* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Wooow, Sephora, am vazut filmuletul cu Matti, ce sa zic, e baiat descurcaret, cand pe sus, cand pe jos. Mai ai timp sa respiri?

Lakioana, fetita ta e o frumusete, o papusa vie. Are niste ochi minunati. Imi plac tare pozele de la baita dar si "cele 3 generatii" daca-mi permiti sa spun asa.

Adina, bine ai revenit, ma bucur tare ca s-a intors mama ta si ai timp de forum, pentru ca -iti fac o marturisire- postarile tale sunt pline de haz si de fiecare data abia astept sa vad ce-ai mai scris ca sa ma binedispun. Presupun ca esti o persoana vesela si optimista mereu, altfel nu cred c-ai putea transmite prin text atata voie buna.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am revenit si noi acasa dupa indelungi plimbari tinut numai de manute...ma doare spatele de mor, parca sunt o baba din aia care de abia isi mai taraie oasele prin casa

Sephora - am vazut pe dragalas cum aprinde el si cum stinge lumina, si cat de rpeede se ridica d ejos...e - pt Matti
Lakioana - e o superba printesa ta si fasneata foc...s-o tina tot asa, voua multa bafta in ce v-ati propus!
Adina - nu stiu daca ai mai apucat sa citesti tocmai te compatimeam in cap. anterior...cu 2 nazdravani pe cap imi dau seama ca nu e de gluma
Floricel - apropo' de mancarea pasata - eu ii pasez doar cu furculita, cartofii ii las asa ca ii ia el si ii mananca, fructele le vrea de la o vreme doar felii taiate, le ia in manuta si le rontaie !

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Floricel, acomodare rapida la cresa si spor la intarcat. Am vazut ca esti optimista si asta ma bucura, stiu ca te-a framantat mult gandul de-a o inscrie sau nu la cresa. Sanatate Roxanei!

Fetelor, noi azi am fost la analize fiindca ne luptam inca din februarie cu anemia. In sfarsit, dupa ce i-a marit doza de fier, atat sideremia cat si hemoglobina sunt in limite normale. Am consultat si-un chirurg fiindca sunt tare ingrijorata si totodata nestiutoare in privinta decalotarii la baietei. Mi-este tare teama sa nu faca Mathias fimoza si sa fim nevoiti sa-l operam peste cativa ani, cand va fi marisor si constient. Concluzia dr a fost sa nu umblam "acolo", decalotarea se va produce in mod natural pana pe la 4-5 ani. Chiar zicea dr ca la 1 an e firesc sa nu se vada nici macar orificiul uretral. Asa o fi...am auzit atatea pareri incat nici nu stiu pe care s-o cred. In fine...am facut si-un sumar de urina care a iesit curat ca lacrima, iar hemoleucograma este ok in totalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lili - asa ma bucur ca sunteti sanatosi "cu acte in regula" - cat despre decalotare atata s-a vorbit, sunt atatea pareri pro si contra incat am zis sa las copilul sa ajunga la 1 an - 1 an jumate si voi vedea pe urma

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Floricel, n-am idee de retete pentru bebei, eu ii dau papa la borcanel ca m-am saturat in primavara- vara sa ma aburesc in bucatarie gatind iar fii-miu sa nu pape nimic. Ii mai dau si mancare facuta pentru noi, pregatita dietetic. Nu-i pasez nimic, se descurca singur sa mestece si sa inghita.

Hai Dinamo!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Mai Alexutza, garbovita - garbovita dar tot mai ai putere sa animi forumul. Merci de raspuns. Offff mama ei de decalotare, am citit 'nshpemii de pareri la "Parintii intreaba..." si tot n-am gasit un raspuns. Sper doar ca decalotat ori ba, sa n-aiba probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

hello hello!!!

Ce mai faceti fetelor? Imi era asa dor de voi...dar nu am mai avut timp de net deloc. Sunt singura cu cupilul si nu mai fac fata la toate. A fost sotul acasa 2 saptamani dar tot nu am reusit sa ma odihnesc caci tot singura am stat cu Luca, pt ca el a fost mai tot timpul plecat la lucru pe aici.
In rest suntem bine, nu avem nici un dintzisor dar ne chinuim cu durerea,merge singur pe langa pat tinandu-se cu o manutza, de-a busilea alearga pot spune, se ridica in picioare singur si sta chiar cateva secunde. Nu vrea sa manance nimic decat lapte cu cereale, branza cu fructe, branza cu smantana si mamaligutza si de 3 zile mananca ciorbitza. Si imi este foarte greu cu mancarea pt el. S-a intarcat singur de la 8 luni jumate si nici nu vrea sa mai auda de san.

Nu am citit mai nik pe aici, doar cateva pag din cap trecut -NO COMMENT- si cap acesta.

Dori imi pare rau de cele intamplate. DD are grija de voi...mai mult nu am cuvinte. Condoleante...

Am admirat pe:
Reby - e o papusica
Mathias - cu parul in ochi
Matti - care aprinde si stinge becul
Davidutzu - umblaretzul
.... si nu-mi mai amintesc pe cine...
aaa gemenii sunt niste dragalasi

Alexutza stii tu pt ce

Cristina felicirari pt sarcina, sa ai un bebe cuminte si sanatos

Am fugit ca plange...revin maine...sper

Noapte buna si somn dulce.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna seara fetelor

Intru numai un pic sa le multumesc celor care au felicitat-o pe papusica mea pt cele 11 luni....mai e un pic si face 1 anisor nu pot sa cred...

Nu am citit ultimele pagini deoarece am fost putin ocupata...a tb sa pregatim bagajul sotului ca a plecat o sapt din tara . Asa ca am avut de spalat...calcat...

Iar acum bantui pe aici asteptand tel ca a ajuns cu bine..Ultima data a fost amenintare cu bomba in avion...pe aceeasi ruta...s-au intors d ela jumatatea drumului...cand tb sa faca escala de fapt...in fine...si acum stau ca pe ace...atunci am aflat de la stiri...vuiau toate posturile tv...si eu nu stiam nimic...ca asteptam tel dimineata abia...Sper sa ajunga bine ...

Ma duc la tv ...noapte buna...revin dimineata cu mesaje noi

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Haideti la

Si la o tura de aerobic si Pilates:

Mergi la inceput

La multi ani, Julia Maria (Fusca) si Darius Teodor (Martha78)!

Mergi la inceput