Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

laura, hai ca si eu sunt ca tine...tot pe la 7 se trezeste ...dar se culca la 7:30 seara ...

quote:
Originally posted by Laura13

a deju te-am iertat de nenumarate ori cand ai pus poze de la mare. ca mi-esti draga. eu ma bucur pt tine ca doarme motanelul asa bine, dar nu poti sa tii si tu neste cehstii secrete????????? chiar vrei sa ne suparam???? pai, noi, cand ne culcam seara, discutam: maine cine doarme mai mult???? tu sau eu? ca dani da trezirea pe la 6.30-7 si suntem cam zombi asa ca ..... va rugam frumos....nu mai scrieti chiar orice pe forum, da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

maraiala+plansete de a binelea. nu stiu daca a mai facut asa vreodata
1 dinte?
2 se tot freaca la nas, muci nu sunt, am scos tot, ma gandesc la vreo alergie?
3 burtica ca face si niste parturi nasoale

io ce pisici fac?
i am bagat un eferalgan de 80, e tot ce aveam. mai am peritol dar parca nu m as risca. cred ca incepe sa faca febra. dr are tel inchis.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dianocica - daca e de la burtica - ar trece cu sabsimplex - ai in casa?

daca se lasa cu febra - nurofen peste un timp - ca acum are eferalganu.

poate mai apar si alte idei. pupici

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, ce a mancat azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dianocica,
eu tocmai citeam pe google despre paraziti(giardia)...si-am intrat pe forum unde mamicile vorbeau ca ai lor puradei aveau simptomele alea,alea...si "scarpinatul nasului"...,acum eu nu vreau sa te bag in alte alea...,dar mi se pare ciudat ca ai seziat tocmai asta si simt nevoia sa-ti spun ce am citit...,ca-i aberatie sau nu...,ca n-are legatura cu giardia sau nu...,nu stiu...,ar trebui sa mai aibe si altele simptome pe linga scarpinatul nasului...,somn agitat...,stare de foame sau maninca prea exagerat...,dureri de burtica...,voma,scaune moi...intra si tu si vezi...
Pentru febra...,sosetele cu otet...,la noi asa a trecut febra...,in 15 min...,plus Nurofen sau Panadol la 8 ore...,pentru burtica...,Sab simplex,Debridat,Bonisan,ceai de Fenicul,Anason
Va puuupam tare sa va faceti bine

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

of, a adormit dupa eferalganul ala. sunt un car de nervi. azi l-am scapat din ochi cam un minut jumate, era la soacra-mea-n brate...iar l-am gasit manacand o frunza....dupa strugurele de ieri.. bai nene, cat e de greu? era la ea in brate...cica nici n am vazut cand mi a luat o din mana de ceva timp ziceam ca a descoperit nasul, sa tot fie 1-2 saptamani...acum a devenit din ce in ce mai deasa treaba cu bagatul degetului in nas si cu scarpinatul la nas...azi m am prins la un mom dat ca-l deranja cand ii flutura soacra niste flori pe langa...am zis ca o fi de la praful ala care care din ele...mama lui de stat la tara.. nu mai calc pe aici... v-am zis ca de dimineata am gasit un vierme in fulgii de la nestle? a stat punga desfacuta un timp..si hop si dansul ...am reusit sa mai mananc doar pe seara cand mi-era o foame de am zis ca pic din picioare..numai viermele ala il vedeam..unu' gras si mare, de vreo 2cm... vreau la mine acasa!!!!!!!!!!!!

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru frumosii David de Ralumat si Mara de Bulisor!

Multumim celor care ne-au felicitat pentru dintisor!
Kokorina, chiar daca e nora-sa, e dusa cu capul ca si ea. Sigur au fost rude de sange intr-o viata anterioara! Felicitari Sophiutei pentru dintisor!
Desiree si bine ai revenit! Poze din vacanta, ceva?
Carla, multa sanatate Alexutei! Off, iubita de ea...
Acs, ce frumos trebuie sa fie sa ii auzi pe toti trei strigandu-te! cele trei minuni!
Monicabb, super... la Vama Veche... un week-end in doi! Vreau si eu! Felicitari pentru coltisor!
Anateo, bine ca Seba n-a avut nimic de la cazatura! Si eu o tin pe Alexia in scaunul de masa fara sa-i mai prind centura, dar de azi incolo gata, o ancorez bine in scaun! Drum bun si distractie placuta la mare!
Danutz, inca nu i-am cumparat piticei papucei, mai astept putin, dar sincer habar nu am de care sa-i cumpar.
Porumbita, mai sa nu-l recunosc pe Mario! Cat a crescut si se face mai frumos pe zi ce trece! Are si cu cine semana!
Laura, sper ca Dani sa iasa repede din greva foamei! Sanatate multa puiutului!
Dandusa ei si dupa ce stateam ca vitelul la poarta...,i-am zis...,dau peste tot culoarea z si-mi bag picioarele...,daca nu i-o place un ban sa nu-mi dea... ...,apoi s-a auzit un "treci la loc"...
Dbunny, felicitari si voua pentru dintisor!
Dianocica, multa sanantate lui d! Sper sa fie de la dintisori toate problemele astea! In afara de ce ti-au spus deja fetele... nu stiu ce sa spun. Despre soacra... no comment!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

nu am la mine decat eferalganul care s-a terminat ca am vrut sa i pun supozitoare ca erau de 80 si pe al doilea n-a mai reusit alex sa l puna...peritolul pt caz de alergie nasoala (dar numai cu acordul dr care are tel inchis oricum ), calgel care e apa de gura...si..mai am ceva dar nu mi aduc aminte ce...si daca doamne ferste a facut viermisori, ceea ce sper din suflet ca nu dar saru'mana dandusa, o sa verific maine, de unde pana mea? of, sunt plina de nervi..plus ca am o masea care mi s a umflat si nu cedeaza la antibiotic-amoxicilina- si prevad o noapte alba

dar sa trecem la altceva...katrinel cu alex eram de vreo 6-7 luni, studenti amandoi, ne chinuiam sa aranjam lucrurile in camin sa stam amandoi in camera. si am zis...ce-ar fi daca...? si uite-asa, in cateva zile eram gata. cu minunata foaie roz. casatoriti cu acte in regula. nu tu bisrici, restaurante, daruri...asta era chiar in anul in care au cazut gemenii. se intampla in ziua in care scosesem noi toate actele. deci sa tot fie vreo 6 ani...habar n-am..cred ca mai mult? oricum, am facut o alegere buna

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

incep si eu ca chinico -

noi mai avem ceva pentru burtica: uleiul "winde oil" de la buebchen. Cand cred eu ca avem probleme de burtoc - hop si un mic masaj cu acel ulei.

Mai avem si gute nacht oil - tot buebchen.
Am achizitionat si Baby - erkaeltungsbad.
In curand le am pe toate - ideea e sa nu uit sa le si folosesc.

sarbatoritilor zilei.
Carla - trimis Pm la fata.
mai am o intrebare la RALUMAAAATTTTTT care nu a mai dat de multisor pe aici - sau n-am fost eu pe faza???

cam cat costa remediile homeopate - cele romanesti si cele franceze - ca am achizitionat si eu o carte si mi-am cam extras din ea vre-o 10-15 remedii bune de tinut in casa. Oare dau faliment? Iarasi?

hai ca v-am impuiat capul destul pentru o seara - fug si eu la somnic.

P.S. concediu placut celor ce pleaca, drum bun si aveti grija la bagaje ... de bagaje ... etc.

Miro

Mergi la inceput

lavinia eu sunt fan oscilo. ii poti da pt imunizare cate un capacel /zi, o sapt/luna primavara si toamna, sau cate jumate/zi, 2-3 zile cand suspectezi un inceput de...noi am dat pt cam orice. celebrul rosu in gat, inceput de raceala, de fapt oricand mi se pare mai apatic/bleg..nu stiu cum sa zic...parca sa zic ca nu se administreaza in paralel cu alte medicamente. eu l-am folosit cu succes in sarcina pt raceala si gripa. nu doar pt prevenire, ci exact cand era mai nasoala. bagam cate 2-3/zi, 3zile si eram ca noua. pupam mihaitza

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput