Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

buna fetelor,

mai intru si eu putin dupa o gramada de timp.
Noi am fost acum 2 saptamani la mare, la Portita, dupa 3 zile ne-am intors desi aveam platita cazare in continuare, ne-am imbolnavit toti - varsaturi, pb. la stomac....
Am plecat urgent ca depindeam d eniste vaporase si mi-era frica sa stau acolo cu copilul. Noua ne-a trecut cu regim si ceaiuri de menta, la Mara a recidivat si pt. ca analizele durau vreo 5 zile a luat antibiotic. Nu stiu de la ce a fost... apa, mancare, habar n-am! Toata lumea mi-a laudat aceasta zona dar nu mai calc pe-acolo. Am luat camera cu frigider (carasem apa plata, lapte...), aveau si aer cond. in camera dar noaptea cand am avut varsaturi si scaune moi (eu am fost prima) ma uitam la ferestre sa nu-mi cada vreun paianjen in cap.
in fine... maine e prima zi de gradi! mi-e frica!
Am citit cateva pagini din urma.
Shobo, inteleg ca nu l-ai mai dus pe Codrin la Degetica.
Am vazut ca Didi aavut ceva febra de la gradi, au mai fost cazuri la copilasii vostri? cum e?
cum o las acolo daca plange non-stop?
plec pur si simplu?
astept pe la porti o ora doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi avem alte probleme cu gradinita. de ieri am inceput sa-i duc pe Antim si Elena, iar Nectarie plange mult ca vrea si el. sper sa rezolv sa-l primeasca si pe el, ca nu stiu cat rezist cu scandal in fiecare dimineata, ca de ce nu-l las si pe el la gradinita, sa se joace cu copiii si sa vin eu mai tarziu sa-l iau

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

buna,

am lasat-o dimineata. n-a plans, a luat-o educatoarea de mana si a dus-o la acvariul cu pesti. Am sunat pe la 11 si nu plansese deloc doar a stat mai retrasa la inceput.

sper sa nu planga maine dimineata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetelor,

vai megg, ce patanie, insa chiar de la ce o fi fost dc voi v-ati luat tot ce va tb de ac?? ciudat..

noi tocmai ne-am intors de la vaccinul de 2,6 ani - am facut DTP-ul dat de stat in funduletz - a fost super ok, iar a zis ceva doar cand a bagat acul si apoi a tacut si imediat s-a linistit. ii spusesem de aseara ca mergem iar la o albinutza si face baz baz numai ca nu stiam unde sa-i zic ca face, n-am stiut ca e in fund. la luat sange am stiut ca e in mana. insa a fost la fel de ok, si sper ca asta sa fi fost ultima intepatura pt baiat pana la vaccinul de 7 ani cand va merge la scoala in cl I .

hehehe, nu de alta dar o iau cu bb2 de la capat

heeeeeeeelo, nu mai scrie nimeni?? Bubu, ai fost la tutu? cum era la usa lui?

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

a, Megg, nu il mai dam la Degetica pt ca e departe si tocmai se deschide pe strada noastra o gradi, prima data nu mi-a venit sa cred ca in acea vila se face gradi, atat de apropae de noi... am fost acolo cu baiatul, am vizitat toate camerele si i-au placut, am vb cu patroana si ne-a dat fisele de inscriere, am luat azi de la medic toate avizele si trimitere catre niste analize copro si exudat, dupa cum cere gradi si cu toate actee vom merge sa ne inscriem cel mai probabil la 1 oct caci intentionam sa plecam l amunte in ult sapt de sept.
ac gradi se cheama Alba ca Zapada si are camere ff mari fata de Degetica, in rest cam aceleasi facilitati si preturi. doar net-ul am aflat ca nu le merge momentan din lipsa de provider de net in zona , asta suna ciudat insa am sa ma interesez exact de ce.. insa se va remedia cica.. intr-adevar acolo incepe partea cu casele la curte si cica RDS nu are cablaj si ei au aplicat la RTC si nu stiu cat va dura cu romtelecom care se misca incet.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput

a, pai e fain daca e pe strada voastra!
voi stati la Gorjului, pe strada cu Politia? ca am uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, am fost ieri la prima eco! Totul e bine, l-am vazut pe bebelas sau bebelasa , e pe partea dreapta, are aproape 1 cm si e bine "infipt" acolo. M-am emotionat cand am auzit inimioara

Shobo, cu dedicatie pt. tine: am stat 3,5 h pana am intrat!!!!!!!!!!! Aveam programare la ora 5 si am intrat la 8:15. Programare putin spus, eu am vb cu Tutu saptamana trecuta si mi-a zis sa vin la 5, iar la 5 cand am ajuns erau vreo 30 de femei pe putin Asistenta face programari pe de o parte, iar el pe alta parte. Dar nimeni nu zice nimic ca e el prea dragut si bun si tot ce vrei. Toate vor sa ajunga la el si asta e situatia Mi-a zis sa ma duc din doua in doua saptamani la inceput. Pe tine la fel te-a chemat??
Cand se face eco morfologica? La cate saptamani?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Megg, cum a fost la gradinita?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Megg ce faceti? Cum a fost? Tu la ce gradi l-ai dus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kita, tu nu mai zici nimic? Vesti, noutati??

Shobo, scrie-mi si mie pe PM Id-ul tau de pe yahoo, tare as vrea sa mai vb despre sarcina si despre T, mai ales ca ai avans inaintea mea si sa ma tii la curent cu ce urmeaza, ca am cam uitat de la Vlad

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Doamnelor, avem capitol nou

Mergi la inceput