Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 28
dianocica spune:
diana in ultima sapt d a mancat cateva lingurite la fiecare masa....pe care n a sarit o...dr mea imi zicea ca are copilasi de un an care inca mananca numai tzi. rar altceva...
ai vostri mai stau locului o clipa? d nu...azi am reorganizat casa...ca se agata de orice sa se ridice..
...plus ca dispare..o tuleste in baie, de ex..
..
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianocica
diana in ultima sapt d a mancat cateva lingurite la fiecare masa....pe care n a sarit o...dr mea imi zicea ca are copilasi de un an care inca mananca numai tzi. rar altceva...ai vostri mai stau locului o clipa? d nu...azi am reorganizat casa...ca se agata de orice sa se ridice..
..
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
nuuuu, de mult nu mai sta locului o clipa! yagmur poate confirma, a vazut! stam mai toata ziua la parter, pe jos in living, unde eu am tv-ul, canapeaua, pc-ul. bucataria e langa noi, holul de la intrarea in casa (cu toata mizeria aferenta) e si el aproape de noi. pleaca, vine, de regula e prafuit de la plimbarea prin hol (pleaca la usa si sta pe ea/langa ea si o zgarie - cred ca vrea afara...). in general adora usile, ii place sa iasa pe ele sa exploreze, inca nu a descoperit sertarele si usile de la dulapuri (in living si bucatarie), daca stau pe canapea se agata de pantalonii mei sa stau cu el jos pe covor sa ne jucam. sa nu mai spun ca abia il spal la funduletz dupa kk, se rasuceste, da din picioare... imbracatul de orice fel si schimbatul scutecului e mereu un motiv sa ma schimb si eu dupa, asa de rau ma muncesc si transpir. cel mai haios mi se pare alin, cand il schimba el, vad cum i se preling broboanele de sudoare pe tample, parca trage la jug :-))
ziua e in general bine-dispus, radem mult si ne jucam si mai mult... doar ora mesei e naspa si perioada adormirii in carucior.
fug, revin
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Dbunny spune:
dianocica nici o clipita nu sta locului...si al meu dispare ca magarushu-n ceatza, in rotobil...isi ia avant si dus ii... din baie-n bucatarie, din sufragerie prin toate dormitoarele...deh..il las sa se bucure ca acusi il scot din rotobil...
Am primit cadou de la nasi o masina electrica...scie clar ca e pt copii de la varsta de 3 ani in sus(9 luni, 3 ani, la ei tot una-i), in fine, a meu barbat cum e mester mare si nu poa' sa stea locuilui o clipita(amu mi-am dat seama pe cine-mi seamana odrasla) i-o pus masinii centura de siguranta si telecomanda. Iote scartz! Si-acu scoate copchilu-n parc ca pe-un catel legat cate 2 ore deodata. Si puiutu meu bineinteles ca nu comenteaza...ii place la nebunie ! www.dropshots.com/dbunny" target="_blank">Cu masina
Intre timp i-a mai aranjat directia nu mai ia curbele asa brutal, plus ca i-a captusit scaunul cu inca un rand de buretel..in caz de una alta...
. Rugam inscrieti-ne pe lista parintilor idioti.
PS Voua va plac cateii ? ca Dani de cate ori vede unul pe strada chiuie si devine euforic. Ne oprim vreo 20 de minute pana se satura catelul de noi ! Cand implineste un an ii iau copilului un catelus(pui) imi dati vreo idee ce rasa ? eu as vrea unul care nu arunca mult par, nu trebe dus mult la veterinar si daca-i posibil sa nu faca caca.![]()
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
ziggy spune:
Salutare! Am aparut cu
. Am avut o noapte cum de mult nu am mai avut. Al mau copil a dormit toata noaptea la el in patut si s-a trezit o data sa manance si inca o data i-am dat suzi. De obicei dormea prima jumatate de noapte la el in patut, apoi hop cu noi. Si dupa ce a mancat lapticul de la 7 dimineata am mai dormit amandoi in pat pana la 10 juma.
Voi puneti copii sa se uite la desene animate? Eu nu il puneam si zilele trecute a venit soacra la mine si am vazut ca a cautat minimax si copilului i-a placut. Sunt niste desene frumoase. Dar acum intervine intrebarea: Cat timp ii putem lasa la tv?
poze calin
Calin (5.12.2006)
ziggy spune:
Yagmur si cu mine te vezi in Fagaras. Astept cu nerabdare week-end-ul urmator.
Danita, tu esti din Fagaras sau Brasov? Poate ne vedem.
poze calin
Calin (5.12.2006)
ziggy spune:
Dbunnyeste super Daniel al tau in masinuta. Imi place la nebunie. Si trece si peste borduri. Super!!!!!
Si Calin este inebunit dupa catelusi, se uita mult dupa ei, rade la ei.
poze calin
Calin (5.12.2006)
madaluta spune:
am reusit si eu sa citesc un pic din urma:
kikineata: imi pare rau k ai trecut printr-o experienta asa de neplacuta...Parca reciteam povestea dandusei cand am citit postarea ta. ma bucur insa k ai realizat foarte repede k este una dinte IDI si k nu se merita sa pui la suflet parerile unei astfel de persoane, fie ea si medic
kokorina:noi, romanii cautam de obicei lucruri straine si le consideram de calitate....se vede k sotul tau nu este roman de apreciaza asa mult ce este romanesc...
Trebuie neaparat sa-l inveti si niscaiva injuraturi pe romaneste si apoi sa-l lasi pe stadion..
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Monicabb spune:
Ruxandra, la inceput i-am dat Bebelac ca de asta aveam in casa, acum i-am luat Nan si-i place la fel de mult. Mi-a povestit tata ieri ca la plimbare au vazut un om pe o banca care manca si avea si o sticluta cu lapte. Cand a vazut-o Dragos s-a bucurat tare. Acuma, tata le mai si infloreste...
Dianav, Dragos al meu a luat in greutate in aceleasi 2 luni numai 100 g. Si noi aveam la 8 luni tot 8.300 g. Eu una nu-mi doresc sa aiba mai greutate mai mare. Cat are, are. Bine, eu am si un fix. Sotul meu era foarte gras cand era mic si asta numai din cauza alimentatiei. Au bagat parintii lui in el cat s-a putut si erau fericiti ca au un copil gras si frumos. Si acum, la 31 de ani, iarasi este foarte gras si are niste obiceiuri de mori. Mananca orice, oricum, oricand. Intins in pat, la 3 noaptea, conserve, niciodata ciorba, ciocolata etc. Acum eu nu stiu sigur daca e vina parintilor dar o oarecare legatura trebuie sa aiba. Si cine credeti ca e de vina ca are 100 kg la 1.75 m la 31 de ani? Eu! Ca nu era asa inainte de a se insura! Normal ca doar era mai tanar. Frate! Ce sa-i fac? Hai ca am deviat.
N-am stiut chestia cu calciul si fierul. Interesant dar eu voi continua sa-i amestec piureul cu laptic pentru ca numai asa il mananca cu placere.
Dbunny, daaa, si noua ne plac cateii. Dar mai mult ne plac pisicile. I-am aratat la un moment dat un pui de pisica. Vai ce frumos a reactionat. Eu insa nu as lua nici un animal. Prea complicat. Nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Acum mi-am amintit o intrebare pe care o aveam de mult in minte. De ce se spune ca primul an din viata este cel mai important pentru un om? Oare ce ar fi trebuit sa-i oferim copilului in acest prim an? Ca si asa mai avem putin. Ignorati daca e penibila problema.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaai vostri mai stau locului o clipa? d nu...azi am reorganizat casa...ca se agata de orice sa se ridice..
..
diana si david 03.12.06
ma simt obligata sa intreb: pana acum d statea??? pai la noi e cam asa....cand suntem in casa si nu doarme sta numai pe jos in sufragerie. adica acolo il pun, dar pt ca nu am usi exploreaza: dormitorul nostru, 2 holuri si bucataria. in camera a 3-a nu are voie pt ca fumam, iar in baie ffffff rar (cand fac pisu si nu vrea in tarc (adica urla) il las pe jos si stiu sigur ca vine la baie, pana ajunge el eu sunt gata
). se agata de orice: coltar, canapea, fotolii (care nu au deloc stabilitate), cadita, dulapuri, pereti, usi, centru de activitati de cand era micut. de orice!!!!! a descoperit ca dulapurile de deschid, problema e ca se tine cu o mana de usa, cu mana cealalta inchide usa.....fix peste degetele lui. asa ca sunt cu ochii in 10. azi a descoperit ca se deschid sertarele. cotrobaie prin ele, scoate ce apuca, gusta, le tranteste pe jos. cheile din usi....o nebunie!!! geanurile de la usi....alta nebunie. eu toata ziua sunt pe jos, in 4 labe dupa el. sus colo, jos colo de 10000000000 de ori pe zi. dani inca nu stie sa cada "gratios", adica fara sa se loveasca, asa ca sunt cu mana pe el tot timpul. si cand se ridica instantaneu isi da drumul la maini....de' se crede expert de acum. reuseste sa stea 1/2 de min fara sa se tina, dar apoi pica....si nu mereu in fund, cateodata si in bot si e mai grav. asa ca nu il las singur deloc.la schimbat pampersul.....sa mai zic????? la masajul de seara....sa mai zic???? il facem in picioare. si tot asa.
te-am lamurit?
a!!!! si tot ce vede la nivelurile superioare....VREA!!! ATUNCI! si daca nu are voie....sa vezi scandal!

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
dbunny cateii.....singurul lucru bun pe care il fac zecile de caini vagabonzi din cartier este ca imi tin copilul ocupat la plimbare. ii studiaza, ii urmareste cu privirea pana in departare, intinde mainile sa ii "mangaie". nebunie maxima!
fiul tau.....

si taticul lui la fel![]()

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006