Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Ce de greseli...da' intelegeti voi...
RGE,deocamdata simptome,si asa se uitau toti la mine ca la felul 3,ca nu se puteau pronunta nici ce analize sa-mi dea...Poate ca nu e ,sau macar...sa fie in faza incipienta...foarte incipienta...

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, dupa 90 de zile de medical intri la comisie. Cum eu nu am avut nici un fel de probleme ca sa stau in medical , nu pot sa-mi iau mai mult de 90 de zile (ca risc ca acea comisie sa vada o graviduta tare sanatoasa si plina de viata ). Tu probabil ca ai avut probleme reale si din cauza asta ai putut sa-ti iei concediu medical cat mai mult.
Fetelor, tocmai am pus niste cartofi la fiert. Muream de pofta dupa un piure cu multa branza rasa. Nu mai am rabdare pana fierb cartofii aia.

quote:
Originally posted by pussi

iuliana imi pare rau!
Roxxy cum nu poti sta in medical mai mult de 90 de zile? Eu sunt de vreo 150 de zile in medical si n-a zis nimeni nimic??

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si eu am stelute albastre

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cu cea mai mare placere, Roxana. De abia astept sa ne cunoastem face to face. Eu zic sa facem o promisiune ca ne vedem la Baby Expo. Eventual, rezervam o masa mai mare la un local din apropiere. Ce parere aveti, fetelor? Stiu ca, din pacate, nu veti putea veni toate (pt ca nu suntem din acelasi oras), dar macar cele care locuiesc in apropiere sa faca un efort.

quote:
Originally posted by RGE

ROXXY80 VREAU SI EU SA MA VAD CU VOI!!..probabil atunci nu am fost pe faza sau era zi de gimnastica..scuze..
IULIANA suna nasol..si tu ai simptome sau ai deja un diagnostic??...imi pare rau..

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Am sosit si noi de la plimbare. Am suferit putin de cald, dar a trecut...
BB, eu am ales sa intru cat mai tarziu in prenatal, adica prin saptamana 33-34. O tin in medicale (care nu trebuie sa depaseasca 90 de zile pe an). Le-am intrerupt si cu un concediu de odihna. Ideea este ca vreau sa iau cat mai mult timp dupa nastere cei 85 % din salariu si sa aman cat pot de mult sa iau cei 800 RON de la stat (sau cat naiba o mai fi).
Este indicat ca in prenatal sa intri mai devreme daca castigul tau salarial (adica cei 85 % cat se ia in prenatal si postnatal) este sub 800 RON. Eu asa am gandit cand am decis data intrarii in prenatal.
Dany26, ce mai faci? Ai mai fost prin Victoria? Au adus fasul ala superb de iarna pt bebei? Sa nu uiti de el ca tare mi-a placut. Cand ne mai intalnim? Sper ca la urmatoarea intalnire sa participe mai multe fete.

Roxxy 26+Rares Matei

roxxy, eu nu imi calculez in functie de bani, pt ca tot acolo imi iese....eu imi calculez in functie de cele 42 de zile de postanatal obligatorii, mie frica sa nu cumva sa nasc ami tarziu si sa raman descoperita!!! dar m-am hotarat: in 20 de min plec sa imi mai iau 5 zile de medical de la dr gineco apoi de luni din 3 septembrie voi lua prenatalul.si atunci imi ramane o marja de 19 zile in caz ca bb vrea sa intarzie!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Roxxy .. asa Da! Eu am fost la comisie de 2 ori pana acum si ar trebui sa mai merg odata... dar a zis dr. de medicina muncii ca pt. ultimele 15 zile de CM sa-mi dea tot ginecologul concediu ca sa nu mai merg la comisie!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

stiti cumva ce se intampla daca raman mai putin de 42 de zile (care sunt obligatorii) de postanatal??? nu mai benefiezi de indemnizatie sau ramai "descoperita " cateva zile, adica nu esti platita de nicunde.

bubulina noastra

Mergi la inceput

eu am plecat dupa medical...mie asa de groaza de caldura de afara....

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..daca nasti in saptamana 36 si 2 zile inseamna ca ai nascut la 37 de saptamani..eu nu stiam..

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor! Doamne, ce-ati mai scris, o sa citim si noi un pic din urma, macar ce-ati scris aseara. Se pare ca ati avut discutii interesante pe-aici, cred ca despre nasteri.
Noi suntem bine, de azi am intrat in saptamina 27!!!! Mai avem o saptamina si intram in luna a 7-a! De-abia asteptam...
Fetelor, am si eu o rugaminte, ca noi nu ne pricepem sa facem modificari: sa ne stergeti numele medicului de pe prima pagina, ca nu are rost sa-l mai lasam pe Cristescu acolo, si sa ne completati si noua numele la bebe, ca e trecut doar Daniel, please!!!!

Rox, cind te duci la eco? Pe 3 sau pe 9, ca nu mai stiu, sunt gravida...

Sheri, ce fetita mare ai, se apropie de 2 kg!!!! Bravo!

Darleena, sigur ca ti-am dus dorul, cum lipseste o fata citeva zile ni se si face dor de ea! Ce-ati facut? Ati fost pe undeva?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput