* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

CREDO

ADELINA

Am vazut BUCURII frumoase:
Ana Maria ce bine merge si ce desteapta e! BRAVO!
Stefanel mergaretzul, Lucas, Dudu, Adelina+fratior, Maya in vacanta si Maria (doar o poza cu taticul am vazut, restul peisaje, pai Lexi ce faci??? o cam tii ascunsa pe Maria frumoasa. Aaaa, stai linistita o sa mearga Maria de n-o s-o tii in frau, ai sa vezi! Nici pitik al meu nu a mers de-a busilea si nici in picioare nu dadea semne, deodata si-a dat drumul la mers, totul e sa nu-i fie frica, cunosc un bb la 1.3 ani si nu merge inca bine ca-i e frica.

Adriana nu l-am fortat deloc pe D sa mearga insa l-am lasat mult pe jos, asta ajuta mult la dezvoltarea piticilor, cel putin la noi a contat. Cred ca sunt tentati de multe chestii cand intra in contact cu ele si doresc sa le exploateze singuri. Al meu nu mai sta deloc in tarc la joaca.

Vauva saracul sot, bine ca n-ai intarziat prea tare...

Gety bine ai revenit, cum a fost la mare? Ne-ati lipsit, sa stiti, chiar ne intreba si lumea daca e vreo fetita cu noi. Asta e, poate data viitoare.

La intalnire a fost super, numai ca de data asta nu ne-a tihnit deloc cu mergaretii nostri, care mai de care mai agitati. Ce cuminti mai erau ei cand erau mici, am si uitat cum era... mamicile arata super, se vede ca sunt puse la miscare de pitici...

*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Vladut face cativa pasi de vreo 2 saptamani, dar de mers in toata regula - nici vorba!

Pai este fff bine. Felicitari! ce ai vrea mai mami sa o ia direct la fuga? Tatoneaza si el terenul si ai sa vezi ca pe zi ce trece devine mai sigur pe el. Ana-Maria a mers mult mai bine in casa ...afara ii era teama si se lasa pe vine cand nu era tinuta de manute...apoi intr-o zi a si plecat de langa mine cu aceeasi siguranta din casa...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Adina eu azi iar m-am uitat la pozele voastre. Sunt mooortali...alea cu gemurile si cele cu merele sunt super tari ti-am mai spus.Au amandoi ochii albastrii? Care e Fabian si care e Alexandru?

itzy-bitzy spider, merci de aprecieri. Cel cu ochii albastri e Fabi, si cel mai negricios e Alex. In timpul sarcinii ma rugam sa iasa complet diferiti, unul ca mama, unul ca tata, si m-a ascultat D-zeu.

O, Venetia, o s-o revad si eu peste vreo 10 zile ...deja batzai de nerabdare.

Cristina, imi pare rau ca nu te-au scutit pacatoasele de gretzuri, dar spre alinarea ta , se spune, cu cat ai mai multe greturi cu atat mai lipsita de complicatii va fi sarcina...eu am avut din greu, de la 9 dimineata pana la 9 seara .

O zi faina va doresc fetelor

La geam

La piscina

Basmalutza noua

Hrana sanatoasa

4 ochisori frumosi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Lexi la fel cum ti-a spus si Lullabay nu e obligatoriu sa mearga de-a busilea. Poate merge direct in picioare ...la timpul ei...Eu zic sa nu iti faci griji...Mi-as face griji in locul tau daca nu s-a ridicat inca in picioare ....adica in patut se ridica si sta in picioare? se tine de el si sta asa? Daca nu face asta ar fi semn ca are musculatura mai slaba...ceea ce nu cred ca e cazul..probabil sta si pe langa patul vostru si se tine asa nu? Pt linistea ta poti consulta insa un kinetoterapeut...dar eu zic sa mai astepti....ca nu are nimik fata....pur si simplu nu i-a venit vremea sa mearga...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Itzy, da, de ridicat se ridica singurica daca e in patut. Mai greu, dar se ridica. De stat in picioruse sta fara probleme daca se tine de ceva. Si de mers merge fara probleme cu conditia sa se tina fie de patut, fie de noi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Itzy, da, de ridicat se ridica singurica daca e in patut. Mai greu, dar se ridica. De stat in picioruse sta fara probleme daca se tine de ceva. Si de mers merge fara probleme cu conditia sa se tina fie de patut, fie de noi.

Atunci e bine.. lasa copila in pace si stai linistita ca tot o sa mearga ...toata viata

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AdinaF

itzy-bitzy spider, merci de aprecieri. Cel cu ochii albastri e Fabi, si cel mai negricios e Alex. In timpul sarcinii ma rugam sa iasa complet diferiti, unul ca mama, unul ca tata, si m-a ascultat D-zeu.

ce m-ai ghicit. Ma gandeam eu ca nu sunt identici dar am zis sa nu spun ca s anu gresesc... sunt adorabili oricum

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vauva

Am noroc ca am sotz intelegator, care ma ajuta.Facem echipa buna amandoi. sa vedeti, aeara cand am venit de la curs ma astepta tot transpirat ca trebuia sa mearga la toaleta si i-a fost frica s-o lase pe Bianca nesupravegheata.

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mirabela, si noi l-am lasat pe Dudu pe jos in casa; daca este langa pat sau laga vreun dulap se ridica in picioare. Daca insa vrea sa inainteze spre mijlocul camerei (unde nu are de ce sa se tina) se agata de mana noastra, cautand un sprijin. La fel si afara in parc. Dar nu am considerat ca astfel il fortam in vreun fel.

Cristina, intr-adevar recomandarea medicilor este sa nu fortezi copilul sa faca nimic din ceea ce nu este pregatit. Noi am asteptat sa se ridice singur in picioare in patut pana sa indraznim sa il punem in premergator (foarte putin, din cand in cand, dupa ce a implinit 9luni) sau sa ii dam manuta sa il sprijinim la mers (la aproape 10luni). Numai ca el este foarte curios, si intrucat nu merge de-a busilea, ne solicita ajutorul destul de des (mai ales afara) si ma gandesc la faptul ca poate nu este inca pregatiti sa stea atat de mult timp in picioare (mai ales ca nu am incredere in bona ca ar respecta 100% instructiunile mele..). Pe de alta parte insa, cum poti tine in carucior un copil de 11 luni foarte activ?

Itzy, in seara asta cred ca ajung destul de tarziu de la job, dar maine sigur suntem in parc (daca nu ploua).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna fetelor!
V-am ramas datoare cu povestea,ca pozele le-am pus deja.

Itzy-Bitzy si mie mi-a placut mult pozitia lor de somn de aia am si facut poza. Amandoi erau rupti de oboseala.

Gety bine ai venit home!!
ca nu ne-am mai intalnit dar a trebuit sa plecam mai devreme din Constanta din cauza drumurilor din Romanica noastra sparta si plina de semafoare.
Mi-as fi dortit tare mult sa ne cunoastem si sa stam de vorba la o dar din pacate am fost tare presati de timp.
Poate mai se iveste vreo ocazie si ne vom intalni noi.

Cristina si tie de la noi.

Fetelor sa va pove aventura noasta din PRIMUL AN ALATURI DE noastra scumpa.

Am plecat cu masina super,arhi plina de bagaje,printre care si ala de aspirator de care m-am folosit o singura data in prima zi,cand am ajuns la Caciulata. Atat!
Ne-am plimbat prin Caciulata,am vizitat si Manastirea Cozia,ne-am plimbat pe malul Oltului,a fost super.
A doua zi am plecat spre pe un drum...de iti venea sa te intorci inapoi acasa.
Fetelor toata tara e sparta si plina de semafoare de iti vine acru si te umplii de nervi...
Iaca,ca pe la ora 17 ajunsaram si noi la hotel,ne-am cazat si am plecat sa papam ca eram lihniti de foame. Dupa care am facut o plimbare pe faleza,aerosoli la si inapoi la hotel la
De baie nu s-a mai pus problema,pt ca am ajuns prea tarziu.
Duminica bag bubulina incet,incet la apa si ea plansete,tipete,urlete de ma facut sa se uite toata plaja la noi.
Si eu fata gigea am incercat cu incetul,cu frumosul sa o bag in apa si ea nimic...PE MAL.
De luni am luat-o cu frumosul:"Uite mama,fetitza in apa,hai sa prindem apa,uite baietelul ce frumos se joaca in apa!"
Eeeee si ce crede-ti??
Fata mea a vrut la apa. I-am cumparat o ratzusca tip colac si o piscinutza ca sa fie,sa nu duca lipsa de nimic.
De piscina nu s-a folosit mandreatza mea de fata ca ea a vrut doar ratzusca si numa in apa.
Imi arata cu degetelul de pe mal...apa...ih,ih,ih...adica vreau la apa si uite asa fata mea s-a balacit ca o ratza numai in apa pana in ultima zi de plecare.
Meeyyy si parca a simtit fata ca e ultima zi de plaja si la plecare de pe plaja a inceput sa faca ceau spre mare.
Piiii si ma podidit plansuuuu' .........pe mine sa ma lasi cateva luni sa nu ma iei de acolo ca mor de nacaz.
Asa de bine cum mi-a mancat Maya la mare nu a mancat niciodata. Am avut cu noi 12 borcanele de papitzi si a mancat doar 2,unul la dus si unul la intoarcere.
Manca dimineata ditamai bucatzoaia de cremvursti si o felie de paine cu unt,la pranz felul1 si felul 2 si seara lapte siiii...pica,ca musca de oboseala.
A mancat si a dormit la mare,am fost tare fericiti ca si-a revenit.
Iar cu mucii cu care am plecat de acasa si de care spuneam ca nu vom mai scapa veci,dupa prima seara de aerosoli nu a mai avut nici unul,au disparut
Pe masina s-a comportat foarte bine,nu i-a fost rau sau mai stiu eu ce,a papat si a dormit aproape tot drumul.
La intoarcere,ca va spuneam ce bucuroasa sunt ca am ajuns teferi si nevatamati,numa accidente,politie si toti -ii de pe lume.
Ma parca unii nu sunt normali,nu realizeaza ca se joaca cu viata lor la volan dar in primul rand se joaca cu viata celorlalti din trafic.
Depasiri de te doare capul flashuri sa te misti cat se poate de repede pe alta banda,daca s-ar putea sa te teleportezi sa nu intre nebunul din spate in tine si te miri ce nebunii pe toate strazile si autostrazile din Romanica noastra draga.
Beeeyy da picior de politzai YOC pe sosele,doar pe unde erau accidente si daca am vazut 3-4 masini de politzie in tot drumul TIMISOARA-CONSTANTZA.
Aventuri de aventuri pe drum. Doamneeee am avut inima cat un purice si cred ca imi era in gat,ca nu mai puteam de frica.
C-am astea sunt aventurile noastre,am avut un concediu pot sa spun placut chiar daca a fost si un mic si nazdravan cu noi.

Sper sa va placa povestea noastra reala.
Merg sa culc fata ca nu mai are astampar deloc si revin mai pe seara.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Itzyyyy,ti-o venit barbatu' din delegatie?

Bianca scrasneste din dinti de cand i-a iesit un dinte sus. . Ma scutura frigurile cand o aud.Brrrr

Gonghy f frumoase pozele si Maya e o scumpa

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput