* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Tineti minte cand eram copii cum ne faceam oracole pe care le dadeam la colegi ca sa ne raspunda la intrebari si sa ne lase o amintire la sfarsit? Si fiecare-si rezerva o pagina pe care scria "Stop - pagina mea". Cred ca mi s-ar potrivi sloganul asta ptr pag 10, aproape c-am umplut-o.

Gata, fug la nani ca si-asa imi pica ochii in gura.

Noapte buna tuturor!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Nu prea am ce sa va spun la ora asta tarzie din noapte,am vrut doar sa contracarez "verdeata" lui Lili
A Itzy,dar pana la urma ai dat telefonul ala sau nu?

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Nicole,Cristina nu are cum sa stie ce e bebe ca are doar 7 saptamani.

Mergi la inceput

Bu-hu-bu-hu nimeni?

Mergi la inceput

Ca tot nu fac nimic...decat stresez tastatura..mi-a venit o idee,oarecum preluata de pe la alti bebelusi,nu ati vrea ca urmatoarele capitole pana se termina si luna octombrie sa se numeasca:"Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI!!",ca tot avem de sarbatorit de acum inainte?

Mergi la inceput

Na Lili ca am impartit pagina de "oracol"pe din doua!!!
Ma duc si eu la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am intrat 2 minute sa dau de baut si mancat in cinstea lui Teo si a mea...Luati fetelor....ca pe urma treceti la Pilates cu Lili...
AnaIarina si puiutului meu dragTeo
"La multi ani!" Theodor Matei si Cosmin Mihai
Pozici maine...va pupam...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI SYMPA!!!

LA MULTI ANI TEODOR de Sympa!!!

LA MULTI ANI ANA IARINA!!!

Cafeaua e gata, poftiti!

Lullabay - n-ai acut somn mamico? Ai profitat ca vine w/e si nu trebuie sa mergi la servici? Bine ca ai aminteit - vreau si eu ca pana in octombrie sa ne numim LA MULTI ANI

Nicole - asa cum a zis si Lullbay - am doar 7 saptamani si mai am mult de asteptat pana aflu ce carucior imi pun la semnatura

MamiLili - in prima sarcina nu am avut nici un simptom nici eu, ca eram disperata si ma duceam aproape saptamanal la echo ca sa verific daca e totul ok, asta pana a miscat, ca dupa aia dadea el de stire ca-i acolo

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Apropo de bona, la noi nu este chiar asa. A primit de la mine instructiuni precise ce poate sa ii dea de mancare copilului, sau cum sa se comporte cu el in general.

Nu imi fac iluzii ca le respecta 100%; tocmai de aceea am fost foarte ferma la inceput, astfel incat abaterile de la reguli sa fie minore: i-a dat in parc ocazional cate un biscuite sau cate o bucatica de mar de la alt copil, cica ii era pofta( dar sub nici o forma nu i-a dat sticksuri sau pufuleti). De cele mai multe ori ma suna sa ma intrebe daca ii poate da lui Dudu vreun aliment care nu este pe raftul lui in frigider (asta a fost conventia initiala: ii las pe un singur raft din frigider alimentele permise).

Cat priveste atentia pe care i-o acorda, ea cam exagereaza in directia opusa: sta prea mult cu el (cand era mai mic, era cat pe ce sa il dezvete de bunul obicei de a adormi singur, il tinea mai mult in brate) dar mi-am spus intotdeauna ca este mai bine asa decat cum povestiti voi. Sper doar sa nu exagereze in vreo privinta: sa il tina prea mult in picioare sa mearga, sau sa ii dea prea multa mancare, sau sa il alinte prea mult.

Noi oricum, asteptam cu nerabdare momentul cand vom incepe gradinita (in toamna viitoare). Speram ca va fi cu succes din prima, ca doar el nu a fost deloc un copil bolnavicios pana acum. Va merge la aceeasi gradinita cu verisoara lui (care a inceput grupa de pre-cum s-o fi chemanad la doar 1,5 ani!).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

pentru Teodor si AnaIarina sa cresteti mari si voinici sa aveti parte de numai bucurii
Cristina am vazut 7 la semnatura dar am crezut ca n ai modificat,scuze m-am zapacit mai stiu pe cineva si de asta

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput