Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
Hopa sus si prins scutecul
Donia, va veni si vremea voastra. Rabdare, putinica rabdare.
Lavinia, ne bucuram ca voinicul Mihaita este din nou acasa. Nu te mai invinovati, pneumonia este o complicatie uzuala la viroze si suna mai rau decat este de fapt. Numai ca la Mihaita mai atarna in balanta si problema de la inimioara.. Eu nu cred ca deschiderea geamului a contat. Mai degraba faptul c-a stat asa aproape de cumnata racita.. off, unii oameni nu se gandesc si la altii. Eu pe toti care-mi vin aproape de copii ii terorizez daca sunt o.k., sa nu mi se apropie unul bushit de copchil ca-i iau gatul. Destul mi le aduce Matei de la gradinita; nu-mi mai tb si bonusuri.
Adina, ma gandesc la tine..
Dandusa da instelata fata de baut, cum sa nu. Cu vineri inainte..
Off, Desiree multa sanatate simpaticului Octavian. Vorba Dandusei.. vineri se apropie cu pasi mari. Si eu nu cred ca neaparat aerul de munte a fost cauza ci poate cei din jur.. adica a avut cumva de unde sa le culeaga, urateniile astea de viroze?
Bambo si pan la urma ati platit balonul ori ba??
Mirona, acum daca stai sa asculti despre toate analizele si bolile posibile si imposibile.. chiar ca te-apuca depresia. Dar pt linistea ta fa-i analizele uzuale. Hi, hi.. pediatra noastra are-o vorba.. "odata ce incepi cu analizele mai greu te si opresti"
Roxanica asteptam atunci netul reparat. Pan atunci m-am consolat cu imaginea superba a unui David adormit, intr-un body anume inscriptionat.. ceva cu iubire, mama, tata..
Laura, mey da pe bune. E frumos rau. Vorba maica-mii "prea frumos" pt un baiat. O sa ai de furca..
Chris v-ati intors? Cum ati petrecut la mare?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kokorina
mai,fetelor,ori sant eu nebuna,ori sant eu nebuna!din doo una!haideti sa va pove o faza si chiar astept pareri de la voi.cumnata asta a mea(stiti voi care....care mesteca mancarea copchilei....mai am o cumnata dar aia e insipida,incolora,inodora,sorsa lui barbatamiu....ma rog)...am vazut-o nnnnnnnnnnnnn ori cum la gradina,la piscina ii uda in mod special palariuta fetei si i-o punea pe cap uda de curgea apa din palariuta.si nu erau grade de lesinai pe jos de cald si chiar de-ar fi fost 40 de grade,cum vi se pare sa bagi palariuta copilului in apa din piscina,sa curga apa din ea si apoi sa o pui pe capul copchilului?dar mintea mea pe care o mai am,scurta,ingusta...cum o fi ea,gandeste ca nu e normal asa ceva.se poate imbolnavi copilul de meningita naibii....ca i se raceste capul copchilului oricat de cald ar fi.va puteti pune putin in pielea copchilei cu o palarie uda pe cap ce senzatie
Pai noi procedam asa. Cand e ffff cald si Matei se intoarce la pranz de la gradinita prin parc => ii mai udam parul sau sapca. Cu siguranta n-a racit niciodata din aceasta cauza. Si acest procedeu chiar ajuta, pt ca capul este un factor important in reglarea temperaturii.
Apoi mama isi uda mereu palaria (e drept in apa de mare si nu de piscina ), cand ii era prea cald pe plaja. Eu idem, cand tre sa plec in oras, pe calduri sufocante, imi mai ud parul.
Iar asta chiar nu are nici o legatura cu meningita. Meningita este o boala infectioasa, fiind cauzata de un virus sau de o bacterie.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Yagmur spune:
Si eu in actiune din vestitul meu container....
Ametita de cap de la visinata
Lavinia, bine ai revenit; ma bucur tare ca Mihaita este vesel si ca se simte bine;
Ktrinel, VIP-ul nostru... sa fac poze prin containere sa vad pe cine ai putea sa cunosti de aici???
Marani, m-ai spart.... pozele cu muntele, acum talentele sotului tau... hmmmmmmm.... va pun si pe voi pe lista pentru viitoarele noastre excursii
Roxanica, stiu cum este fara net; eu il platesc degeaba acasa; trebuie sa ma mobilizez sa repar PC-ul ca nu se mai poate
Dianocica, eu sint la dieta si tu pove despre jaffa... jap-jap
Teutz, felicitari pentru dintisor
Adina, imi pare tare rau pentru bunica ta, dar noi iti sintem alaturi.... super pozele de la nunta.... sinteti frumosi...
Kokorina, mama eroina.... da-le peste nas la rudele alea nesuferite... hai ca am zis-o
Miro, cand afli ce si cum cu analizele sa-mi spui si mie; acum si stolu' meu vrea sa faca analize la copil ca nu am facut nimic
Desiree, multa sanatate lui Octavian...
N-am terminat de citit, dar revin mai tarziu..
O zi frumoasa
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
carla2005 spune:
Fetelor la noi belelele se tin cu randul...dupa ce o saptamana intreaga ne-am luptat cu o diaree, acum cand si-a revenit cu burtica, a racit! Aseara a facut febra 38,3 (rectal asa ca am zis ca e totusi in limite), mucii curg garla, Alexuta e apatica si iritabila...am avut o noapte de cosmar!!!
Noi pe 1 trebuie sa plecam la mare...sper sa-si revina pana atunci ca daca nu nu stiu ce voi face...probabil nu vom mai pleca , vreau la maaare...!!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze - 9 luni
acs spune:
Lavinia, of ce s-a mai chinuit mititelul! Bine ca s-a terminat si v-ati intors sanatosi!
Teutz si Kokorina felicitari pentru dintisori!
Mirona, nu stiu cum e cu analiza pentru calciu, dar doctorita copiilor le-a prescris 10 zile pe luna calciu, fara analize. Eu le-am dat cam dupa ureche, adica o luna da, trei ba. Habar n-am cum e mai bine. Insa fetele au avut analizele bune la 1 an (singura data cand le-am facut). Lui Victor ii voi face analize tot la un an, pentru linistea mea, cu toate ca daca ma gandesc cum ii cauta asistenta vena Ioanei poate chiar renunt :(.
Desiree, mult sanatate lui Octavian!
Victorasul meu scump si grasun repeta de zor: mama, mama! Cand am ajuns ieri de la serviciu, m-a strigat fericit. Asa ca acum toti trei bursucii intoneaza in cor cand ma intorc acasa: mama, mama! Sunt fericita :).
Editez ca nu citisem despre toti dintisorii :). Felicitari Simo si Adina!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
kokorina spune:
buna dimineata!
RUXANDRA....eu de aceea am intrebat si fetele,sa vad ce parere au si ele.totusi ai vazut si tu ce parere au.eu personal nu gasesc asta o metoda de racorire a copilului, mai ales.ca si adult....treaca-mearga,poate chiar te racoreste.am spus meningita,pt ca mi-a fost intotdeauna frica de boala asta care poate aparea in orice conditii,nu numai cauzate de virusi.
Monicabb spune:
La multi ani Dandusa! Mult, mult bine iti dorim!
Am fost la mare weekend-ul asta in doi! Imi era un dor...Am fost la Vama Veche cu cortul pe plaja. M-am simtit minunat chiar daca au fost decat doua zile. Copilul meu a ramas cu ai mei acasa. A dormit bine, a mancat ca lumea, s-a jucat, a fost vesel. Ce sa mai, nu mi-a simtit lipsa ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Din fericire (sau din pacate) nici sanii mei nu i-au simtit lipsa prea mult copilului. Duminica seara am ajuns acasa pe la 22.30, copilul dormea, curatenie luna in casa, mancare in frigider. Super! Poate repetam figura si weekendul viitor desi parca l-as lua si pe Dragos cu noi. Sa vedem.
Avem un al treilea dintisor. Este un incisiv lateral de sus. Ii asteptam cu interes si pe ceilalti. Si la asta a fost ok fara neplaceri.
Fug acum. Trebuie sa pun cortul la uscat pentru ca l-a lovit un val. Ieri mi-a fost lene.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
anateo2004 spune:
buna fetelor!stiu ca apar f rar,dar Seba imi ocupa mai tot timpul si in plus am avut si o experienta urata de curand.dar mai intai
La multi ani!Dandusa
sa o iau cu inceputul:
-inca nu a venit rezultatul la analize-pt reimprospatarea memorie ,Seba a facut urticarie atunci cand i-am dat branza si iaurt-dar indiferent de rezultat am fost sfatuita sa nu ii mai incerc pana face un an,asa ca nu mai am ce sa ii mai introduc nou si o sa ii dam cu tztz inainte
-sambata,dupa ce a mancat legumele cu carne,l-am mai lasat sa stea in scaunul de masa.era in camera cu tasu si fimea,eu eram la bucatarie.si la un moment dat am auzit o bufnitura urmata de plansete.cazuse din scaun.nici acum nu realizez cum a reusit.noi avem scaun solid,noroc ca era la nivelul de jos,ca si inaltime.e drept ca nu-i pun hamul,pt ca nu mai pot sa ii dau sa manance nimic-roade la curele,dar masa de la scaun ii vine mai sus de piept.nu stiu cum a reusit sa se ridice.am fost la spital,totul e ok.nu avea nici macar cucui sau sa fie rosu.doua zile nu am fost om.am zis sa va povestesc ca sa fiti mai vigilente.
zilele astea fac bagaje.joi plecam la mare.sper ca dupa ce venim sa am mai mult timp.
tin pumnii tuturor fulgultilor bolnavi!
pupici
desiree spune:
neatza
nu am citit nimic din urma
noroc cu ruxandra ca a scris cand e intalnirea din herastrau....va anunt din timp daca vin..ruxandra, se poate sa fi luat de la ceilalti prima si a doua oara..dar a treia oara nu a mai avut de la cine..el se misca mult si transpira mult si ma gandesc ca aerul rece de la munte nu a fost chiar bun la traspiratia lui
fetelor cine ma ajuta
vreau sa pun si eu linkul soniei la status pe mess...sa poata fi apelat direct..si nu reusesc...cum se face asta ???
multumesc
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
danutz spune:
Bueyyyy...am cazut de pe pagina!
Trebuie sa remediem urgent treaba asta!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares