Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 3
cornelia_laura spune:
Revin cu raportul, cumplit de altfel: 86,5 kg.Dar nu imi pare rau la cat de bine ne-am simtit la mare. Am avut acolo si o problema legata de constipatie si cred ca am retinut si apa de la caldura. In plus am baut cam multe sucuri dulci. Dulciuri si paine nu am prea mancat. Doar o inghetata tot concediul.
Sper sa reusesc sa pun si poze.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Zuziliciule , ce propunere sa am? Nici sa gandesc nu pot ca ma dor neuronii...Io, daca ar fi dupa mine, as sta cu tine in tara lu' nenea Castro la umbra unui palmier, in hamac, cu o friptana si niste beri, o praji buna si un gyn tonic rece.
Ce zici?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Nu-i rea deloc ideea.
Daca te-ai hotarat, te-astept si plecam impreuna sa-l vizitam pe Fidel.
Plecare e in jur de 14 oct. Gandeste-te si da-mi de stire.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
cornelia_laura spune:
Cateva poze de la mare:http://community.webshots.com/user/SCUMPI78?vhost=community
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
dordia2000 spune:
BUna seara!!!
Am intrat sa fac modificarile...asa ca...mai astept maine fete la raport!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Mercedes spune:
Vin si eu cu raportul - stagnare. Sincer nu stiu ce se intampla e bine ca nu pun in plus dar m am cam saturat de acest prag.
dordia2000 spune:
GAta am facut modificarile....deci...mai astept la raport printesele intarziate.
Cornelia suuuper pozele, si baietii sunt superbi. Cum se inteleg???
Ma duc sa modific si la Mercedes...ca acu' vazui postarea!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mimi_dumy spune:
Hello, helloo

La multi ani, Violeta si Nastad , sa fiti sanatoase si norocoase, fericite si iubite, sa aveti parte alaturi de cei dragi numai de bucurii si impliniri.( Vio scuze de intarziere)
La multi ani, Deliuta! sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa.
Pentru raport : + 200 g, adica 65,2 kg.
Cand mai incepem si noi un nou concurs? poate asa ma mai mobilizez si eu sa scap de kg astea in plus, ca in oct sunt nasa de cununie si tb sa arat si eu cat mai bine.
Va pup pe toate.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
violeta70 spune:
Buna seara frumoaselor!
Tzuni iubire, mi-a fost dor de tine si de melodiile alese atat de bine. Pupici
pentru urari.
Carolinah am inteles bine, vecina ta a slabit 30 kg in 5 luni renuntand la dulciuri, paine, prajeli, etc.? Acest gen de dieta am tinut-o si eu din ianuarie si am slabit 20 kg. Acum depinde de organismul fiecaruia. In plus eu am combinat dieta cu sportul (sala), de care, apropo, trebuie sa ma reapuc, ca am facut o pauza cam mare (din 3 iulie). Ce pot spune este ca acum am inceput sa mai mananc si interzise, sa nu mai tin o dieta stricta hipocalorica si hipolipidica, si observ ca totusi nu ma ingras ci chiar mai slabesc cate putin, dar este super bine.
Apropo, scuze scuze sor-mio dar am uitat de raport. M-am luat cu vorba (ca niciodata): 64.2 kg
DELIA
sa fii sanatoasa si ascultatoare.
Dupa cate vad au inceput concediile sa se termine si fetele au revenit cu forte noi ( Tzuni draga nu este cazul tau, dupa cate vad, deci iti trebuie un concediu cat mai rapid. Ramane sa alegi destinatia)
Va las acum ca mor de somn si ne intalnim maine.
Pupici
violeta70 spune:
Revin, deoarece nu am ajuns la culcare. Se pare ca mi-a fugit putin somnul.
Mimi_dumy mersi de urari
.
NASTAD (DOINA)
sa fii sanatoasa. fericita si iubita 

Acum chiar ma duc sa dorm, iar maine va povestesc ce cadouri am primit de ziua mea.
Pupici 

Io, daca ar fi dupa mine, as sta cu tine in tara lu' nenea Castro la umbra unui palmier, in hamac, cu o friptana si niste beri, o praji buna si un gyn tonic rece.
Ce zici?