Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 27
Yagmur spune:
La Multi Ani
sarbatoritilor zilei: Tiberiu, Mario si Matia
Acum v-a apucat cheful sa discutati despre mancaruri... cand biata de mine sint la dieta (ce am poftit la pastele Ruxandrei
)
Chinico, azi e soare, tot pe teren plec in curand, ieri m-am bagat toata in noroi dar am supravietuit...
Kikineata, ma bucur ca te-ai inveselit; asa te vreau
Dianocica, welcome back; si la mine in cartier se repara strazile; am ajuns sa car caruciorul in bratze ptr ca nu avem trotuare 
Danita, ne vedem in Fagaras weekendul viitor?
Donia, si Luca e destul de cacacios.. adica intre 2-4 ori/zi... eu ma "bucur" de partea asta doar duminica
; Luca a renuntat repede sa mearga de-a busilea; acum sta ridicat cu mainile si picioarele perfect intinse; oare ce vrea? parca ar face flotari sau vrea direct in piciore????
Madaluta, cred ca iti este greu fara Luca; eu trebuia sa-l las sambata cu dadaca ptr ca ne pleaca un coleg si avem chef brits style (adica mers din bar in bar pana te imbeti bine
), dar chiar vreau sa stau cu Luca duminica cat mai mult asa ca merg la prima terasa cu el si apoi acasa (plus ca eu sint la dieta, deci beau doar apa
)
A-deju, noi ne-am mutat la baitza in cabina de dush; am un scaunel de baie, dar abia reusesc sa-l pun acolo, ca deh, Luca vrea sa stea numai in picioare
; aseara da-i si lupta sa-l convingi... si abia intru in baitza aia mica.... in curand cer ajutoare la baitza (Cine se ofera???
)
Ma striga cafeauaaaaaaaa... revin
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Madaluta, cred ca iti este greu fara Luca; eu trebuia sa-l las sambata cu dadaca ptr ca ne pleaca un coleg si avem chef brits style
Eu una... n-as baga mana-n foc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianav
Inca ceva, nu stiu daca voi v-ati pus problema. Cate carne dati copiilor la o masa. Pe eticheta borcanelelor pt. 8 luni, scrie ca au carne pana in 10% parca.
Asta ma deranjeaza si pe mine la borcanele... ca au prea putina carne, cca 17g la un borcanel de 200g. Grigore mananca cam 30-40g/zi. Si-o sa crestem spre 50g/zi.
Si ma enerveaza ca in Ro nu gasesti decat combinatii carne+legume gata facute, nu ca in alte tari unde sunt disponibile borcanele numai de carne sau numai de o anumita leguma.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Yagmur spune:
Leyla, nu vii si tu la Cluj cat sta sotul tau aici? Mi-ar placea tare mult sa ne cunoastem....acum m-am uitat la poze... ce frumos s-a facut.. si e pletos, nu ca tunsul meu de Luca (maine sper sa aduc aparatul si sa pun poze cu Luca tuns)
Pupici
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
Ruxandra,
, se vede ca nu bausem cafeaua; scuze Madaluta.... eu cu gandul tot la Luca... dar intelegi voi ce am vrut sa spun...
Dati-mi un sut in fund sa ma apuc de munca....
slide Luca
varsta Luca
acs spune:
Dianav, relativ la fontanela: Fetele mele au avut fontanela mare; li s-a inchis dupa 1 an si jumatate (deci nu cum scrie la carte). E-adevarat ca dupa varsta asta (1 an jumate) fontanela se redusese doar la un punct, dar nu era complet inchisa. Si le-am dat si calciu si proteine etc. Doctorita ne-a spus ca e in regula. In privinta carnii: Victor primeste mai multa carne decat fetita ta. O bucata de carne putin cam cat o feliuta de paine (cam asa arata inainte de a o fierbe, caci dupa aceea se micsoreaza) pentru doua portii de mancare. Din cate stiu insa, sunt de ajuns cam 30g carne la o portie. Dar o sa ma corecteze fetele care sunt mai in tema.
Nici noi nu-i amestecam iaurt sau branza cu carne.
Leyla, bebe Kaan imi scapase, adica nu-l admirasem in poze :). E un frumos!
Am vazut ca discutati despre Danone. Din pacate mie nu-mi place decat asta :( si mananc de cativa ani doar Danone. Pentru copii cumpar altceva (Campina, Napolact), dar le-am mai dat si din asta (plus Danoninno la fete). Ieri, de curiozitate, la cumparaturi, am citit ce ingrediente contine si l-am comparat cu Mili. Si au aceeasi compozitie (nu mai stiu exact, dar ceva de genul: lapte pasteurizat, lapte praf, fermenti, proteina din lapte...). Asa incat nu stiu ce sa mai cred :(.
A_deju, pe Victor il spal in albie pusa in cada. Sta in fundulet la spalatul pe cap, iar cand ii curat piciorusele, spatele etc. il tin intr-o mana. Nu cred ca-s prea normala (la 10kg si jumatate cat are el), dar asa m-am obisnuit. Cred ca in curand il pun in cada mare intre fete si "impusc" 3 iepuri dintr-o lovitura :). Aaaa... si-i place sa se joace cu sapunierele, asa ca pun "barcutele" la apa imediat ca-l bag pe grasun in albie.
Mirona, Victor le imita pe fete cat poate. Incearca sa cante, tipa cand le aude vorbind mai tare etc.
Faza tare: Stef se juca impreuna cu Maria. Si ei cand se joaca rad tare, striga... pentru ca tati o gadila si o zmotoceste... Nu stiu ce-a inteles grasu' din toata joaca lor, ca odata a inceput sa se ratoiasca la taica-su', dar suparat tare, nu gluma! Sa nu cumva s-o supere Stef pe sora-sa mai mare :).
Si la noi tot cu reparatul strazilor, trotoarelor etc. Asa incat sunt stresatata cand ajung acasa de la serviciu, caci nu stiu unde-mi voi parca masina... Dar nici inainte nu era bine; trotoar si strada ca la noi... numai denivelari. Oricum, abia astept sa se termine cu lucrarile.
Ma intorc la treaba...
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
leyla spune:
Ruxandra, tuns, ras si frezat (doar bretonul!) dar crescu la loc
, acuma tre sa prestez din nou.... Eu am o pasiune pentru Pinor Noir tot de Murfatlar
.
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Leyla, era un Muscat Ottonel 99 de Murfatlar dulce si yamy, yamy. Ce papacios si somnoros e bb Kaan. Sa-ti traiasca! Vazut si-n poze .. e frumusel si dragalas ca o fetita. Intrebare: nu-l deranjeaza bretonul la ochisori?
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
leyla spune:
Yagmur, ba sa stii ca ma batea gandul sa fac figura asta, dar am in plan si plecarea in Antalya cu socrii asa ca....sa vedem...da tare as vrea sa venim si la Cluj, eu n-am fost niciodata...basca mai avem si birou acolo
deci as avea si colege pentru socializare... Pupam Luchita tunsulica.
quote:
Originally posted by Yagmur
Leyla, nu vii si tu la Cluj cat sta sotul tau aici? Mi-ar placea tare mult sa ne cunoastem....acum m-am uitat la poze... ce frumos s-a facut.. si e pletos, nu ca tunsul meu de Luca (maine sper sa aduc aparatul si sa pun poze cu Luca tuns)
Pupici
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
Yagmur, te asteptam din nou pe la noi! Sms me the night before, please...
Si cu mersul in 4 labe, hai ca mai exersam noi... Aaaaa, si am uitat sa-ti spun, a 2-a zi dupa ce ati fost la noi, Alin a uitat sa-l lege in carucior pe Marc! Sti ce s-a intamplat, nu?! 
Cat lapte praf avem voie/zi? Cate "solide" este minimum acceptabil la varsta de 9 luni? Spuneti-mi sa nu ma stresez ca de vreo 2 sapt prefera laptele si nu prea altceva...
Pare sanatos, dupa 2 saptamani de nas infundat, purulent si gat rosu s-a insanatosit. Singur, fara medicamente, doar puf-puf si aspirator nazal. Sa vedem cat l-o tine. Cica daca e ok sapt vitoare facem finally vaccinul de 6 luni 
Cu somnul si programul general nu stam deloc mai bine. Dar nu conteaza, tati e in concediu si mai sta si el noaptea de garda...
De abia astept sa treaca perioada asta...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Yagmur spune:
Diana, iti voi spune maine daca ne oprim pe la voi pentru ca in seara asta ma vad cu prietenul care ne va duce la nunta; lui Luchitza i-a trecut cucuiul (apropo' am uitat sa spun aici cum s-a aruncat Luca din carucior cand am fost la voi in vizita... dar m-am invatat minte: ii voi pune centurile tot timpul)
Ieri am fost la cosmetica cu el dupa mine si s-au indragostit fetele de el; a stat cuminte, cuminte in carucior o ora, a zambit la toate clientele... ce mai, am un baiat tare cuminte...
Leyla, mai bine vin cu voi in Antalya... mi-ar placea; eu sper sa te conving sa vii la Cluj... si Asiza s-ar bucura... haide, VINOOOOOOOO!!!!
Imi dau singura jap-jap ca nu muncesc cu spor... tara asta are nevoie de autostrada ![]()
slide Luca
varsta Luca