Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, eu i-am dat lui Sebastian de la 8 luni pana la 1 an si 8 luni Humana (am incercat si altele, dar pe asta l-a acceptat cu placere). Nu i-am fiert apa (cel mult incalzita). Sunt subiecte si pe la "Parintii intraba, Parintii raspund). Se fierbe doar apa de la robinet; apa plata nu se fierbe pt. ca se concentreaza mineralele si nu stiu ce saruri si afecteaza sanatatea copilului...
O apa plata buna, pura microbiologic (trebuie sa scrie pe eticheta, cel putin astia cu Izorul Alb erau la BabyExpo si spuneau ca este f. buna pt. bebelusi) nu mai are de ca sa fie fiarta

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata
fetele care mai sunteti in prenatal??? mie mi se pare cam prea repede sa intru de maine!! oare sa o mai lungesc cu un medical???

Parca e cam devreme, daca poti mai baga un medical, cu cat intram mai tarziu in pomana statului cu atat mai bine!

Dany26, pacat cu doctorita ta de conced, poate-i mai bine si nasti cu un doctor super misto, uiti de dureri cand te uiti la el !

V-am povestit cand cu furunculul meu mega dureros mare cat o nuca? Ma duc la doctor la CMU speriata rau cu sor'mea (o mandreata de fata). Intru la chirurg, de spaima nici nu-l vedeam prea bine, ma pune sa ma dezbrac la Eva costume, si sus pe masa in 4 labute. Rusinea pe mine cat casa, va dati seama. Mi l-a matrasit asa frumos, am plecat ca nebuna din salon. Sor-mea in urma mea, l-ai vazut ce frumos e, oau, i-ai cerut nr de telefon? Cica sa-si faca si ea programare sa inventeze un furuncul, poate se lasa cu o intalnire.

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Uite, si Lala ti-a raspuns la fel

Cei de la Humana au scos o apa speciala, de curand vad ca a aparut si la noi:

http://www.humana.ro/humana_produse.php?id_cat=60

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANACAMI, LALA D ..va multumesc frumos..ma gandeam eu ca nu ar mai trebui fiarta

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

tot la Vivian Pharma, gasiti si produse Avent (descriere in lb. romana: http://www.humana.ro/avent_categorii.php)

I-am vazut la fiecare editie BabyExpo, vin cu TOATA gama de produse

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

anacami avem aceiasi experiente cu baietii nostri ( si la biberoane si la lapte ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

ceaiuri Humana: anticolici, de stimulare a lactatiei, a tranzitului intestinal:

http://www.humana.ro/humana_produse.php?id_cat=57

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI ceaiurile de la HUMANA pot fi folosite si in timpul sarcinii??..adica cele pt stimularea lactatiei ma gandesc ca inainte cu o saptamana - doua de nastere ar fi indicate nu??

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata
fetele care mai sunteti in prenatal??? mie mi se pare cam prea repede sa intru de maine!! oare sa o mai lungesc cu un medical???

Parca e cam devreme, daca poti mai baga un medical, cu cat intram mai tarziu in pomana statului cu atat mai bine!

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

multumesc de raspuns!! imi voi mai lua 5 sau 7 zile medical, iar din 3 septembrie, adica de luni voi intra in prenatal.
pupici

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput

Roxana, nu stiu ce sa zic...ma gandesc sa nu dai in altele, sa nu faci vreo mastita ceva...In plus, nu cred ca te poti mulge inainte sa nasti (daca se declanseaza lactatia puternica), ca provoaca contractii... Chiar nu am habar...

lista necesar bb

Mergi la inceput