Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Calculatorul meu merge in reluare, fir-ar sa fie, a aparut de 2 ori msg...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

aoleu, nu-mi amintiti de caini ca ma apuca nervii. imi plac animalele, dar ma enerveaza la culme iresponsabilitatea multor posesori de catei. de nu stiu cate ori s-a repezit un caine la copii, probabil sa se joace, dar oricum, mie mi-e frica rau de tot, si copiii se sperie. si plimbatorii de caini iti spun senini: stati linistita doamna, ca nu musca, asa se bucura el cand vede copii. eu am fost muscata de un caine in copilarie si mi-e tare frica daca se apropie vreunul mai in viteza.ce-mi pasa mie ca vrea sa se joace. sa si-i tina legati si cu botnite, ca nu stii ce reactie are copilul si se enerveaza cainele, cat ar fi de bland de obicei. ce conteaza ca e lege pt asta, cum e si pt adunatul mizeriei pe care o fac cateii in drum. daca nu e nimeni care sa le dea amenzi sa-i usture, nu le pasa.eu nu inteleg de ce nu se apuca gardienii de dat amenzi pt astea, ca s-ar umple de bani la cati posesori de caini nu respecta legea
Shobo, m-ai incantat cu povestirea despre doctorul asta, imi place foarte mult de el, dupa cum ai povestit tu. m-as duce si eu cu copiii la un control, sa mi-i vada si mie cineva din cap pana in picioare. pediatra noastra, in ultima vreme, nu se mai uita decat daca zic eu ca e o problema, probabil se gandeste ca de acum am destula experienta ca sa-mi dau seama daca e ceva in neregula. imi dai si mie datele lui, sa nu mai caut in urma daca s-a mai discutat?
Liviana, v-am admirat pozele

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Shobo, nu vreau sa aud de arome! Nu sunt oricum gelule? Eu as vrea sa-i determin sa inghita gelule d-alea simple cu ulei de peste inauntru.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by V. Erica

Adita, am incercat si eu la Gradi 24, dar am putine sanse cu Ruxi... Pe Eric insa l-am transferat la grupa mare 1 de acolo. Antim la ce grupa e? Acum imi pare rau ca n-am ales gradinita asta acum 2 ani.

La gradinita 24 ti-a zis ca o primeste si pe urma n-a mai vrut? Antim e la grupa pregatitoare, n-or sa fie colegi. dar ar fi frumos sa reusim amandoua cu cei mici, sa fie macer ei colegi

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Uite www.asa-bucuresti.ro/asa/" target="_blank">aici sunt aia care ridica maidanezii. Am si eu o problema cu un caine agresiv din apropiere, i-am chemat de 100 de ori... au venit a 101 oara -l-au luat, dar a venit o nebuna care cica-l protejeaza si l-a adus inapoi. Dar nu-l tine in casa, sau macar inchis in gradina unde i-a facut cusca, nuuuu... Strada e a lui Max si recomandarea e: "Tineti-va copiii sa nu alerge, ca se repede Max la ei!

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Nu, Adita, la gradi unde era Eric am vrut s-o inscriu initial.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Shobo, multumesc pt link, acum ma uit sa vad daca au simplu.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, felicitari pentru bb2! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ma uit in urma si vad cate dintre noi au deja 2 copii (sau mai multi sau cate am realizat fiecare (casa, masina, job, etc.)in acesti 3 ani si de cand ne-am intalnit la burtici prima data. Tare placut!

Felicitari tuturor noilor "studenti" si acomodare usoara!
Apropo de refuzul de a merge la gradi/cresa, in fiecare zi rad de mor de Andrei fiindca dimineata se trezeste invariabil cu fraza "mami, nu a popii! nu a popii!" (adica nu la copii) si pana il imbrac sa plece deja nu mai are rabdare sa ajunga mai repede. Cand il luam de la cresa invariabil spune "nu la mami!", imi spune asta si daca sunt eu cea care il ia, asta insemnand la el ca nu vrea sa mearga acasa.

Liviana, felicitari pentru micul crestin, sa va fie de bine!

Adita, te compatimesc cu baia de 4 ori...ufff.
Shobo, la noi baia merge repede, mai intai ii fac baie lui Cristina si Andrei ma ajuta (o stropeste cu apa si ii scoate mainile din gura "nu fumos! usine!", adica nu-i frumos, e rusine, e foarte strict la faza cu mainile ) apoi o preia tati, o imbraca si ii da sa pape si eu ii fac baie in continuare lui Andrei (el nu vrea sa faca baie in cada asa ca facem doar dus si cum nu l-am obisnuit cu jucarii la baie terminam f. repede). In maxim 30 minute sunt amandoi spalati, mancati, si culcati.

Tomasa, mai ai putintel. Ma rog sa fie totul bine !

Asa ca o avertizare (fiindca mie nu mi-ar fi trecut prin cap) sa va povestesc de baiatul meu cucuiet care ieri a binevoit sa se joace la robinetul de aerisire al caloriferului de la el din camera (nici nu l-a atins pana acum) si nu va spun cum a tasnit apa (probabil nu au golit astia instalatiile peste vara) si am crezut ca nu mai reusesc sa o opresc (mi-a inmuiat putin mocheta). Deci atentie la calorifere! Bine macar ca este vara si apa nu era fierbinte cum este iarna in calorifere.

Va .

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ma bucur ca nu ma considerati nebuna, dar eu sunt decisa sa fac ceva, deoarece nu mai suport.
Este de ajuns ca N intersectii in Bucuresti au probleme, in sensul ca semafoarele nu functioneaza si nici un politist nu e prin zona.
Este de ajuns ca la trecerile de pietoni stau cu inima in san si pana nu tip la ei, nu trec strada, si evident, nimeni nu le face nimic.
Nu ma intrebati ce pedepse as aplica eu soferilor care nu dau prioritate pietonilor, ca va veti ingrozi, dar, prin cate am trecut.. nici nu v-am mai zis. Parca Bucurestiul asta a devenit jungla, nu oras civilizat.

Apoi, legat de caini, dupa ce ca nu suport cainii strazii, si nici cainii mari, mai vad si proprietarii de cani, care plimba bine merci Rotweiler si alte rase din acelea periculoase, fara lesa, fara botnita, bine merci frate, parca ar acasa la ei.
Ei bine, eu sunt suparata ca nimeni nu face nimic. Exista o lege, nimeni nu o respecta, nimeni nu face sesizari in acest sens.
Ei bine, eu voi face.
Chiar pe strada unde e serviciul meu, era un Rotweiler singur, fara lesa, fara botnita, in timp ce minunatia de stapan era la magazin.
Cand a iesit am intrebat al cui e cainele, si cand mi-a spus ca al lui i-am spus ca daca se mai intampla inca o data, chem politia.
Tot aici, in zona Mosilor, mai sunt vreo 2-3 batrani care isi plimba cainii fara lesa. E de neconceput asa ceva.
Pe strada asta e plin de copii, e si o scoala, gradinita. Nu voi accepta in veci asa ceva.
Azi eram in taxi, si din masina am vazut o tanara cu un Dobermann, evident fara lesa.
Daca nu mi-ar fi fost rau, as facut poza, si chemam politia.
Nu mai tac, nu voi accepta in veci asa ceva.
Daca romanul nu vrea sa respecte niste legi de buna voie, le va respecta cu forta, no problem.

Acum revenind la patania de azi dimineata: cand l-am dus pe Rayan la gradinita, casa de langa gradinita are 3 caini mari.
Pana acum il mai vedeam pe unul dintre ei, dar era pasnic.
Cu toate astea m-a deranjat prezenta lui pe strada, deoarece consider ca nu sunt obligata sa le suport prezenta, sa imi fie mie frica mereu de ei, si cu asta basta, fara prea multe explicatii.
Atunci directoarea gradinitei a vb cu vecinul,dar am inteles ca nu ii pasa.
Azi, erau toti 3 dulaii afara si s-au repezit spre mine si Rayan.
Nu va spun prin ce am trecut, cat m-am speriat.
Le-am rugat pe doamne sa le transmita respectivilor, ca daca one more time mai vad dihaniile alea acolo, eu chem politia, si daca nu vor sa se conformeze de buna voie, tot o vor face, o data cu consecintele ce vor urma.
Au de ales!
Nu schimb eu gradinita unde copilul meu se simte excelent din cauza unor caini.
Pana una alta exista niste legi in acest sens, si daca oamenii nu sunt dispusi sa ii respecte pe ceilalti, o vor face pana la urma, asta garantat.
Sunt furioasa pentru ca nu se iau masuri, amenzi usturatoare si pedepse mult mai mari decat niste simple amenzi.
Si directoarea m-a asigurat ca va vorbi iar cu ei, ca nu sunt singura mamica care i-a atras atentia, si mi-a dat perfecta dreptate.
Sper sa se rezolve o data problema cainilor din Bucuresti, pentru ca e de nesuportat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, bafta sa reusesti sa faci ceva! Daca gasesti unde sa reclami sa-mi spui si mie fiindca am si eu cateva cazuri asemanatoare pe langa bloc. Problema asta a cainilor a luat o amploare fantastica si nu reusesc sa inteleg cum de nu face nimeni nimic! Si eu am avut caine, 15 ani, era bland si mediu ca talie insa nu am iesit o data cu el fara lesa. Si tocmai fiindca am avut caine stiu cat sunt de imprevizibili. Poate sa fie cel mai bland caine din lume ca tot exista posibilitatea sa atace fara nici un motiv aparent.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput