Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by desiree

neatza

nu am citit nimic din urma

noroc cu ruxandra ca a scris cand e intalnirea din herastrau....va anunt din timp daca vin..ruxandra, se poate sa fi luat de la ceilalti prima si a doua oara..dar a treia oara nu a mai avut de la cine..el se misca mult si transpira mult si ma gandesc ca aerul rece de la munte nu a fost chiar bun la traspiratia lui

fetelor cine ma ajuta
vreau sa pun si eu linkul soniei la status pe mess...sa poata fi apelat direct..si nu reusesc...cum se face asta ???

multumesc

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

in bara de sus, messenger, my status, new status message, si tastezi acolo linkul

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Maaamaaa ce chef au tras fetele aici ati si dansat

Lavinia-bine ca ati scapat si sunteti acasa sanatosi nici nu te mai gandi ca tu esti vinovata ,esti cea mai buna mamica pt Mihaita

Kokorina-felicitari pt dintisorul Sophiei scumpa de ea

Desiree-multa sanatate lui Octavian

Ruxandra-nu l-am platit nu a vrut...

Carla2005-multa sanatate Alexandrei si sa se faca bine pana pe 1 sa plecati la mare

Acs-cred ca te topesti cand ii auzi pe toti zicand "mama"

Monicabb-felicitari pt dintisor

Anateo2004-si Antonia a reusit sa se ridice din scaunul de masa si statea in picioare deci se poate,daca o las in scaun neaparat cu hamurile puse altfel vrea sa sara din el noroc ca am fost pe faza si nu a cazut
il pupam pe Sebi

ma duc sa-i dau papita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Deci, sa ne asezam si sa vedem ce am tinut minte:
Sanatate multa puiutilor bolnaviori, Octavian de Desiree, Alexandra de Carla, Seba de Anateo!
Ma bucur ca Mihaila de Lavinia e bine, prin ce chinuri a trecut saracutul, dar el macar uita repede. Tu Lavinia, draga de tine, nu o sa uiti niciodata lacrimile lor care-ti implorau ajutorul! Asta este...ce sa facem, pneumonia eu una cred ca e foarte periculoasa si trebuie tratata ca atare. Alta cale nu-i! Sanatate multa pe viitor!
Felicitari noilor coltisori...la mai multi va uram!
La multe lunisoare pt sarbatoritii zilei, sa va faceti mari si sa va bucurati parintii:
David de Ralumat
Mara de Bulisor
Andre de Ancader
Maia de mihaela_p
David de Cipi13
.
Si acum vad ca Dandusa m-a sarit de la visinata...dar nu-i nimik ca oricum sunt la cura drastica. M-au apucat nervii ieri, cand cantarul de la salonul de impachetari arata ca am slabit intr-o saptamana fix 100 g!!! Si gata...cura scrie pe mine...fara dulciuri si alcohoale!
Kokorina, eu una nu am mai auzit de metoda asta de racorire...poate la oameni mari s-o practica...dar la bebelusi, cred ca-i cam drastic!
Miro, tine-ti piticii pt tine...nu-i da si la altii...ca iar imi fac apologia mamei denaturate care nu a dus pana acum copilul la analize!!!
Monicabb, Vama Veche...cort...ah ce vremuri...Si gasca mea care saptamana viitoare se duce acolo pt inchiderea sezonului!!!

Intrebari:
-Ati cumparat la bebei papucei de aia pentru mers in picioruse? Cred ca s-a mai discutat...dar eu sunt minte scurta. Cum trebuie sa fie?
-Daca bb e alergic la ceva apar bubite imediat sau trece ceva vreme? Fiindca Rares a papat in premiera sambata spanac, iar duminica seara am vazut niste bubite rosii. Nu multe si nici nu s-au extins. Dar cald nu a mai fost ca sa fie de la caldura si nici altceva nou nu am mai introdus. In tot cazul am sistat spanacul o vreme!
Fug ca m-au napadit clientii dar nu inainte de a o striga pe Chinicoooo...mai scoate capul din hartii si spune-ne si noua macar ca sunteti ok!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetele
Lavinia bine ca ai trecut si peste asta important ca Mihaita e bine.
Kokorino bine ca mai intri si tu sa ne mai povestesti de sandokani ca doar stii ca tu ne dai putere noua

Sunt suparata am ceva probleme cu mama (mam certat urat de tot cu ea) si sunt tare suparata imi vine sa-mi iau lumea in cap si sa fug cat ma tin picioarele.Am urlat aiurea si la Cata , Mario saracu nu intelege ce-i cu mine umbla din urma mea si tot "mama""mama".
Pentru cine doreste sa ne vada aicipoze

Laura nu arunca cu pietre te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusoo, trezirea mami pai ce faci? de la atat visinta nu poti nici sa te ridici din pat?Uite ca ti-a pregatitCrinuta micul dejun si tu nici la pranz nu dai semne ?

Kokorino, eu sunt de principiul de ce sa fac ceva care e posibil sa aiba urmari urate, mai bine evit.Deci nu palariute ude !Ata e mai bine o dau pefata, pe corp cu apa, hidratez si suficient.Pe principiu asta merg eu...apropo de caini ca majoritatea merg fara lesa sau botnita si auzi stapanii cand vad ca te feresti...stati linistita doamna ca nu musca..eu ma feresc...ieri la stiri un copil de un am muscat de caine...de ce sa nu evitam ? da e posibil sa n-aiba urmari dar daca are?traiasca snadokanii !!!

Lavinia, bine ati revenit!Ce bine ar fi sa fie toate mamele ca tine ...asa mama si iti faci mustrari de constiinta.esti o mama buna, l-ai supravegheat, l-ai dus la spital cand trebuia, ..i-ai dat papa pe ascuns...bravo MAMI!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Danutz, daca ma crezi am impresia ca siSara a afcut alergie la spanac...prima zi mai putin ca i-am dat o rondea apoi urm zile mai multe ca i-am pus 2 -3.Mai sa fie !Da nici nu-i mai dau.
Nu am cumparat PAPUCI , cred ca e singurul lucru care nu-l cumpar inainte ci exact atunci cand va incepe sa mearga...deocamdata doar se ridica si da cu capu' de parchet!! of of

Ieri am simtit pe pielea mea cum e sa nu doarma copilul la pranz decat 1 ora si ceva ...n-a mai dormit pana seara...eu as innebuni..pe bune...aveti nervii tari...mai aveam putin si ma aruncam de la etaj!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

nu vrea sa manance.....
ieri masa de dimineata a servit-o la 11 (de obicei papa la 9), pe cea de pranz a sarit-o cu gratie, la 18 cu chiu cu vai a papt un iaurt. azi la fel....dimineata a inceput sa URLE cand l-am pus in scaunul de masa, a papat abia pe la 10 (dar fff putin), acum iar nu a vrut legumele, a adormit cu 60ml de lapte (era cu bibe in gurita, nici macar nu l-a terminat). se trezeste la 7, e obosit mort cand ar trebui sa pape, cred ca mai iese un dinte, ca iar roade tot si e numai cu mainile in gurita....... stiu ca e trecatoare faza (SPER), dar tot ingrijorata sunt. el papa atat de frumos, fara TV, fara jucarii, acum nu vrea si pace.
ma duc sa pap eu de suparare, macar unul din casa sa manance, ca de florin nici nu va mai zic.....

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

kikineata ai editat si ai scris papuci, chiar ma intrebam ce nu vrei sa cumperi

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Laura13

nu vrea sa manance.....
ieri masa de dimineata a servit-o la 11 (de obicei papa la 9), pe cea de pranz a sarit-o cu gratie, la 18 cu chiu cu vai a papt un iaurt. azi la fel....dimineata a inceput sa URLE cand l-am pus in scaunul de masa, a papat abia pe la 10 (dar fff putin), acum iar nu a vrut legumele, a adormit cu 60ml de lapte (era cu bibe in gurita, nici macar nu l-a terminat). se trezeste la 7, e obosit mort cand ar trebui sa pape, cred ca mai iese un dinte, ca iar roade tot si e numai cu mainile in gurita....... stiu ca e trecatoare faza (SPER), dar tot ingrijorata sunt. el papa atat de frumos, fara TV, fara jucarii, acum nu vrea si pace.
ma duc sa pap eu de suparare, macar unul din casa sa manance, ca de florin nici nu va mai zic.....

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

breee, parca mi-ai descris motanu', modelul nou scos pe piata, care e defect, si cred ca in curand anunt opcu'.... :) intr-adevar, e trecatoare faza, adica la fel de bine cum azi nu mananca nimic, maine poate sa manance dublu fata de ce stiai tu )si fata de ce i-ai pregatit...). mai naspa e ca nu stii exact cand, ce, cum sa-i dai, eu m-am dat capu' de pereti vreo doua zile, ca nu mai intelegeam nimic din ce vrea, dar...m-am calmat, ca oricum solutie nu aveam... deci daca vroia sa inghita, bine, daca nu, asta e... data viitoare.. cand termina ce era in castron, si-l vedeam ca inca belea ochii si deschidea pliscu', jap, curatam o piersica, i-o bagam de desert chipurile... daca inca mai vroia si dupe (da da, s-a intamplat chiar si faza asta), mai bagam si-un danonino, dumnezeu stie unde incapeau toate, si ce era in burta lui ulterior, dar.. ce sa0i faci, te dai si tu dupa toanele lor... cu urlatu' cand il asezam in scaun am rezolvat-o cat de cat cu o lingurita pe care i-o dadeam in mana de cand era in brate, imediat inainte sa-l asez in scaun, lingurita pe care nici i-o mai luam cat dura masa. iar masa era ceva de genul: el rodea la lingurita de joaca, el il mai prindeam o data la nush cate minute, si-i bagam lingurita adevarata (cu mancare, adica) in bot. asta la vreo doua mese, dupa care s-a prins cum sta treaba, si rodea la lingurita lui de joaca, dupa care o scotea singur, si mai deschidea si pliscu' la mancare... dar lingurita aia de joaca, lipita de mana, sa nu cumva sa o piarda, si imediat dupa ce inghitea ce-avea in bot, jao, lingurica de joaca la loc la ros.. si tot asa, dureaza masa cam o ora, minunat, dar macar mananca, ce naiba sa zic... asa ca, ce sa zic, spor si pofta!! poate totusi la voi trece de la sine, fara sa fie nevoie sa recurgi la diversiuni de-astea.. :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza

nu stiu de ce aveam o presimtire ca ruxandra va fi de acord cu tratamentul cu palaria cu apa...ai aplicat-o si la conu sau numai la matei?

porumbito, ce frumos e Mario ...mareee , zici ca are un an...auzi voi aveti masina cu volan pe dreapta?

Dia, voi cum mai sunteti?

Laura, de la varsta asta or sa tot inceapa fitzele la masa...mi-au spus-o toti...important e sa nu ii dai atentie...Dani mananca bine deobicei, are rezerve , dci nu e cazul sa te ingrijorezi....lasa-l in pace ca ii vine lui foamea...

Danutz, Chinico si Yagmur mamicile muncitoare.

Mergi la inceput