Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, eu si cu Dany 26 ne-am intalnit acum 2 saptamani si am fost la o scurta partida de cumparaturi, timp in care am vorbit despre bebeii nostri si despre multe altele. A fost o intalnire tare reusita. In ziua respectiva v-am invitat si pe voi, dar nu s-a aratata nici o amatoare.
Te asteptam cu mare drag la urmatoarea intalnire, pe care nu am stabilit-o inca. Ce zici?

quote:
Originally posted by RGE

FETELOR CE INTALNEALA???..CE ,CUM, UNDEE??

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

anacami - felicitarichiar eram atenta sa vad ce primesti la 3000 de mesaje.

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Am sosit si noi de la plimbare. Am suferit putin de cald, dar a trecut...
[Dany26, ce mai faci? Ai mai fost prin Victoria? Au adus fasul ala superb de iarna pt bebei? Sa nu uiti de el ca tare mi-a placut. Cand ne mai intalnim? Sper ca la urmatoarea intalnire sa participe mai multe fete.

Roxxy 26+Rares Matei

Buna roxxy, pai chiar ieri am fost sa intreb de fasul ala....dar...vanzatoarea din schimbul celalat a zis ceva de genul: ..aaa...pai mai e ceva pana vin lucrurile asa groase...deci cealalta ne-a facut sperante degeaba...
Dar mai incerc eu dupa 20 sept....ca mai stau la sv pana pe 01. Oct

27+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

RGE,asta inseamna:

Simptome
Sub denumirea de gută, în antichitate, erau cuprinse toate manifestările reumatice. Până în secolul al XVII-lea era considerată o tulburare a umorilor (diateze) traduse prin dureri articulare (podagră). Tot podagră au descris cronicarii nostri suferintele de picioare ale lui Stefan cel Mare. Guta se datorează depunerilor de urati (săruri ale acidului uric) la nivelul articulatiilor în tesuturile osoase si în cele moi (tendoane, cartilagii, teci musculare si în rinichi). Este boala vârstei mature (35-55 de ani) si loveste mai ales bărbatii, la femei fiind foarte rară.
Accesul de gută începe cu durere violentă la degetul mare al piciorului, de obicei noaptea si mai ales iarna, durează până dimineata când dispare tot asa cum a apărut. În timpul puseului dureros degetul are aspectul unei inflamatii locale, este eritematos (rosiatic), cald, pielea este lucioasă si este deosebit de sensibil la orice atingere. Crizele se pot repeta în noptile următoare, fiind însotite de febră, astenie si lipsa poftei de mâncare. Câteva zile de tratament sunt suficiente pentru ca simptomele atât de neplăcute ale acceselor de gută să dispară. Dacă însă cauzele se mentin (aceeasi alimentatie, lipsa efortului fizic - factor stimulator al îmbunătătirii metabolismului organismului, nivelul ridicat al acidului uric în sânge cât si lipsa tratamentului specific) guta se cronicizează. În situatia cronicizării gutei, accesele sunt mai putin violente, întinse la mai multe încheieturi (genunchi, glezne, coloana cervicală, mâini), fără febră si stare de rău generalizată, cu durată lungă. Semnul cel mai important al gutei cronice îl constituie aparitia tofilor gutosi, depuneri de săruri de acid uric în articulatii si în jurul lor, strâmbând si deformând degetele. Dacă un tof gutos se sparge, este întepat sau incizat, apare continutul său, o materie groasă, albicioasă, grunjoasă, care poate fi confundat cu puroiul rănilor sau articulatiilor infectate. Dar continutul tofului gutos nu este infectat. Vindecarea tofului gutos operat este greoaie întrucât toate tesuturile locale sunt afectate, invadate de sărurile acidului uric.

Fetelor,scuzati daca sunt off-topic!

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Felicitari anacami...e un albastru f frumos la stelutele alea!!

27+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80
Sper ca la urmatoarea intalnire sa participe mai multe fete.

Roxxy 26+Rares Matei

Vreau si eu la intalneala! Mie de ce nu mi-a spus nimeni de intalneala ?

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

iuliana imi pare rau!
Roxxy cum nu poti sta in medical mai mult de 90 de zile? Eu sunt de vreo 150 de zile in medical si n-a zis nimeni nimic??

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Ce intalneala ?

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PUSSI
Eu sper sa nu se pozitiveze analizele,nu se poate face trataent in sarcina si asta ar insemna sa satu la pat,cu minim efort...Sunt f rare cazurile la femei,iar doctora mea mi-a spus ca nu are imp cata carne consumi,ci calitatea ei...asa ca va spun si voua ce mi-a zis ea:mai bine maincati gaina,vaca sau porc de cat banalul PUI,VITEL...
Totusi...sper sa nu fie...

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROXXY80 VREAU SI EU SA MA VAD CU VOI!!..probabil atunci nu am fost pe faza sau era zi de gimnastica..scuze..
IULIANA suna nasol..si tu ai simptome sau ai deja un diagnostic??...imi pare rau..

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput