Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 26
underqueen spune:
chris, felicitari pentru confirmare!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+
simonette spune:
Clau, ce sa fac mey? Ma lupt cu niste stari contradictorii! Depinde cum ma trezesc dimineatza... Am citit mai mult si scris mai putin ca nu vreau sa transmit ceva nasol...
Underqueen sa stii ca ti-am simtit lipsa, ma bucur ca ai reaparut de pa unde ai fost!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Chris felicitari pt bb cu inimioara activa! Sa creasca mare si voinic!
Tare ma tem ca Xor a facut deja......o miscare decisiva!
PozeLuca
BB2
Kya spune:
Dragele mele drage,
am venit la raport - am fost aseara la doctor la ecografie si am avut o intalnire de gradul 1 cu ghemotoaca. Dupa UM avem 7 saptamani si ceva, dar dupa masuratori avem 8 saptamani si 3-4 zile. Masuram 22 mm, si avem un puls de 170! . Nu-mi vine sa cred ca in mai putin de 2 saptamani a crescut de 10 ori!!!!
Tati era extaziat pentru ca au stat pentru prima data ochi in ochi (sau ma rog, ochi in gaurele, ca ochisorii nostri inca se dezvolta...)
Cu toate sangerarile de acum 2 saptamani, suntem foarte bine. Ne mai trebuie putin utrogestan ca se sa lipeasca bine de tot placenta, dar ne merge bine.
Am primit lista luuuunga de analize, si urmatoarea eco va fi cea de 12-13 s.
In concediu a fost tare bine... si foarte scurte mi s-au parut astea 2 saptamani. De luni, insa inapoi la munca. O sa fiu insa mai activa pe forum, si trebuie sa recunosc ca mi-ati lipsit taaaare mult
WE minunat va doresc, toate burticutele!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Si mie mi-ai lipsit, Kya! Te asteptam cu vesti (ma rog, eu mai stau cateva zile apoi o sterg un pic din Bucuresti, ca... AM INTRAT IN COONCEEEDIIUUUUU!!!)
naty 8+
clauclau spune:
Kya, Chris, felicitari pentru intalnirile frumoase cu bebelusii din burtici!
Underqueen, tu pe unde-ai umblat, de ce n-ai mai trecut pe la noi macar din cand in cand sa ne spui ca esti bine...Na, uite ca te-am certat, poate nu mai dispari asa!
Simo, ce inseamna asta? Capul sus ca-ti dau bataita . Trebuie sa fi o mamica linistita si fericita pentru copilasii tai! Mai bine vino si vorbeste cu noi cand te simti trista si te inveselim noi numaidecat! Uite o floare pentru tine
Eu sunt bucuroasa ca a venit weekend-ul ! Maine dimineata fugim sa-l luam pe Razvanel de la mama mea si la munte cu noi pana duminica seara. Sper sa ne relaxam si sa ne bucuram in zilele astea.
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
gudinde spune:
quote:quote:
Originally posted by gudinde
simonette
Sa nu te superi pe mine dar ar trebui sa treceti in titlu si anul:
Mamici de Martie - Aprilie 2008 (8)
Si inca ceva ai uitat sa treci la linkurile cu capitolele anterioare si linkul de la capitolul (7)
Originally posted by cory3maz
Gudinde,
ma bucur sa te revad... pe aici...ti-am citit cu interes postarile de pe diferite sectiuni ale forumului DC! Ai un stil al tau, clasicizat, zic eu!
cory3maz
Sper ca (virgula) clasicizat in bine nu in rau. Si mai sper sincer ca nu s-a suparat nimeni ca m-am bagat ca musca-n lapte in topicul vostru.
Ce sa zic ... sunt tipicara din fire (boala grea) si cand am vazut titlul topicului mi-a sarit in ochi.
simonette spune:
Kya felicitari pt ghemotoaca! Sa creasca mare si frumoasa! Iar tu sa ai sarcina fara probleme in continuare si o nastere fara dureri cand o veni timpul!
Clau dar sa stii ca nu a fost chiar asa...poate asa se intelege din ce am scris dar am avut si treaba, nu mai fac fatza, desi mi-am recapatat energia... Ma inerveaza ca acum fac curat si peste juma de ora baietii mei rastoarna casa cu -n sus... de calcat nu am chef sa ma apuc si parca urla la mine lucrurile caci s-au strans tare multe... de-astea! N-am intrat in vreo depresie de-aia nasoala...mnuuuu! Abia astept sa mai treaca 1-2 saptamani sa-mi simt si eu bobocelul dand din piciorushe, sa merg la echo de 16 saptamani pe 12 sept sa il vad cum da din toate alea si poate aflu si ce culoare va avea caruciorul...
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Naty sa ai parte de un concediu de vis! Sa te intorci bine sanatoasa, cu burtik mare!
Clau si tu sa ai un WE minunat!
Relaxare maxima fetelor!
PozeLuca
BB2