Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 8
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by alfa_anca
Neatza burtici!
Sau dc nu, intrebare generala pt toate burticile : ati vazut pe undeva patut de 140/70cm(sau mai mult de fapt, asta e dimensiunea saltelei) si care sa aibe o laterala culisabila?
Va pup si va doresc o zi minunata!
Anca 30+ Elena
poze
cele de la Babydesign sunt 140/70
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Da, dar nu au laterale culisabile.
Anca 30+ Elena
poze
RGE spune:
..fetelor chestia asta cu banii..parerea mea...nu dati cu rosii...sa vedeti la fata locului ce fete fac asistentele sau sa intrebati de la obraz...acum fiecare se da cu parerea adica cat a dat fiecare dar nu aveti de unde sti si daca au fost multumiti "magarii"...sotul prietenei mele de care v-am spus ieri ca a nascut e traumatizat...aseara i-am dat noi 500 euro pt ca efectiv nu mai stia nici cum il cheama...adica i s-a spus clar de la obraz ca daca nu cotizeaza copilul ala nu rezista...ar avea sanse daca ....exact astea au fost cuvintele dr..e dureros, groaznic..e inuman ce se intampla..el ieri a fost de 4 ori la spital si de fiecare data a trebuit sa cotizeze la toata lumea pt ca efectiv aparea lume noua care ii spunea de la obraz eu nu stiu cine esti.....cred ca din cauza asta am ramas putin traumatizata si toata noaptea am visat numai porcarii ..am fost super agitata..nu-mi vine sa cred ce se intampla prin spitale..mie daca mi-ar cere cineva bani ca sa ma lase sa-mi vad copilul il omor chit ca stau in puscarie
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
RGE - stiu cum e si il inteleg perfect pe prietenul vostru .Eu cat am stat internata in municipal am vazut tot felul de faze .Venea doctorita in salon si vb cu graviduta si o incuraja ...bla bla ,citez "sa vezi ce usor o sa nastem si o sa uiti cand il vei avea in brate" si apoi cand iesea din salon venea in camera de garda (unde stateau asistentele )si nu mai spun ce zicea... " lasa ca o sa ii iasa ei dracu prin piele la nastere " si eu eram acolo ....putin ii pasa . Asa ca feriti-va de femei.Sunt afurisiteeeeeeeee hai ca m-am enervat iar pe ele..
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
dany26 - ti-am scris mai sus un mesaj in legatura cu ecografiile la municipal (nu stiu daca l-ai citit). Chiar dimineata am vb cu o tipa (asistenta la sala de gineco et 4 ) si mi-a spus ca pt ceza imi sunt suficienti 1100 de lei.
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Acum am citit ce mi-ai scris...mersi mult...pai eu ii dau cate 50 ron la fiecare vizita care e f scurta....iar eco doar cea de 2 luni intravag m-as pus sa o fac la spital...restul.....la Medlife su Sanador....
Ahaaaa....adica 100 Ron cu totul nu toti dr-ii, asistent anestezist...Cam asa ma gandeam si eu!..Ce marfa ca cunosti persoane asa importante pe acolo....mai afli una alta...
27+ ANDREI
anacami spune:
Roxana,din pacate asa este! de asta si ne-am gandit sa evit spit. de stat.
Cu 20 mil. nasterea in spit. de stat se ajunge la costul uneia la Medlife Memorial Hospital- iar conditiile nu se compara.
Eu am nascut acum 3 ani si ceva la Municipal, am dat vreo 300 euro la dr. (nastere naturala) tot sa fie bine (nu a cerut dansul atat, dar am dat cat la o nastere cu cezariana la un dr. renumit). Al meu facea doar garzi acolo, avea cab. individual in alta parte- unde mergea f. des si am dat de fiecare data cat m-ar fi costat o consultatie la o clinica privata. Este drept ca am fost f. multumita de dansul.
Am mai dat la moasa cu care am nascut si la dr. neonatolog (dar la consultatiile de dupa, ca in ziua nasterii nu l-am vazut la fata...).
In rest, la fiecare tura, cate 100.000 la asistente si 50.000 la infirmiere (si astea importante, ca ai nevoie de camasi pt. ca te patezi incontinuu,etc,etc). Nu am vorbit ininte pt. un loc de cazare "mai bun" (la cat de aeriana eram in acele ore), am nimerit intr-un salon de 5 paturi (era f. aglomerat in spital - cica in acele zile fusese record de nasteri )...
Vaccinul anti-D (RH negativ) l-am cumparat din farmacia spitalului (aproape 3 mil, daca nu ma insel), ca binenteles- ei nu aveau!!!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami spune:
Anca, uita-te si la www.cesco.ro/index.php?cPath=1&osCsid=48ae051461fbc6a9b415e595b016d8cd" target="_blank"> Cesco (la unele nu vei gasi descrierea pt. ca nu le au pe stoc).
Din cate am vazut, dimensiunea lor este L132xP71 (sau 133x76cm).
"inaltimea lateralelor poate fi reglata pe doua nivele de inaltime, cu usurinta, folosind o singura mana"
Am vazut patuturi la care se poate plia complet laterala (nu ridica sau cobora), acum nu mai stiu in ce magazine.
Tu de care vrei?
aaa, din ce vad la Cesco, sunt unele la care se poate ridica/cobora toata baza (pe care sta salteaua), cat si laterala. La al meu se ridica/coboara sigur laterala, nu mai stiu daca si baza ...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
Doamne nu-mi mai povestiti...m-am ingrozit rau....de ce or fi unii oameni atat de nenorociti?!..nu se invarte roata?..nu o veni si randul lor??..de abia astept
AMR 8 saptamani!!
bb_yasmi spune:
gata am fost si am papat!!!
pussi, la manastirea IZVORUL MIRON din ROMANESTI am fost, apoi pe la VALEA LUI LIMAN, am oprit si am papat la ANA LUGOJANA, apoi prin LUGOJ ne-am plimbat .
offf eu tot in dilema sunt cu CM sau CP.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
RGE spune:
CAMI..vroiam sa te intreb ceva referitor la' laptele praf..mai trebuie fiarta apa daca punem plata??
AMR 8 saptamani!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by RGE
CAMI..vroiam sa te intreb ceva referitor la' laptele praf..mai trebuie fiarta apa daca punem plata??
AMR 8 saptamani!!
Roxana daca vei folosi apa plata pentru a face laptele praf aceasta NU se mai fierbe in prealabil doar o incalzesti un pic.
Prin fierbere apa plata isi schimba componenta mineralelor si nu mai este buna pentru consumul bebelusilor ( mineralele devin mult prea concentrate si sedimenteaza).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)