 16. Inseamna ca bb-ul tau e harnicut rau, bravo lui. Apropo de Cola, e vreo problema daca bem un pahar la 2-3 zile, eu nu beau cafea deloc, nu fumez, dar am si eu o "placere": o Coluta mica un pic rece la un pranz de week-end. O fi asa rau? Sotul meu se uita cam urat la mine cand comand una. Voi ce ziceti?

Ririan, am vazut pozele: ce fetita frumoasa si dulce ai! E superba, o dulceata, mai astept si alte poze cand oi avea.

Cory, si eu as fi facut la fel in locul tau. Sanatatea ta si a copilului tau sunt mult mai importante decat niste proiecte, care, oricat de marete si asteptate ar fi, vor mai aparea, fii sigura de asta. Am observat, din cate ai scris tu, ca esti o fire foarte ambitioasa si vei vedea ca poate vor veni proiecte mai importante carora le vei putea acorda o atentie mai mare si fara sa neglijezi alte aspcte importnate din viata ta, cum e cazul de-acum. Asta e parerea mea, buna sau rea, asta tu decizi. Iti doresc o sarcina usoara, fara probleme si un bebic sanatos si voinic.

Stiu ca am mai pus o data intrebarea asta, dar am ratacit undeva raspunsul. Cam in a cata saptamana putem considera ca am scapat in cea mai mare parte de riscurile unui avort?

Va pup mult pe toate si sa aveti o zi super!!!

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana, tu stii cel mai bine ce ai simtit! Sa tii minte data la care l-ai simtit miscand prima data, se zice ca tot pe data aceea o sa nasti...asta daca nu programezi nasterea bineinteles! Eu am simtit atunci niste falfaieli daca tineam palma apasata pe abdomen dar de atunci nu ammai simtit asa...nici nu am mai incercat insistent!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clabuc - primele 12 saptamani sunt cele cu risc crescut.

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Cristina,

iti multumesc mult pentru raspunsul prompt. Oricum, kuni cand am fost la cel de-al doilea control, doctorul m-a asigurat ca atat eu, cat si bb suntem bine. Acum sunt in saptamana a 11-a si sper sa nu avem nici o problema, sa creasca bb mare si sanatos.

Multumesc inca o data!

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, am venit si eu la apel, vad ca parca nu mai sunt asa somnoroasa azi...

Cory, si eu m-am tot gandit la partea cu cariera, dar dupa ce m-am gandit indelungat am decis ca familia este mult mai importanta si am lasat-o mai moale cu partea cealalta. Si sti ceva? Sunt foarte multumita asa si vreau sa-i acord toata atentia mea lui bebe 2. In viitor, mai vedem...Asa ca te felicit ca ai ales sa te ocupi foarte bine de bebele care vine.
Si vizavi de ce ne-ai povestit despre "maternitatea" aia, m-am ingrozit, nu-mi vine sa cred ca se intampla inca astfel de enormitati! Bine i-ai zis ABATOR. Da Doamne sa nu mai existe astfel de maternitati in tara!

Clabuc, si eu zic ca dupa ce trece primul trimestru putem sa ne mai linistim putin...

Midasnu, doctorita ta de familie s-a purtat total neprofesional! Eu n-as mai merge la ea, cum e posibil sa-ti spuna in fata astfel de chestii de parca ai fi copil! Dar ce , tu nu ai sentimente? Daca ai posibilitatea, schimb-o fara sa te gandesti de 2 ori...Iar in privinta ecografiei stai linistita ca o sa se vada ceva acolo chiar daca e micut!

Acum sa va intreb si eu ceva. In dimineata asta s-a dus soacra mea sa-mi ia rezultatele la analize ( la cel de-al doilea set) si asistenta i-a spus ca sunt bune, pot sa fac copii , dar mi-a iesit si o infectie urinara...Eu m-am cam speriat, cu toate ca stiu ca se intampla foarte des la gravide. Dar nu trebuie sa avem vreun simptom ceva? Eu fac normal ( doar ca mai des bineinteles ), dar nu ma ustura, nu ma deranjeaza nimic. Si nici nu mi-a spus ceva de vreun tratament, probabil trebuie sa ma duc eu sa discut cu doctora...
Voi ce stiti despre asta?

Va pup dragele mele si sa aveti o zi frumoasa!

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

burtici!
Ce rapide sunteti!
Simo acum doar tu poti face modificari in listuta..sau daca nu poti..apesi pe editeaza-dai copy la listutza si mi-o poti trimite mie pe PM
Ioana l-ai simtit deja pe bebica??!!!Suuuper!Nici nu-mi pot inchipui ce sentimente trebuie sa te fi incercat!!
Multumim cria_bv!Felicitari pentru BB Vladut-sa va aduca numai bucurii!!
Bitza ma bucur ca l-ai vazut pe samburica!! Felicitari!
Mi-ati facut o pofta de mers la echoo!!..Si cat mai e pana pe 10 Sept!?!

Ela.. in 10+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zozelina, daca m-a mancat in sa deschid io capitol nou! Dar nu mai puteam sa astept...mi-era dor de voi! Lasa iubita ca mai ai mai putin de 2 saptamani pana pe 10!!! Eu merg pe 12 septambrie la echo pt TT, TT pe care nu cred ca o sa-l fac...sac!

Dar sunt modificari de facut in listutza?
Nu putem abandona capitolul asta, sa deschidem altul?

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, lasa ca se termina repede capitolul, eu zic sa mergem asa cu asta...Eventual sa pui la titlu si anul 2008.

Zozela, hai ca mai e putin pana pe 10! Dar ce zici de 25????

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

BUNA FETELOR!Ce mai faceti voi si bebicii,sper ca bine.CLABUC mersi de ce ai spus despre fetita mea ,dar nu este una singura sunt trei,o sa modific si o sa trc si numele si varsta.PUPICI LA TOATE!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times

Mergi la inceput

Ririan,
scuze, mi s-a parut mie ca sunt diferite, dar m-am gandit ca poate sunt facute in perioade diferite si de aici schimbarile. Oricum, sunt niste papusele dulci foc. Sa-ti traiasca!!!

Laly 10+

Mergi la inceput