Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
Neata, neata! 
Necaz mare azi pe capul meu! mi-am uitat acasa ochelarii si va scriu stand cu nasul liptit ba de tastatura, ba de monitor
.
Cornelia, m-am uitat la poze: ai niste baietzi minunati, iar tu nu-ti arati deloc greutatea, sa stii!
Mephala, io ma declar zana-grasa a subiectului! Am zis! ![]()
Justasmallkiss, mi-a fost dor de tine!
Ce-ti mai face printzesa?
crystina, tu pe unde mai umbli? Ocupata cu munca?
Zuzilici, imi p0lace ca ai re-devenit activa! BRAVO! 
violeta
, ma chinui sa-mi recapat energiile. Deocamdata fug sa mai caut o piesa faina. Ce zici?
Dordia, inaC va pup pe rand si deodata! ![]()
Draga NASTAD, sa fie azi cea mai frumoasa zi din acest an. Sa te bucuri de cei dragi, de dragostea lor pt tine. Sa fii fericita, sanatoasa si cat vrei tu de...grasa!
La multi ani, Doina! 
revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=0Zz_4N6p3f8" target="_blank">PIESA ZILEI
Tzuni
Tzuni spune:
...mai ascultati o www.youtube.com/watch?v=OKX0CcNJBzw" target="_blank">PIESA
Tzuni
dordia2000 spune:
Tzuni m-ai dat gata cu piesele astea....deja le fredonez in minte ca nu am boxe la servici...offf...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
onitza spune:
Ascultand a doua piesa, ma gandesc ca cineva e foarte romantica printr noi
bravo Tzuni!
Ieri am fost neascultatoare, ma simt de tot rahatul, nu am cu cine sa las copilul de luni incolo; la gradi nu mi-l primeste ca nu are inca 3 ani, mai sunt 3 luni pana atunci; am insistat de 2 ori, directoarea nu vrea sa auda
, cresa e inchisa pana pe 10 sept, maica-mea e bolnava, soacra-mea, n-a vrut, si uite asa!!!!
simt un mare gol in stomac, uite ce rau e sa nu ai un ajutor!!!!!!!
sotul o sa fie tot mereu plecat prin delegatii, trebuie sa rezolv singura; pai ziceti si voi mai fetelor, stau cu Paul aproape 3 ani acasa, dina celasi motiv, lipsa de ajutor, si acum ca nu are inca 3 ani nu mi-l primeste nimeni; incep si eu de la 1 sept sv, ce sa fac cu el? nu -l pot lua cu mine:(( in fine, nu va mai intristez, voi n-aveti nicio vina! asta era de fapt ideea, ca nu am tinut dieta...cin era cu datul bicelor????
ca nu mai stiu ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
carolinah spune:
Onitza, cauta o gradinita privata aproape de casa sau de serviciu, ca ti-l accepta la 3 ani fara 3 luni, fara discutie. Chiar daca iti spun ca nu au locuri, insista si spune-le (de abia atunci) ca numai pt 3 luni.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Onitza, cu sigurantza vei gasi o solutie. Succes!
dispar pentru cateva zile, nu ma dati disparuta.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007
onitza spune:
Multumesc fetelor de incurajare. Nu s-a rezolvat, am fost la gradi, directoarea e de neclintit; cred ca tot pe mama o sa pice, saraca.
Screti-ne cat sunteti voi de cumintele!!!!
poate ma molipsesc si eu..azi n-am mancat nimik, nu pot...pana nu rezolv cumva cu Paul. ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
nastad spune:
Buna dragelor!
Va multumesc din suflet pentru urari!
IOANA, La multi ani pentru Deliutza!
VA rog sa ma scuzati , sunt pe fuga...am o gramada de treaba la serviciu si multi invitati acasa(diseara).
Am avut o zi foarte frumoasa , colegii de serviciu au fost foarte draguti si am primit o gramada de telefoane.
Cu dieta sunt in pauza, am facut analize si am o gramada de probleme printre care mai grave: anemie si probleme cu ficatul.Pana termin cu investigatiile iau o pauza de dieta....dar mai intru pe aici ca imi sunteti tare dragi.
Va
pe toate si va multumesc inca o data pentru urari!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Delidana spune:
Buna dragelor,
In primul rind un calduros
pentru Delia, draga Ioana, sa-ti aduca numai bucurii si sa aiba parte de tot ce e mai bun si un alt
si multi
pentru colega noastra de "suferinta", Doina, toate cele bune iti doresc si multa fericire alaturi de familie.

Vin si eu cu un raport intirziat, 67 kg. Daca se mai poate modifica bine, daca nu, nici o suparare.
Dordia, multumim pentru subiect nou. 
In legatura cu fetele plecate in concedii, care cum apar si dau raportul, li se sterge iconita aceea din dreptul numelui.
Vad ca sint iar pe lista la serifat.
Din pacate luna asta nu stiu daca voi putea sa-mi indeplinesc "atributiile" de serifa si sa va spun de ce...
M-am intors in tara si m-am inscris la o facultate. Din aceasta cauza am absentat de pe forum, iar luna aceasta care vine (septembrie) mai am de pus la punct unele lucruri si nu stiu daca voi putea fi la fel de activa ca in trecut, cel putin pina ma obisnuiesc din nou cu lucrurile din tara (printre care si banii, care imi dau dureri de cap cind mi se spun preturile in bani noi si vechi
).
Asadar, de azi sint studenta (vorba vine ca incep in octombrie). ![]()
Va pup pe toate in grup si va multumesc pentru grija. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie