Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 10
RGE spune:
..vazusem la mamicile mai inaintate ca s-au apucat de baut tot felul de ceaiuri...dar mai bine bem dupa nastere in cazul in care nu avem..ca sa stimulam lactatia..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
alfa_anca spune:
Cami merci frumos, la cesco m-am si uitat mai devreme si intr-adevar mi-au placut multe patutzuri de la ei, mai ales asta http://www.cesco.ro/product_info.php?cPath=1_164&products_id=638 care are si laterale culisabile si baza pe 2 nivele de inaltime. Asa ca voi renunta la ideea de patutz mai mare , dimensiunile date de ei sunt ale patutului, nu ale saltelei, la asta cred ca salteaua care merge este de 125/60. Alea de ziceam eu cu saltea de 140/70 sunt cele care sunt transformabile in pat de copil mai mare, dar pe nicaieri nu am vazut sa aibe si laterala culisabila.
Anca 30+ Elena
poze
iuli-ana spune:
Salutare,fetele!
LA MULTI ANI,BEX SI DARLEENA,SA FITI SANATOASE,FERICITE,CU BEBEI ZDRAVENI SI CUMINTI!
M-am simtit cam rau zilele astea, e f bine,piciorul meu e necazul mare...
Intrebare de baraj:are cineva ideea daca guta se poate trata in sarcina???
Nu mai inteleg nimic,consumatoare de alcool nu sunt,carne mananc din an in Paste si...totusi...cica am simptome de guta...
Astept rezultatul de la analize,maine si in fct de ce iese o sa stiu sigur...
Dar...ati mai auzit de asa ceva in sarcina???
Ana, 22+
RGE spune:
ANCA ceva de genul asta este patutul nostru..are 2 etaje ca sa zic asa si lateralele culisante ..si tot pe laterale are barile alea siliconate ca sa nu le roadaca are de la cine invata prostii..apropo de iepurele meu rozator...stiti unde doarme de duminica?..sub patut..stiti ce face toata ziua?..il linge si il pazeste..cred ca o sa stiu si momentul cand nasc ..o sa ma anunte ea sau o sa faca ceva ciudat sa-mi dea de inteles..
AMR 8 saptamani!!
Roxxy80 spune:
Am sosit si noi de la plimbare. Am suferit putin de cald, dar a trecut...
BB, eu am ales sa intru cat mai tarziu in prenatal, adica prin saptamana 33-34. O tin in medicale (care nu trebuie sa depaseasca 90 de zile pe an). Le-am intrerupt si cu un concediu de odihna. Ideea este ca vreau sa iau cat mai mult timp dupa nastere cei 85 % din salariu si sa aman cat pot de mult sa iau cei 800 RON de la stat (sau cat naiba o mai fi).
Este indicat ca in prenatal sa intri mai devreme daca castigul tau salarial (adica cei 85 % cat se ia in prenatal si postnatal) este sub 800 RON. Eu asa am gandit cand am decis data intrarii in prenatal.
Dany26, ce mai faci? Ai mai fost prin Victoria? Au adus fasul ala superb de iarna pt bebei? Sa nu uiti de el ca tare mi-a placut. Cand ne mai intalnim? Sper ca la urmatoarea intalnire sa participe mai multe fete.
Roxxy 26+Rares Matei
anacami spune:
Anca, uite un patut transformabil de la Cesco care are si laterala reglabila pe inaltime:
http://www.cesco.ro/index.php?cPath=29_175
Mie imi place mult si pozitia "divan" (care poate fi folosita si daca vrei sa alaturi patutul langa patul tau- am mai vorbit noi la un moment dat...); tapiteria aceea cred ca se poate confectiona si in alta parte- mai ieftin...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
IULI-ANA scuza-ma dar ce inseamna guta?...
AMR 8 saptamani!!
anacami spune:
maaama, m-ai speriat- s-a schimbat ceva la "imaginea mea"!!! dupa 4 ani de "DespreCopii" am facut 3000 mesaje si am primit "sange albastru"
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
FETELOR CE INTALNEALA???..CE ,CUM, UNDEE??
AMR 8 saptamani!!
alfa_anca spune:
merci Cami, le-am vazut si pe astea, mai ramane sa ma decid si sa iau legatura cu ei sa vad cat timp dureaza sa imi dea un patut, ca stiu ca la babydesign dureaza o luna, si asa scrie si la cesco pe site, 30 de zile. SI dc e asa tb sa ma grabesc un pic....ca sa vina sa zicem cand am eu 36 de sapt de sarcina ca apoi bebelina poate sa vina oricand :).
Anca 30+ Elena
poze