Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 25
clauclau spune:
Natynic, imi pare rau ca te-ai simtit asa rau noaptea trecuta, bine ca a trecut. Mie personal nu-mi vine a crede ca se poate simti bebe la 8 saptamani, este mult prea mic si din cate stiu nici nu este format in totalitate. El nu are atata putere la varsta asta, totusi ma mir ca doctora ta a zis ca poate fii bebe, eu chiar nu am mai auzit asa ceva. La 8 saptamani bebe are cam 2 cm si este cat un bob de strugure, deci cam greu sa il simti...Chiar nu stiu...poate au mai patit fetele asa.
Sper sa te simti mai bine
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Naty, nu vreau sa-ti stric placerea, dar...sincer, in viatza mea nu am mai auzit sa simti miscari la 8 saptamani! BB incepe samiste intr-adeva pe la 9 saptamani dar noi nu putem sa simtim aceste miscari! O explicatie ar fi faptul ca e mai aglomerat acum in burtik si intestinele isi cer spatiul de din-ainte... nu te supara..poate dr. ta nu ainteles intrebarea ta!
Diaree am avut si eu, si ieri si azi...fara dureri...asa, cuminte!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Simo, ce mai faci draguta? Ai fost cam ocupata in ultima vreme...
CLAU 13+
natynic spune:
Nu ma supar, dragelor, nici mie nu-mi vine a crede. Sper sa nu fie contractii...nu ma doare, dar ceva mi se zbate dinauntru si NU sunt gaze!
naty 8+
clauclau spune:
Natynic, stai linistita ca o sa treaca, eventual daca ai putea sa stai in pat ar fi super ( asta daca nu esti la servici). Te pupic
CLAU 13+
deeapui spune:
Natynic, sunt tot un fel de contractii, da nu periculoase, sunt datorate intinderii si cresterii uterului
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Clabuc spune:
Eu plec acasa. Cred ca o sa adorm pana-n 10.
Va pup mult, aveti grija de voi si de bb-i si sa aveti un week-end excelent!
Laly 10+
clauclau spune:
Clabuc, weekend placut si tie, mai stau si eu o jumatate de ora si gata cu serviciul pe saptamana asta. Abia astept sa plec acasa sa ma intind in pat...
Va pup si o seara frumoasa sa aveti!
CLAU 13+
underqueen spune:
pa Clabuc!
pa Clau!
sa aveti un week-end placut amandoua!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+
chris spune:
Valeu fetelor!! Da ati scris nu gluma, abia am apucat sa citesc iute ce ati mai scris!
In sfarsit, am fost si eu la primul eco, avem 7+ si s-a vazut punctuletul inimioara cum palpaie
Asa ca randunicilor, acuma luati-ma si pe mine oficial in listuta ca sunt mai linistita: UM 14.07.2007, DPN 19.04.2008
Gaghi, tine-te tare, tre sa fim optimiste, si eu am un paharel cu neliniste in care mai inot, da dau o raita pe aici pe la fete si imi trece, chiar daca eu nu scriu prea mult ca nu prea apuc, reusesc sa citesc si ma mai inveselesc pasarelele cu ciripitul lor pe aci
Xor, si eu zic ca si fetele, du-te si la alt dr, la alt ecograf, eu acuma am venit de la al meu dr, si a zis ca se vede inimioara ca palpaie, da a zis ca am noroc ca se vede pentru ca sunt f slaba, ca altfel nu prea se vede asa de devreme. Asa ca poate totusi, mai este o speranta!! De ce sa nu incerci??
7+