* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Vai, fetelor, citesc ce ziceti despre bone si ma ingrozesc!!!
Noi azi am fost la deschiderea cresei: copii, jucarii, mamici si tatici, Roxana super entuziasmata nu mai prididea sa ia jucarii si sa le arunce pe jos, sa intre in cortul-casuta, sa se urce si coboare din patuturi, ce mai, facea numai ture pe-acolo, se vede treaba ca s-a simtit bine... pana la un moment dat cand a inceput sa planga, probabil din cauza prea multor stimuli, zic eu, combinat cu oboseala si cu o gingiuta umflata.
Inca nu e clar cati copii sunt inscrisi, cert e ca sunt mai multi baietei; mai sunt si copilasi asa mici, o fetita de 10 luni, un baietel de un an iar restul par putin mai mari, insa pana in 2-2,5 ani. Totul pare in regula acolo, am completat tot felul de chestionare cu le le place si ce nu le place bebeilor (jucarii, papa, somnic, olita etc) totul e nou, curat, in regula, mai ramane sa trecem marele hop: Roxana sa stea fara mamica ei si mamica ei fara ea.
Cum ma simt eu acum?
Acolo totul pare in regula insa apropierea "separarii" noastre ma face putin trista ca nu mai stau eu inca un an acasa sa am grija de puiul meu drag
Noapte buna tuturor!

AdinaF, pupam Fabian si Alexander

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

bai, terminati cu povestile horror cu bone, ca nu ma mai intorc in campul muncii never-ever
nu ca as vrea sa-i gasesc o bona, dar parca nici gradinita nu ma mai atrage...sunt oripilata de tot felul de povesti

copilu' doarme, barbatu'plecat pe campii prin germania, eu fata cumite cu paharul de vin alaturi, citesc mesaje, mailuri, povestiri

vai de mine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

AdinaF si Vauva,nu stiu de ce v-ar deranja parerea sincera,am spus ca Mexxa era o frumoasa si modelul rochiei,dar dupa gustul meu cam lucios materialul.Dupa cum o cunosc pe Mexxa cred ca o s-o ia ca atare si nu ca pe o critica.Eu am vb cu ea f mult pe mess si i-am dat multe sugestii,chiar m-a rugat ca mama sa-i faca rochia (numai ca mama nu a putut fiind foarte ocupata).Domeniul familiei de activitate asta este,am sfatuit si facut mii de rochii de mireasa (sunt designer vestimentar).
Gresala mea insa a fost ca mi-am spus parerea sincera aici pe forum (si nu am facut-o pe mess),am uitat ca aici toata lumea complimenteaza pe toata lumea doar de dragul de a o face si ca parerea sincera deranjeaza.

Fetele stiu ca eu nu sunt o pup-in-c------ si ca ce am in gusa am si-n capusa.Pe mine m-a deranjeaza cand cineva ma complimenteaza fara sa fie adevarat,nu-mi plac mincinosii si mancatori de -----.

Cred pe zi ce trece ca Eloise a avut mare dreptate si deci voi proceda ca atare.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of...nu incepeti din nou, va rog!

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Cristina ce face bb din burtik? stii ce e?
mi-e dor de perioada asta...

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
MamiLili - unde fusesi ieri????

Fusei pan' la Ieshi. Di ci? Missed me?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Nicol, ce fain merge Antonio! Felicitari si pentru dintzuc!

Gonghy, ti-am vazut pozele, faine toate! Am citit si jurnalul de vacanta.

Ma apuc acum sa ma uit pe indelete la pozele Alinei Morostes.

Astept sa-mi confirme toate mamicile ca pot pune pe forum pozele de la intalnirea din Iasi.

Wowww woooow, ma uit acum la o stire...o americanca a nascut pentru a doua oara tripleti conceputi pe cale naturala. Partea buna: a fost insarcinata doar de 2 ori. Partea grea: are de crescut 6 copii.

Mergi la inceput

A venit, a venit toamna...

Iar toamna asta se numara BUCURIILE:

La multi ani, Teodor!

La multi ani, Ana Iarina!

Si mamicile:

La multi ani, Sympa!

Mergi la inceput

CristinaGoji, iti doresc sa dispara greturile cat mai repede! Ai avut si la prima sarcina? Eu una n-am avut nici urma de greturi sau alte simptome neplacute in sarcina, sper ca daca voi mai avea vreodata copii sa duc viitoarele sarcini ca pe prima.

Mergi la inceput

Gata, am vazut pe indelete pozele Alinei M. Frumoase locuri ati vazut si pozele sunt excelente. Cel mai tare m-a amuzat, ca titlu, "Dragos si cainele unui domn roman".

Mergi la inceput