Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Chiar sper sa ma intorc cu burtik mai mare! deocamdata mai stau pe aici pe langa voi, plec din Bucuresti abia miercuri, deocamdata mai e de alergat ceva, caci...pe 30 septembrie avem nunta!
Pe de alta parte, daca burtik creste prea mult, voi avea probleme cu frumoasa mea rochie achizitionata inainte de aparitia bobitei mele care acum creste...Asta e, oi vedea, bobita sa fie sanatoasa!

naty 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Naty...Casa de piatra!!! Fericire multa!!! Ce frumos trebuie sa fie sa vina toate bucuriile deodata...si nunta si bb!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Naty - si eu imi doream acelasi lucru: sa mi se mai potriveasca rochita. Doar ca la mine a fost invers, era dupa nastere si slabeam intr-un mod uimitor (adica repedeeee). Si, choar daca am achizitionat-o cu 3 sapt, la nunta am fost nevoita sa trag de fuste in sus intr-una

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Natyyyyy CASA DE PIATRA! Sa nu te stresezi prea tare, ca sa nu se incrunte bb. Eu si fara samburel n-am dormit 2 nopti inainte de nunta . Bine ca nu mai e canicula. Succes maxim si lasa-i pe altii sa se streseze.

sovi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

simonette, clau, merit sa ma certati... am avut examenul de definitivat si nu am avut timp de absolut nimic. am fost super stresata...acum am terminat si promit sa intru mai des...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Naty, casa de piatra! sa fiti fericiti toti 3!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+

Mergi la inceput

Buna dimineatza si un WE minunat sa aveti!

Underqueen, cine te-a certat iubita? Spune-mi mie, ca sa vezi ce-i fac Noi ne-am exprimat dorul nu ne-am luat de tine!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty, casa de piatra si multa fericire!!! Si sa te odihnesti in concediu cat poti tu mai mult.

Clau, ai primit PM-ul meu?

Underqueen feliciari pentru definitivat, si bine ai venit inapoi!

Simo tu ziceai in capitolul trecut ca inima fetitelor bate mai repede? Pentru ca daca e asa, mi se intareste mie convingerea ca va fi cu fundita roz... Plus ca provine de pe OV drept!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Am pus de-o fasolik cu ciolan afumat
Cine are pofta e invitata mea!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Kya io eram aia....asa am auzit! Doamne ajuta sa fie ce ne dorim in burtici si sa fie sanatosi!!! Daca e pe ovarul drept mai,mai....ce de fetite o sa avem! Sunt tare curioasa mai tarziu cand om incepe sa aflam sexul bb-ilor cum o sa dea statistica

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput