* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Itzy - am uitat sa zic..de ieri am vazut-o pe papusica plimbandu-se singura in parc..deja e don'soara...
Susa - mare flacau mai ai dom'ne..si iti seamana nu gluma!!!
Lullabay - am admirat una bucata Stefan...super
Lexi - nu te ingrijora..al meu nu merge de-a busilea in sensul corect la cuvantului, el doar face toata casa tarsh pe coate ca-n transee, daca iti poti imagina faza...asa ca stai linistita ca nu e atat de groaznic si mai ales ca nu trebuie neaparat sa treaca prin faza de-a busilea..poate merge direct in picioare!!!!Eu ce sa zic de progresele ligvistice eale papusicii tale..al meu doar bolboroseste acolo pe limba lui...asa ca fiecare copil are cu siguranta ritmul lui, numai ca noi ca mame le vrem pe toate o data!!multi ici

Vauva
- multumim din suflet pt urari!!!
MamiLili - unde fusesi ieri????am dat si eu de baut, de mancat...si nimeni nimic...acum iar ne pui sa prestam Pilates...oooofff-ooofff, mai-mai!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, nu, chiar ne-a lipsit singura domnisoara. Chestia e ca ultima data cand ne-am vazut in formula cat de cat completa Bucuriile erau mici si stateau cuminti in carucior, iar ieri, cand am ajuns eu la MD, era ca-n musuroiul de furnici, asa de mult misunau toti.

Vauva, succes in proiectele pe care le incepi!

Vroiam sa mai zic ceva dar nu-mi amintesc...deh batranetea...

Aaaa, da, mamicile din Iasi sunt niste slabanoage!!! Arata super toate!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

helau, helau
ne-am intors si noi de pe coclauri, a fost mega obositor, mai bine stateam acasa
La multi ani sarbatoritilor din ultimile zile, si mai ales Alexandrilor si Alexandrelor, deci si lui Vladissimo (Vlad-Alexandru)
noi am avut multi sarbatoriti ieri: bb, sotzul, socrul, 2 verisori si Vladone....deci am beut toata ziulica
despachetam si noi si ne punem pe spalat rufe si gatit
va tzucam

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Offf, eu n-am mai reusit sa dau din kilogramele astea jos, dimpotriva, am mai pus un kil cat am fost plecata la mare (deh, ciorba de burta, bat-o vina)!
Am sa pun si eu niste poze cu printzesa mea, dar intai sa le vad pe cele ale voastre si filmuletze cu Bucurii plimbaretze. Maria mea a inceput sa faca pashi, dar tinuta de manutze.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Itzy, papusica Ana-Maria este super haioasa; merge atat de bine in picioare! De abia asteptam sa ne intalnim cu voi in parc!

Lexi, nici Dudu nu merge de-a busilea! Daca vrea sa ajunga undeva, ne cere mana sa il sprijinim sa se ridice si sa mearga in picioare. Dar nici vorba sa aiba curaj sa mearga singur!

Apropo de mersul in picioare, noi avem o problema, in sensul ca ortopedul ne-a certat ca il tinem de manute sa mearga, dar imi este ciuda ca nici nu si-a dat silinta sa ne asculte cand ii ziceam ca noi nu il fortam, ci doar ii dam mana noastra ca punct de sprijin. El spunea ca trebuie sa il lasam sa se ridice singur (ceea ce face de mult timp in patut) si sa mearga singur (atunci cand este pregatit) sau sa se sprijine de unul singur de mobila. Dar afara chiar nu are de ce sa se sprijine. Am procedat oare gresit?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna,

Multumesc de urari sper sa si pot sa le duc la bun sfarsit.Asa ma apuca pe mine toamna.Am noroc ca am sotz intelegator, care ma ajuta.Facem echipa buna amandoi. sa vedeti, aeara cand am venit de la curs ma astepta tot transpirat ca trebuia sa mearga la toaleta si i-a fost frica s-o lase pe Bianca nesupravegheata.

AdinaF aici exista mai multe posibilitati. Poti incepand cu un an sa il duci la gradi pana dupa-masa, toata saptamana sau numai cateva zile pe saptamana. de la 3 ani sincer nu stiu cum e , cred ca asa cum zici tu gradinitza normala.

Alina am vazut pozele. Superbe toate !Ce imi place cum suna numele astea italienesti:Bibione... Eu am fost la Sirmione...la lacul di Garda...

Itzy ti-ai gasit telefonul?

Susa sa intri mai des acum ca ai net. oare ce o fi cu Ignatica ca nu a mai scris de ceva timp.

Am vazut-o si pe Mexxa. Foarte frumoasa mireasa si f asortata si cu mirele.Esti f slaba Andrea.Da, nici mie nu mi-ar cadea bine sa-mi critice cineva rochia de mireasa....

ADELINA

CREDO

mai am de vizionat niste poze

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vazut si eu pozele Alinei M si a Susei. Alina - mi-ai facut o pofta de mare! Uf...

Adina - adevarul e ca iti trebuie 4 ochi sa reusesti sa-i urmaresti pe amandoi! Cateodata nici 4 nu sunt de ajuns!

Lullabay - foarte fain merge Stefan, ti-am mai zis, FELICITARI!!!

Adriana - si eu cred ca trebuie sa fie pregatit copilul sa mearga, dar in cazul vostru cred ca este pregatit, din moment ce vine el singur si va cere ajutorul.

Vladut face cativa pasi de vreo 2 saptamani, dar de mers in toata regula - nici vorba!

Sympa - suntem bine, multumesc de intrebare! Ma lupt insa cu greturile si drept urmare de 4 zile ii dau borcanele lui Vladut sa manance, ca nu ma simt in stare sa gatesc. Si de la mirosul mancarii din borcanele mi-i greata, dar n-am ce face, ca n-oi lasa copilul flamand Maine e mare sarbatoare, asa-i?

Gety - BINE AI REVENIT!!!

Gonghy - bine ai revenit (uitasem sa-ti zic data trecuta )

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilina - bine (v)-ati revenit si voi din sarbatoreala!
Itzy - ai mai gasit telefonul?

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

He he he l-am gasiiit (telefonul adik) Desigur era printre jucariile maymutei in camera ei....dupa ce s-a trezit am rascolit si pe acolo...

Lullabay pai nu puteam suna de pe fix unde voiam ca nu stiam nr ...iti dai seama . Cat d ehaiooos este Stefan cum paseste...m-a amuzat ...dulce foc

Adriana mica pai hai sa ne vedem intr-o seara...sau chiar azi...ce zici Lilina- azi iesi cu Vladone?

Lexi la fel cum ti-a spus si Lullabay nu e obligatoriu sa mearga de-a busilea. Poate merge direct in picioare ...la timpul ei...Eu zic sa nu iti faci griji...Mi-as face griji in locul tau daca nu s-a ridicat inca in picioare ....adica in patut se ridica si sta in picioare? se tine de el si sta asa? Daca nu face asta ar fi semn ca are musculatura mai slaba...ceea ce nu cred ca e cazul..probabil sta si pe langa patul vostru si se tine asa nu? Pt linistea ta poti consulta insa un kinetoterapeut...dar eu zic sa mai astepti....ca nu are nimik fata....pur si simplu nu i-a venit vremea sa mearga...

Am vazut pozele Alinei ...superbeeee...mi-ai starnit nostalgie cu Venetia...cand am fost noi era o calduraaaa...si o umezeala de la apa aia...si acum era la fel? La muuulti ani Adelinei sa fie sanatoasa si fericita...si mai ales norocoasa

Gety bine ai revenit! Baga pozeeee

Mamilili pai fuserati la intalnire si nu puneti niscaiva poze? Asteptam....

Mai voiam sa zic ceva...dar nu mai stiu

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ahhh mai voiam sa va multumesc pt aprecieri

Gonghy am vazut pozele...fff frumoase iar bubulina Maya este o scumpa si are niste ochi...mi-a placut mult poza in care doarme cu tati...ce pozitie avea...

Susa Lucas e adorabil...intr-adevar seamana mult cu tine.

Cris offf...pai te-au luat si greturile si arsurile deja?

Credo la muuulti ani cu fericire si bucurii multe!!! Sa fii fericita alaturi de familia ta.

Adina eu azi iar m-am uitat la pozele voastre. Sunt mooortali...alea cu gemurile si cele cu merele sunt super tari ti-am mai spus.Au amandoi ochii albastrii? Care e Fabian si care e Alexandru?

Lullabay ai fost haioasa...pai eu voiam sugestii cum sa gasesc telefonul

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput