Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Shobo spune:
crinuta, tutunaru cere acest test - bineinteles ca dc nu vrei nu-l faci... insa am zis hai si de data asta. dar nu imi mai amintesc ce pb ai avut tu? iti iesise rez nasol? nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi fost pt ca eu amniocenteza NU fac si basta! i-am zis si sotului - ce-i drept el a vrut sa ma duc sa-l fac si acum tot pe el il aud ca s-a prins ca e rezultatul e o frectie..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt
Shobo spune:
adita, asa citisem si eu undeva ca-s laboratoare mana in mana cu dr-ii ca sa le faca rost de cliente pt amnio... insa nu prea imi vine sa cred. o amnio ce-i drept am auzit ca poate duce si la 15-20 mil . nu mai zic de complicatii/riscuri de infectare fat etc, Doamne fereste!
adita, sa inteleg ca tu nu ai facut acest test la niciun copil?
a gasit sotul un nume care ii place si culmea, imi place si mie: RIANA
..pana acum il auzeam de multe care nu-mi placeau si mie, sa vedem dc ramane pana la final...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt
crinuta spune:
Adita, ma bucur ca vedem la fel lucrurile.
Ana Maria, bafta la gradinita.
Cica azi le-a facut poze, poze din prima zi de gradinita, si abia astept sa o vad.
Bineinteles ca v-o voi arata si voua.
Anda, cum mai merge gradinita la voi?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Shobo, am crezut ca ai tinut minte ca imi iesise prost TT, mai precis o valoare, si am stat toata sarcina cu frica in san.
Oricum n-as fi avortat, sub nici o forma, indiferent cum ar fi fost.
Sincer, nu inteleg de ce Tutunaru cere acest test, care da atat de multe falsuri.
Nayel mi-a spus de la inceput ca e o porcarie de test si a avut dreptate.
Eu stiu prin ce chinuri am trecut, si acum cand ma uit la ce frumusete de copil am, nu-mi vine sa cred cat m-am putut consuma.
Crinuta si Rayan
monalac spune:
multumesc adita si shobo.am uitat sa va spun ca cea care l tine in brate pe cris sunt eu,iar tipul care apare la un momentdat in poze,nu e sotul meu,ci fratele lui.sotul meu are ochii albastri.culmea e ca atunci cand era mic,cris avea ochii caprui si parul negru...
Mami de Cris
Poze Cris
crinuta spune:
Mi-a placut la nebunia poza cu Rayan, pe care scrie" My first day in Kindergarten".
Rayan rade cu toata fiinta lui. E un scump.
Maine va scanez poza si v-o arat.
Una peste alta eu am probleme cu stomacul, care s-au acutizat azi.
Sper sa nu fie ceva grav.
pupici
Crinuta si Rayan
V. Erica spune:
Am admirat si eu ultimele poze - Monalac si Shobo...
Crinuta, ai grija cu stomacul, nu-i de glumit!
Ana Maria, cum a fost prima zi de gradi?
Eu sunt un car de nervi: n-o primesc pe Ruxi la gradi, desi era 99% aranjat, o accepta doar la cresa, ori aici nu vrem noi. Ea toata ziua vorbeste despre faptul ca va merge la gradi.
Of, nu stiu ce voi face ...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Off Erica, ce neseriosi. Cum adica intai o accepta si apoi refuza?
Adu-o la gradinita lui Rayan. Ce s-ar bucura el, serios.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Monalac, e un dulce Cris, are niste ochi superbi!
Shobo, am vb azi cu Tutunaru, ce s-a bucurat cand i-am zis! Nu stiu daca stia exact cine sunt la telefon, dar ma duc martea viitoare la eco, cica pleaca din tara maine. Sa-mi spui si mie pe PM cum ajung la cabinet!
Azi am fost si mi-am luat sange, o gramada de eprubete si joi ma duc la gineco pt. celelalte analize.
Ana Maria, sa ne zici de gradi!
Crinuta, nu stiam ca ai avut probleme cu tripul test, Doamne Fereste! Si eu auzisem ca nu e asa relevant.
Ce ai patit la stomac?
Erica, dc nu o primesc la gradi? Ca nu are 3 ani??
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Erica, dc nu o primesc la gradi? Ca nu are 3 ani??
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
Da, asta e motivul oficial.
Crinuta, cred ca am vazut si eu site-ul gradinitei unde merge Rayan. E ceva cu Club ..., nu? Ar vrea don`soara sa fie colega cu Rayan, un adevarat cavaler!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)