Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, multumesc frumos de urare si ca te gandesti la mine. O sa va anunt cu siguranta, imediat ce se intampla ceva...
Am vazut pozele de Botezul Cristinei, sunteti o familie foarte frumoasa si se vede cat esti de implinita.

Si LA MULTI ANI cu intarziere tuturor Mariilor si Anelor!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, Iosup zicea ca termen 11 febr, sa vedem ce vrea si fetitza insa eu dupa 1 febr ma astept oricand, mai ales ca e a 2-a sarcina si fata. ieri a venit sora mea sa ii dau hainutzele de 0 luni ale lui C si i-am pus in vedere ca la 1 febr le vreau inapoi, a zis ca mi le da cu tot ce va mai avea si ea mic la copilash atunci. si mai am o prietena buna cu fetita si imi va da si ea rochite/fustite/chestii de fetita, asa ca nici nu prea vom mai cheltui pe hainutze - cred ca vom avea mai multe decat ne tb...

in rest tb sa-i luam si ei patutz, carutz de nou-nascut. in rest le cam avem pe toate de pe la C.

anamaria , ati avut si voi prescris Antigen B? noua ne-a dat Stanciu si ii dam cate 7 picaturi dim si seara. voi cum il dadeati/cine vi l-a prescris? zici ca nu a avut cine stie ce efect? noua probabil ni l-a prescris pt alergia lui C.

nu v-am zis fetelor ca sambata dim am fost cu puiul sa-i ia sange la Medsana si a fost extrem de cuminte!!! a cracnit putin cand i-a bagat acul apoi nu a zis nimik si s-a linistit si s-a tot uitat acolo la siringa - faza pe care eu nu o suport, nu ma uit niciodata cand imi baga aia acul sau sa vad cum iese sangele in fiole... l-a tinut tati in brate si cele 2 asistente au fost tare incantate ca e asa mic si nu a s-a suparat! numai mami a dat la apa la soricei, impresionata ca al ei flacau a fost asa curajos... bine, la mine e si pe fondul hormonilor de sarcina, deh, si oricum eu sunt o plangacioasa in general... sa ma fi vazut ce imi curgeau lacrimile la prima vizita a pediatrului acasa la C in seara cand l-am aduc de la maternitate!!! i-am zis pediatrei, stati asa ca-mi trece insa eu tb sa ma descarc... si saraca cica stiu, mama cum e, stai linistita, fiecare trece prin asta mai mult sau mai putin. sper ca macar acum ca fiu mai tare la fetita!

ce-i drept il cam initiasem noi de ac si i-am spus ca mergem la o albinutza sa faca baz baz la manutza lui acolo si sa guste putin de acolo , ideea sorei mele care s-a dovedit a fi f buna!! a tinut! si acum dc il intrebi cum a facut albinutza iti zice tot si ca nu s-a suparat deloc.
acum sa vedem ce rezultat iese caci tare am indoieli ca au aia medici buni de laborator ci am citit ca IgE-ul total si imunograma sunt cam invazive ca analize si tati a zis ca el nu mai duce copilul la intepat in vena alta data dc astea nu sunt concludente. si mi se pare normal.. noi banuim ca salamul de Sibiu si eventual niste sunca afumata sunt de vina, tati mananca asa ceva dim regulat si normal ca si C a vrut la greu... le-am scos de ceva zile din meniu -nici noi nu mai papam si nici nu vom mai cumpara si sa vedem cum evolueaza treaba si ce va zice dr-ul, miercuri ma duc sa iau analizele.

si tot miercuri am merge si la vaccin-ul de 2,6 ani, sper sa trecem si de ala ca iar am emotii...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt

Mergi la inceput

anamaria si Bubu, sanatate multa copiilor! cred ca e vorba de viroze si vor trece cu antitermice.

noi azi dupa 4 mergem la gradi caci s-a deschis si de lunea viitoare primeste si copiii !! m-a sunat azi dim directoarea si ne asteapta. am atatea intrebari sa-i pun - una e ce meniuri de papa au?

o iau si pe bona ca poate ii vine si ei vreuna in cap si oricum fiind in programul ei orar sa vada si ea unde va merge eventual copilul caci va fi si datoria ei sa-l duca/aduca.

chiar Bubu, te auzeam ca ii dai drumul bonei cum veniti vreunul ac.. noi nu o lasam sa plece, mai ales acum cand vin eu la 4 caci am program scurt si Doamneeee, ce bine e... ne jucam impreuna cu copilul insa nu ii zic gata, poti pleca pt ca nu vreau sa se invete asa, vreau sa respecatm progr stabilit. are liber doar dc eu plec de ac cu copilul undeva si ma ajuta sa-l urc in masina si apoi e free. insa uneori dc de exp am nevoie de ea unde merg si nu depasim orarul ei o iau cu mine caci imi e mai usor cu ea acum, eu fiind gravi.
de obicei cum le inveti asa le ai pe aceste bone, zic eu. asa ca mai profita si tu, nu ii da drumul cum vii ac.

hai pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo lantigen B i-am dat. E un vaccin oral din tulpini de bacterii.Bafta si voua la gradinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, multumesc pentru complimente. Si eu as fi vrut sa pun mai multe poze insa in toate aproape suntem alaturi de nasi iar ei isi doresc sa nu apara poze cu ei (sau copii lor) pe internet (si ii inteleg perfect).
Sper si eu sa te eliberezi in curand ca sa ne vedem fiindca de luna viitoare intru eu in focuri si nu stiu cand vom mai apuca.
Ai reusit sa reclami undeva problema cainilor?

Ana Maria, multumim mult. Adevarul este, cu toata modestia din lume, ca sunt tare mandra de puiutii mei. Si frumosi si cuminti!

Erica, multumim mult. Poate cand ai timp imi mai spui si mie ce le mai gatesti tu copiilor si ce produse bio ai mai gasit. Eu inca ma chinui cu hrana sanatoasa fiindca tare greu gasesti produse 100% bio.

Tomasa, multumim mult. Bucura-te de ultima suta de metri. Eu am savurat a doua sarcina cat am putut de mult fiindca am stiut ca este si ultima. Parca-parca mi-a parut rau ca a trecut atat de repede.

Sa va mai spun si eu noutati. Cu Andrei aproape am reusit operatiunea olita. Mai folosim pampers noaptea si cand iesim afara pentru o perioada mai lunga si nu putem lua olita cu noi (insa el cere si nu prea mai vrea sa faca in pampers). Metoda folosita: cold turkey, nu i-am mai pus pampers si l-am stresat din cinci in cinci minute cu intrebarea "faci pipi?". Dupa fiecare pipi la olita i-am dat drept recompensa o bomboana si i-au placut atat de mult bomboanele (nu mai mancase niciodata pana acum o luna) incat tot venea si-mi cerea iar eu ii raspundeam ca primeste bomboana dupa ce face ceva la olita. In 3 zile deja n-a mai fost nevoie de intrebari sau recompensa fiindca ii devenise rutina. Acum si seara inainte sa adoarma isi da pampers-ul jos si se pune pe olita asa ca trebuie sa fiu pe faza ca sa-l pun la loc. Mi-am propus ca dupa prima noapte in care gasesc pampers-ul uscat dimineata renuntam de tot la ei.

Va .

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ana Maria, Bubu, multa sanatate puiutilor! Cum a venit toamna au aparut si racelile, mai ales cu schimbarea asta brusca de temperatura.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumim de urari! Vlad se pare ca e mai bine, febra nu a facut, cu nasul infundat ne mai luptam.

Ana Maria, sanatate si lui Didi!

Shobo, in leg cu bona, daca eu am treaba sta fara nici o problema, dar daca n-am nimic de facut ii spun sa plece, ce rost are sa stea langa mine...
Aaa, nu-ti zic ca toate prietenele mele cu fetite mi-au oprit rochite frumoase, inclusiv sora mea, sper sa nu le dezamagesc

Amaya, v-am vazut si eu pozele, pune mai multeeee! Sunteti f. frumosi!

Maine ma duc la ecoooo!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Sanatate lui Didi si Vladut. Si Mihai a avut un pic de mucisori in weekend de la schimbarea asta brusca de temperatura. Dar a trecut rapid cu cateva doze de oscillococcinum. Ref. la imunizare, anul trecut i-am dat Imunogrip junior, dar sincer eu nu am fost multumita de rezultate, asa ca am trecut anul acesta la Septilin. Initial pediatra ne recomandase Ribomunyl, insa mi se pare prea complicata schema.

Amaya, v-am vazut pozele de la botez, sa ii fie de bine Cristinei. Foarte reusita poza de familie!

Kris, nu mai spui nimic, cum a fost concediul cu cortul???

Shobo, ce curajos baiat ai tu, auzi sa nu schiteze el nimic? Pai al meu a facut un scandal la vacc. de 2 ani jumate ....

Bubu, bafta maine la eco, te asteptam cu vesti bune despre bubu mic

Mai voiam sa spun ceva, revin daca imi amintesc

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor multumim pentru urari!! Deja este mai bine, nasul aproape ca nu ii mai curge, mai tuseste doar din cand in cand de la mucozitati.

Mergi la inceput

amo, pai a zis el ceva, v-am zis doar cand a bagat acul insa cand curgea sangele in eprubeta a tacut si se uita , insa apoi cand am vazut ce rpd a tacut, mi-au dat mie lacrimile si m-am intors sa nu ma vada el... off, la mine e cu hormonii astia, ce sa-i fac..

la vaccinul de 2,6 ani mergem si noi maine dim si nu stiu cum va reactiona, sa vedem dc va mai fi asa curajos ca la luat sange... se face in picior obligatoriu?

Bubu, sa imi zici si mie pls cate gravide mai erau la usa lui tutu, ok? sa vad dc a mai reglat programarile alea.. bafta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput