Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
porumbita80 spune:
porumbito, ce frumos e Mario ...mareee , zici ca are un an...auzi voi aveti masina cu volan pe dreapta?
Da avem pe dreapta, de ce ma intrebi?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
[/quote]
Ktrinel spune:
te intreb si io ca, na, e mai neobisnuit in ro sa conduci cu volan pe dreapta. atata tot.
kikineata spune:
quote:
Originally posted by Laura13
kikineata ai editat si ai scris papuci, chiar ma intrebam ce nu vrei sa cumperi
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
porumbita80 spune:
quote:da stiu asa ne intreaba mai multi dar Cata al meu e sofer bun si zice ca nu simte nici o diferenta
Originally posted by Ktrinel
te intreb si io ca, na, e mai neobisnuit in ro sa conduci cu volan pe dreapta. atata tot.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
dianocica spune:
ptiu ce ma doare capul...o fi de la visinata? sau ca le-am combinat?
kokorinooo unu e sa-ti uzi parul, si eu ii mai fac asa lui d cand e f cald. il sterg pe fata si ii bag mana uda si prin par. dar de aici pana la a pune o palarie fleasca in capul lui...eu una n-as putea...la mine, la el...nici atat...
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dandusa spune:
De la sarbatorita ,pentru nasa mareDanutz,o cupa de visinata,sa traiasca...,cum de-am uitat eu tocmai pe nasa gogoasa...
Pfuii ce ametita m-am trezit,azi dimineata...
Kiki,m-am trezit la 7.30...,am pregatit si micul dejun si prinzul pentru bubu si-apoi am plecat la munci...,hehehe ce mi-ar fi placut sa dorm pina la prinz...,ca altii
Desiree,
trebuie sa va reveniti pina vineri sa ne vedem cu toatele...,ne este dor de voi...,sanatate multa va dorim...
Anateo,
puuupam tare ,ne-a fost dor de voi...
Azi am facut numai exercitii si m-a scos si la tabla... si-am facut o... citez "tocanita"...,hihihi,uite ca fara sa vreau am invatat...Pai da' m-a zapacit de tot nenea asta cu vopselele lui...,zauuu,cica una are radacina culoarea x,fire albe 80%,lungimea parului culoarea y si vrea sa se faca culoarea z...si-am inceput eu...,ca pun asta si cu oxidantul ala...si apoi decolorez lungimea ca sa ajung acolo...,el cica nu...,pai bine...,atunci cum?!?...,cica "nu stiu,gindeste-te"...,ei si dupa ce stateam ca vitelul la poarta...,i-am zis...,dau peste tot culoarea z si-mi bag picioarele...,daca nu i-o place un ban sa nu-mi dea......,apoi s-a auzit un "treci la loc"...
Nu-i bai...,las ca mai am vreo trei luni juma....si sigur le nimeresc eu...,da' sa mor daca nu m-a zapacit de cap...,nu mai stiu nimic...,tre' sa le iau de la cap...,da' cu rabdare si tocite...,ca altfel...,nu tine...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
danutz spune:
Hai mai Ktrinel...noroc ca ai sarit tu cu cafeaua aia, ca uite asa mi-am amintit ca io nu am servit azi!...Si nu pricepeam de ce ma doare capul si nu inteleg nimik din ce-i in jurul meu!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Lavinia_P spune:
Salutare,
Aseara am vrut sa va mai spun ceva,dar s-a trezit Mihaitza.
Din 11 mame de pe sectorul ala,4 copii erau cu alergii alimentare dintre care 3 la Danonino!Si in arhive erau zeci de cazuri de i-au kemat cei de la spital pe reprezentatntii Danone.raspunsul lor a fost:Dar nu se da Danonino pana la 1 an jumatate!(oare scrie undeva?)
Asa ca fetelor, asistenta mi-a zis nici la 18 ani sa nu-i dau Danone!
Grija mare!
Acum o intrebare pentru "the next Geta Voinea" (a se citi Dandusa):
Cum se chema crema aia de la Gerovital?Ca dupa o vopsire de mil. jumate imi cade parul de numa!
Va multumesc pt incurajari..am gresit..am comis-o ,de acum important e sa nu se mai repete.Dar cam stau cu frica in san.Sotul meu vrea la munte joi si mie mi-e teama sa merg..daca raceste iar?
Dia,cum era cu oscilococcinum ala?
Of..sunt pe fuga..
Am ars carnita lui Mihaita ca ama dormit langa el si am umplut toata casa de fum si miros !
"minunea mea"
chinico spune:
mai Danutule, eu ce sa spun...
'jaba scot io capul mai, 'jaba.. vezi, nici eu n-am primit visinata ieri..
de ciuda mi-am trosnit azi doi beri la frigi, d'alea scarboase cu gust de grapefruit. mniami..
in rest..
am intrat in randul mamelor denaturate, deci bea doarme cu mine in pat, si, mai sa fie, doarme tun pana la 6 juma dimnineata....
ma pregatesc psihic pentru tura a noua de musafiri...dar ma bucur ca aduc iz de mare si aici...
a. AAAAAA!! normal ca am noutati!!
1. a doua zi dupa ce m-am jelit io ca beoaca nu ciripeste a inceput sa spuna ba-ba si a-pa-a..
2. pentru prima oara am incercat sa socializam azi cu doi bebelasi la locul de joaca de pe langa noi (pe care l-am vizitat numai pentru ca aveam carte la purtator, vecinii isi renoveaza terasa si bea avea chef de plimbareala). care loc de joaca in mod normal e pustiu.
ei bine, azi doua tanti + doi bebei ..bea se uita la ele, se uita la mine ,se uita la bebei, ofteaza si adoarme. .......
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
Ktrinel spune:
dianocica, ma tot tin sa iti spun de cateva zile si uit: bai, mare cavaler, mare caracter de barbat ai ...sa iti traiasca...si sa de-a lectii si la altii ...la faza cu colantii dandusei ma refer...bravo lui! tot respectul. (parca voi nu sunteti casatoriti, nu? sau gresesc...scuze...)