* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Vauva n-o venit inca...duminica aterizeaza...iar stau cu inima cat un purice sa nu fie vreo bombardea . Tocmai m-a sunat ..."ce sa iti cumpar?" Ca e prima data cand nu i-am facut lista de shopping. I-am zis sa nu mai imi ia nimic ...si ma tot suna sa ma intrebe

Gongy m-ai amuzat...pey traim in Romanica ai uitat? Si papusa mea a mancat ff bine si la mare si la munte si in delta...a venit cu aproape 1 kg din co...dar le si dormea la greu...asa cresc..

Adriana ok...pe maine...oricum vad ca se cam innoreaza...sper s anu ploua ca eu vreau sa ies totusi. Poate apare Lilina daca tot a venit acasa.

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Da unde s-a dus mai Itzy de ti-i frica de "bombardea"?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Eeee prin tarile calde...dar nu acolo e pericol...ci pe AVION ZIC...data trecuta era cursa Tarom si la Istambul unde tb sa faca escala s-a intors in Bucuresti...stwardezele anuntasera asa pe cate unul in caz ca se intampla ceva sa le ajute cu evacuarea pasagerilor...fuseste anuntat ca e o bomba la bord ...de atunci...mi-e o frica de cate ori pleaca

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ceva despre bone...ca am vazut ca a pomenit Adriana despre increderea in a ei.

Povestea in parc, o mamica siderata....cum a auzit 2 bone vorbind pe o banca alaturata:
- Nu stiu draga ce sa ii mai fac...m-a capiat zau asta mic...nu sta o clipa. Toata ziua stau dupa c..ul lui
- Dar ce esti fraiera....fa ca mine si pune-i un pic de cloroform pe o batista...si sa vezi cum iti doarmeee toata ziua.

Le -a facut tipa cu ou si cu otet de au plecat alea imediat....si a incercat sa le mai vada si altadata sau pe copii cu parintii dar nu...probabil evita parcul...

Despre alta povestea o bunica cum batea un baietel saracutul de iti era mai mare mila....si stia sigur ca e bona...

Sau cica ele mananca sandwich-urile copiilor si lor le dau sicks-uri, grisine si alte porcarii...profitand de faptul ca cei mici nu prea sunt mancaciosi...

Fetelor, care apelati la bone...mergeti numai pe recomandari ca nu stiti peste cine dati...In fata voastra sunt lapte si miere si cu copii sunt niste scorpii...atentie mare sau puneti camere video daca puteti...desigur

M-am tot tinut sa va povestesc chestiile astea de acum ceva zile ...dar am uitat...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
itzy-bitzy
membru junior

Hai sa va povestesc ceva despre bone...ca am vazut ca a pomenit Adriana despre increderea in a ei.

Povestea in parc, o mamica siderata....cum a auzit 2 bone vorbind pe o banca alaturata:
- Nu stiu draga ce sa ii mai fac...m-a capiat zau asta mic...nu sta o clipa. Toata ziua stau dupa c..ul lui
- Dar ce esti fraiera....fa ca mine si pune-i un pic de cloroform pe o batista...si sa vezi cum iti doarmeee toata ziua.

Itzy-Bitzy cloroform????????

Pai daca era bona lui fii-mea o mancam cu tot cu rahat.

Era odata una in parc cu un copilas de 1 an si vreo 5-6 luni si ea cica spunea ca ii e bunica la ala mic.
Mai fetelor stiti ce-i facea bietului copilas??
Avea in mana un corn dinala cu coaja mai crocanta si o rosie intreaga si incerca sa i le indese fortat in gura copilului.
Cand asta mic nu deschidea guritza ea ii dadea cu pumnul in obrajor si eu zurlie cum sunt si cum nu pot sa tac nici sa ma bati m-am luat de ea.
I-am spus ca,daca mai face inca odata acel gest chem politia si protectia copilului.
Spunea dilimaca,ca:"Ce e copilul tau? Tu vezi-ti de copilul tau si pe-a lu' altul lasa-l in pace?"
Pai cum sa tac femeie cand tu ii dai pumni in gura copilului ca sa manance porcariile alea??
Dar a inceput sa o ia cu frica si plus ca am amenintat-o ca,daca o vad pe mama copilului prin parc am sa ii spun tot ce sa intamplat.
De atunci nici ca am mai vazut picior de EA prin parc,cred ca a ramas cu morcov.
Pai sa aud vreodata asa ceva ca o gatui pe aia ca pe pui

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara, buna seara!!!

Am revenit si noi de prin plimbarici, cam frigut, cu vanticel...dar i-a placut, mai ales ca a fost inconjurat de gagici (3) carora le-a aratat cum impinge el carutul si cati bicepsi si tricepsi poseda

Am vazut acum pozici de Maya - foarte draguta si mai ales mi se pare destul de grasunica!!!

Itzy - cat priveste bonele - eu una nu am incredere in ele fie venite printr-o agentie fie recomandate de vecini, rude etc...am vazut si eu cateva faze asemanatoare cu copiii cu care ne plimbam noi - sunt 2 bone - care in lipsa de argumente la tipetele si isteriile unui copil de 1 an si 3 luni ...a inceput sa-i dea la fundulet, ca si asa are pampers si nu simte

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Itzyyyy,ti-o venit barbatu' din delegatie?

Bianca scrasneste din dinti de cand i-a iesit un dinte sus. . Ma scutura frigurile cand o aud.Brrrr

Gonghy f frumoase pozele si Maya e o scumpa

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Vauva, scuze de intarziere, La multi ani puiutei tale Bianca, sa aveti parte de numai de bucurii din parte ei!!!
Tot vroiam sa-ti zic ca in poza aia cu palarie, in care sta putin intr-o parte este absolut superba, parca intentionat si-a luat postura aia, pentru poza. Daca as avea baiat am veni in petit la voi
Apropo de scrasnitul dintilor, si Roxana are 2 dinti sus si 2 jos si se apuca uneori de scrasnit... de-mi vine sa-mi iau campii, dar in loc de asta fug repede la ea si-i bag ceva in gura(suzeta, degetul, o jucarie, ce am la indemana ca sa-i distrag atentia de la scrasnit). Cred ca si pt ei e greu sa aiba asa dinti putin si sa se abtina de la scrasnit :)))

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna seara!
Avem dintzishorul nr 5

si un filmulet promis
pe faleza

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

La multi ani pentru bucuriile care au mai implinit o lunitza si care au facut un anisor sa cresteti mari si sanatosi alaturi de cei dragi

nicol

Mergi la inceput

am vazut si pozele
frumosi rau toti. nu dau vreun nume sa nu cumva sa uit pe cineva . pe toti.

nicol

Mergi la inceput