Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carina scumpa, pt tine, SPECIAL:

...credeam ca esti in concediu...durerea de cap... sorry

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Raport: 71 kg, deci - 2 kg... sunt cele doua kg puse porceste.

carina, eu te-am pupat la finalul capitolului trecut .

o zi buna, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....

Am o gramada de treaba la scarbici...asa ca rapid:::

Rusinica pt mine....Raport dezastruos...84.5 deci...+3 kg. Mephala te-am luat...dar...sper sa scap repede de ele!

Ioana sa iti traiasca printesa...sa fie o sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea!!!

Zuzi...eu nu ma bag la diete ca nu rezist. Eu incerc sa mananc sanatos cu combinatii permise si...sper sa reusesc. Pana acum am reusit ceva dar...sper si in continuare sa ma tina. Daca vrei...concuram poate ne mobilizam mai bine asa.

toata gashca iar modificarile le voi face mai tarziu sau diseara!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Olo bine-ai revenit si tu si felicitari pentru performanta. E aerul mai curat la cota 2786 m?

sigur ca-i mai curat aerul! Si mai ales... mai rece ca am stat cu cortul aproape de baza unui ghetzar, pe marginea unui lac glacial. Am avut ca vecini marmotele care fluierau intr-una :)
In noaptea de 20-21 august a nins incepand cu 2200 m altitudine (noroc ca noi coborasem pe 20 la 1900 m altitudine). Am vazut oameni salvatzi de pe muntzi cu elicopteru...Pt noi a fost tare fain sa vedem muntzii pudratzi cu zahar... chiar de ziua sotzului ;) (de fapt de asta coborasem, ca sa cumparam vin si vere din sat sa-l serbam. ca altfel ne-ar fi prins si pe noi zapata prin creierii muntzilor)

pt raport: 66.000 kg yupiiiiii!!!!! mai vreau la munteeeee!!!!

concursuri se mai fac? ca sa ma inscriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Care-i treaba cu concursul? ca nu stiu...
oLo FELICITARI!! chiar, ce furmos l-ati serbat pe sotul tau! sa fie sanatos!

Tzuni, si pe mine m-a trasnit asa o durere de cap si de lipsa chef de oriceeeeee...asa as sta cu burta la soare si as manca floricele si as bea o bere receeeeeeeeee, dar fara barbat, neeeeee, n-are niciun farmec, e in delegatie cu sv plecat! aaaa, si parca mai era un motiv sa nu fac asta, stai sa ma gandesc bine:aaa, ceva legat de slabit parca??? offff, regimul asta, greu e inceputul!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Da, mai Onitzo, asta este! dadu lenea in noi!

Luati aici o piesa www.youtube.com/watch?v=yVAcAq3MSMY" target="_blank">romanticoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ma uitai cu fi-miu pe catalogul Quelle si cand vazui cate camasute, costumase, rochite de seara draguteeeee!!! asa mi-as fi dorit si eu sa ma vad intr-una din ele, dar cu corpul alora de sirena!!! nu cu suncile mele!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mephala, ca arati bine si ca intrebi de mine.

Eu m-am intors din concediul no2, iar la mare, vremea s-a facut frumoasa cind plecam , am avut musafiri, am fost musafiri, nu m-am scaldat destul in apa rece a marii, asa ca : 52,8kg. Vreu un porc de uscat ! si roz !

In rest, la mine copilasii s-au dus la scoala si eu am inceput job-ul, adica am sa termin cu mincatul de lucruri copioase la prinz.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata natiune!

Zuzilici, hai sa ne mobilizam cumva!

Mobilizare mai buna nici ca puteai gasi ...daca te-apuci de filme XXX crede-ma c-ai sa dai "fundu" jos, la cat o sa munceasca.

quote:
Originally posted by Tzuni
Ieri mi-am pus extensii french la unghii. Pot juca lejer in filme XXX. (trebuie sa le mai scurtez )

Lasand gluma la o parte spune repede la ce te-ai gandit. Ai vreo propunere?

Pentru raport 86.2. Si-acum fug ca trebuie sa plec la servici. Va pupic pe toate si-o zi buna.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuziliciule , ce propunere sa am? Nici sa gandesc nu pot ca ma dor neuronii... Io, daca ar fi dupa mine, as sta cu tine in tara lu' nenea Castro la umbra unui palmier, in hamac, cu o friptana si niste beri, o praji buna si un gyn tonic rece. Ce zici?

Mik, bine ai revenit! Te-ai bronzat macar asa...putin? Astept sa ne postezi zilnic meniurile tale delicioase!

Mergi la inceput