* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 4
Mirabelac spune:
BUCURIILE nascute azi.
Am inceput sa completez lista cu BUCURIILE care merg. Daca mai e ceva de completat va rog sa solicitati.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Buna dimineata in sfarsit!!!nu a mers forumul la mine
Lili - multumim de chiar am nevoie azi...dupa o noapte de cosmar!!! - exercitii asa dimineata nu cred ca mai sunt in stare sa pretsez...sunt franta
Cristina - unde esti??? tu aia matinala cu cafeluta...sunteti bine?
Scumpik - si multa putere cu micutul plimbaret!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor zilei de 29, sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti!!!un mare pt David baiat mareee si pt Maruca - ultima ei luna de bebelus!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
La multi ani Julia Maria si Darius Teodor!
La multi ani si celorlalte Bucurii de 29!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
pufymic spune:
Julia
Darius
!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
AdinaF spune:
Alexutza, da am citit postarea ta, merci ca te-ai gandit la noi. La noi cred totusi ca marele avantaj e acela ca au inceput de ceva timp sa se joace impreuna, ceea ce-mi umple inima de bucurie, timp in care pot sa mai deretic si eu putzin. Cele dintre voi care au doar un copil sunt clar partenerul principal de joaca, asa ca nu stiu cine pe cine ar trebui sa compatimeasca .
Lili, merci de primire, esti o dragutza ca intotdeauna .
Astazi am avut o dimineatza faina, m-am intalnit cu 2 mamici si copilasii lor, Alex le-a facut fetitzelor ochi frumosi la greu, Fabi ca de obicei este interesat doar de copiii mai in varsta...problema e ca aceia nici nu-l baga in seama si-si strang toate jucariile cand saracutzul se apropie de ei...asta e cu varsta cred ca e pregnant sentimentul de posesiune.
In rest ma bucur la gandul ca peste vreo 10 zile facem si noi un mic concediu la mare, in sfarsit, nu numai voi
Va pupacesc, si va doresc o zi faina!
La geam
La piscina
Basmalutza noua
Hrana sanatoasa
4 ochisori frumosi
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
Lili, si sa ma impusti si sa ma tai si sa ma biciuiesti nu fac Pilates de dimineatza buna
La geam
La piscina
Basmalutza noua
Hrana sanatoasa
4 ochisori frumosi
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi Nu am dat azi ca am avut program de infrumusetare de dimineata. Am fost la cosmeticiana.
Si dau si de baut, ca ne-am luat alta masina. Aia cu care am facut accident am vandut-o asa stricata, pentru ca cei de la asigurari au preferat sa ne dea contravaloarea masinii, pt ca reparatia ar fi costat mult mai mult decat masina in sine. V-am zis eu ca a fost facuta varza... asa ca poftiti - Si sa ma scuzati ca nu va voi tine companie
Adina - sa inteleg ca in loc sa te compatimim ar trebui sa te invidiem? Ok, te invidiez Sincer chiar ma bucur ca acum ti-i mai usor cu piticii, ca inceputul cred eu a fost tare dificil. Acuma e vremea ta de distractie Concediu placut va doresc! Unde mergeti?
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
CristinaGoji spune:
Uitai: Scumpik - bine ai revenit! Felicitari pentru progresele lui Luca si te mai asteptam cu vesti!
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major