Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Doina si Deliutza!

eu am venit sa o anunt pe Carmen (Mephala) ca medicul meu a hotarat sa-l scoatem la lumina pe bb Gheo pe...6 septembrie!! atunci voi avea exact 39 de sapt si o zi
o sa ne sarbatorim la anul pe vremea asta feciorii impreuna.
:)))
.
Speram sa stea la piscina pana atunci, e bine intors, colul e cam scurtat...dar inca inchis..
eu am luat 21 de kg, deci exact invers decat vroiam, hihihi.
insa asta e, de data asta nu mai sunt probleme cu lichidul amniotic, cum au fost la Sofia, si tin minte ca ziceam atunci: ce folos c-am luat numai 13 kile..mai bine luam 20 si aveam destul lichid.
iata ca Dumnezeu mi-a dat...ba chiar in plus

va pup si succes in lupta cu kilele in plus.peste juma de an ma alatur voua:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

DELIA bine ai revenit in tara!

SAbina, iti doresc sarcina usoara, refacere rapida si un bb sanatos si mancacios!Asteptam vesti!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana bine ai revenit in tzara...Cum ti se pare? Ai revenit definitiv??? Abia astept sa ne cunoastem...ca vad ca esti in Buc. Poate...ne vedem intr-un weekend. Pe unde stai?

Onitza eu sunt cu bicele...dar la cate probleme ai tu pe cap...sa-ti mai dau si eu bice??? Hai ca te iert de data asta...si ai incredere ca se rezolva cumva. si bafta sa gasesti gradi pt bb.

Sabina lasa mai ca se duc ele kg...alaturi de noi. Un bb sanatos si papacios iti doresc, sa ai laptic mult si bun si tu sa te refaci repejor ca sa te bucuri de minunile tale!

Gata ma duc sa modific listutza!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Nastad, Tzuni voi ati dat rapoartele...sau le-am omis eu???

Am facut modificarile dar daca mai aveti ceva ce eu nu am vazut....pls trageti-ma de manecutza!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

In primul rand draga Ioana pentru Delia, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Deasemenea Doina, sa fii sanatoasa si sa atingi cate kg iti doresti!
Sabina nastere usoara si bb sanatos si mancacios!

Nu am mai intrat in ultimele luni intrucat nu am mai avut mai nimic de spus ... am avut o vara plina de calatorii - am fost la Niagara impreuna cu Zuzilici , apoi am stat o luna in Vancouver; cand m-am intors am plecat in Corfu, apoi in Halkidiki; de ziua mea am fost la Mamaia si la doua zile dupa ce m-am intors am plecat in Bulgaria ( Nesebar ), de unde m-am intors aseara.
Cand nu plec in excursii sunt ocupata cu renovarea si cand voi termina si cu asta voi incepe un nou tratament, inca nu stiu cand va fi, dar oricum nu voi mai anunta decat rezultatul, intrucat am devenit superstitioasa de cand cu extrauterina de anul trecut, de Craciun.
Intrucat toata vara am fost numai pe drumuri, cu schimbari de fus orar de 10 ore am mai luat in greutate aproximativ 3,5 kg - pe care sper sa le dau jos in urmatoarele 2-3 saptamani. Intre timp am facut 20 de sedinte de endermologie ( Cellu M6 ) si nu se cunoaste deloc ca m-am ingrasat; ba chiar par mai slaba decat inainte, desi nu am slabit deloc in timpul tratamentelor, cum dealtfel era de asteptat pentru ca nu am mai tinut nici o dieta.
Va imbratisez pe toate si va multumesc inca o data pentru gandurile bune si urarile de ziua mea!

Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=59,4&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sabina, .

Doina, multumesc de primire.

Dordia, inca nu stiu daca e definitiv sau nu, dar cel mai probabil e ca in perioada facultatii voi fi aici. Mi-ar place si mie sa ne vedem cindva...mai multe detalii pe pm daca vrei insa nu promit nimic in viitorul apropiat.
M-ai intrebat cum mi se pare. E racoare si placut. Comparativ cu Bangkok-ul, simt de parca in Bucuresti am venit la munte.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Cami dar umblareata ai fost... Bafta multa in tot ce-ti propui si...cand revii cu noi in fortza?

Delidana...nici eu nu cred sa pot curand dar...poate ne vedem candva pe timpul facultatii. Te popp si bine ai revenit pe meleaguri romanesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dordia sotul meu e foarte "plimbaret" si implicit si eu ... nu am apucat inca sa-mi desfac bagajul si nici nu stiu daca sa o fac ... cine stie ce idei ii mai vin si in week-end plecam din nou?! ... asa cel putin am bagajul gata facut ... "in forta" nu stiu cand o sa revin, nu vreau sa promit nimic, insa voi incerca sa intru cat de des voi putea.

Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=63&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata, neata!

Cornelia, m-am uitat la poze: ai niste baietzi minunati, iar tu nu-ti arati deloc greutatea, sa stii!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni, mi-ai facut ziua frumoasa! Ce bine ar fi sa ma vada si barbata-miu asa!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare ,

Dupa o mai lunga absenta pe forum, iaca m-am intors si eu de pe meleaguri indepartate dupa o luna si jumate in RO si vreo 10 zile in Franta. Totul a fost la superlativ, si chiar ne-am muta acolo, la un moment dat . Poze puteti vedea aici: http://picasaweb.google.com/khristin107

Bun venit fetelor celor noi si sper sa va atingeti tinta cat mai curand Si acum ma intorc la fetele pe care le stiu deja , si sa va spun ca mi-ati lipsit.... n-am apucat sa citesc prea multe despre voi si totusi...

Delidana, felicitari ca ai devenit studenta, ce anume vrei sa studiezi? ...si cum ti se pare RO dupa ceva vreme? Vei face studiile acolo full-time sau doar la distanta? Enjoy your classes anyway

Carmen, ti-am vazut ultimele poze....arati superb , si ai dovedit ca esti o ambitioasa in fapte, iar baietii tai sint niste frumosi...sa-ti traiasca . Daca tot tu te ocupi de lista, trece-ma si pe mine te rog iar in lista, cu 70 kg. la 1.70 si vreau sa ajung la 65. Merci

Zuzilici, multam de aprecieri, mi-a placut faza ca nu m-ai recunoscut, poate chiar o sa ma imbogatesc acum ....ma uitam la tine, si vedeam ca nu schitezi nici un gest, si chiar imi spuneam ca nu prea vrei sa ma bagi in seama ...cat despre cum arat, sa stii ca mai am mult de lucru, pana ce sa ajung sa fiu multumita de mine, asta e ... Ce mai face fata tatii, Isabella draguta? Poate ne vedem si noi intr-un parc cu fetele intr-o buna zi, daca tot stam in acelasi oras, ce zici?

Cami, sa stii ca am vorbit de tine cu Zuzilici la botez si mi-a parut rau ca n-ai spus ca vii in Canada, te-am fi plimbat impreuna pe la Niagara....data viitoare sa nu ma mai sari...sa stii ca mi-ai starnit iar cheful de duca cand am auzit de Corfu

Tzuni, cum mai merge cu munca? Am inteles ca tu calatoresti mai mult, poate ne faci o vizita in curand pe aici...

Crystina, tu mai vii pe aici? Ce face domnisoara ta? Merge si ea la gradinita banuiesc...

Sabina, nastere usoara, sa te vezi cu in brate cat mai curand

Eu incep scoala de martea viitoare si sint intr-o usoara ceata , fiimea incepe si ea gradinita grupa mare....multe, multe pe capul nostru, dar sper sa va vizitez destul de des pe aici, si mai ales sa ma tin de treaba. Pupici tuturor

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput