Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Acum chiar ma duc sa dorm, iar maine va povestesc ce cadouri am primit de ziua mea.
Pupici

Abia astept! Noapte buna!

La multi ani, Doina! Sa ne traiesti sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va pup dulce fetelor si va multumesc din suflet pt urari.Asa sunteti voi...niste dulci intotdeauna.
Intru putin dupa amiaza sa va scriu.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

La multi ani cu sanatate si fericire iti doresc Doina,sa ai parte numai de bucurii in viatza.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Nastad, LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI IUBITA, SA-TI TRAIASCA COPILASII!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

"La multi ani!", sanatate si impliniri sarbatoritelor Delia si Doina

o zi minunata, fetelor!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Doina sa fii sanatoasa si iubita si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Eu ieri am fost superagitata asa ca...nu prea am mancat. Azi...am in meniu asa:
MD: Nik ca nu am apucat (m-am trezit tarziu)
P: o rosie, un castravete, branzica si o felie sunca de pui
C: Cred ca fructe sau o salata.

Cred ca am racit, pt ca ma doare tare in gat si ma doare capul daca ma aplec. Plus ca am o stare de tot rahatul!

Va poop si va mai astept la raport!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by violeta70

linah am inteles bine, vecina ta a slabit 30 kg in 5 luni renuntand la dulciuri, paine, prajeli, etc.? Acest gen de dieta am tinut-o si eu din ianuarie si am slabit 20 kg. Acum depinde de organismul fiecaruia. In plus eu am combinat dieta cu sportul (sala), de care, apropo, trebuie sa ma reapuc, ca am facut o pauza cam mare (din 3 iulie). Ce pot spune este ca acum am inceput sa mai mananc si interzise, sa nu mai tin o dieta stricta hipocalorica si hipolipidica, si observ ca totusi nu ma ingras ci chiar mai slabesc cate putin, dar este super bine.

Violeta, nu cred ca a slabit atata doar renuntand la interzise. Zicea ca nu a mai pus gura pe astea de 5 luni (de genul, da ma, am slabit, da' nici nu m-am mai atins de xyz alimente de 5 luni...). Sunt convinsa ca a tinut o dieta mai stricta, ca nu slabesti 6 kg/luna asa.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetele...eu stagnez.
Asta e dar de luni cred incep o daneza ceva sa-mi revin.
Ai mei pleaca maine si am o zi plina azi. Sotul pleaca in delegatie duminica pentru 10 zile si raman chiar singura...ce greu o sa-mi fie dupa 3 luni de cand a fost casa plina.
Azi am curs iar,Zuzilici,iti povestesc ce nebuni am,doi baieti adica,fetele sunt super dulci.Insa nu acum ca trage tata de mine sda-l ajut la bagaje....si eu nu vrerau sa plece....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Tzuni, sa stii ca numai zane si craiese sunt pe subiectul nostru.

Cornelia, sunteti o familie minunata!

Ioana, si asteptam sa ne scrii despre tine si fetitza ta.

Dordia, mi-ar place mult sa raman pe podium, dar nu merit. Locul 2 e al meu. Te rog, modifica.

Mik, sa ai spor in toate!

Delia, sunt cu gandul numai la tine, sper ca nu s-a intamplat nimic. Da-ne de veste!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Doina! Sanatate si belsug!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007

Mergi la inceput