Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 13
lixa spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Cu cea mai mare placere, Roxana. De abia astept sa ne cunoastem face to face. Eu zic sa facem o promisiune ca ne vedem la Baby Expo. Eventual, rezervam o masa mai mare la un local din apropiere. Ce parere aveti, fetelor? Stiu ca, din pacate, nu veti putea veni toate (pt ca nu suntem din acelasi oras), dar macar cele care locuiesc in apropiere sa faca un efort.quote:
Originally posted by RGE
ROXXY80 VREAU SI EU SA MA VAD CU VOI!!..probabil atunci nu am fost pe faza sau era zi de gimnastica..scuze..
IULIANA suna nasol..si tu ai simptome sau ai deja un diagnostic??...imi pare rau..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Subscriu si eu la intalnire!
Alexandra 24+ si 70% Catalin
Poze din concediu Listuta
RGE spune:
JASMIN..EU??..sambata ..pe 1 septembrie..de abia astept ca nu mai suport imi vine sa-mi smulg parul..nu-mi mai aduceti aminte ca au trecut 6 saptamani de cand nu mi-am mai vazut ursuletul..dar mi-au zis sa-l las in pace
AMR 8 saptamani!!
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
..daca nasti in saptamana 36 si 2 zile inseamna ca ai nascut la 37 de saptamani..eu nu stiam..
AMR 8 saptamani!!
da! asa se considera! Mie dr. mi-a zis ca pot sa nasc din 02.11... si eu l-am intrebat
"La 34 de sapt.?"
" o sa ai 34 de sapt. si o zi, deci esti intrata in sapt. 35"
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Jasmin012 spune:
Of, fetelor, nu ma speriati cu nasterea prematura, citisem in citeva locuri ca intr-adevar, acum la 27, 28 saptamini copiii au multe sanse de supravietuirea, dar ar putea avea mari probleme cu dezvoltarea mintala, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!!!!
Pt fetele cu arsuri, o gravidutza spaniola de pe un forum pe care mai intru eu, spunea ca doctorul ei a sfatuit-o sa bea o combinatie de lapte si de apa in cantitati egale, cu sorbituri, deci sa nu fie baut dintr-o data...Poate vreti sa incercati si sa-mi spuneti daca e bun tratamentul...eu nu stiu pt ca nu am arsuri, din fericire...
Raluca, sa va fie intr-un ceas bun nasitul!
Adalia, nu mai aparusei demult!
Victo, deci Stefanut sta cu capul in jos deja....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Vai, acum vad: Darleena, LA MULTI ANI!!!! sa fii fericita si sanatoasa!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Roxxy80 spune:
Fetelor, noi ne retragem la nani. Am mancat o farfurie imensa de piure si abia mai respiram. Vorbim mai pe seara. Pupicei!
Sheritra spune:
Bey pana la Baby expo mai e o luna, hai sa ne vedem mai devreme, ce spuneti de joi seara sau vineri seara? Sa fie mai pe racoare. Lao terasa la o spagheata/pizza/salatica?
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
JASMIN..EU??..sambata ..pe 1 septembrie..de abia astept ca nu mai suport imi vine sa-mi smulg parul..nu-mi mai aduceti aminte ca au trecut 6 saptamani de cand nu mi-am mai vazut ursuletul..dar mi-au zis sa-l las in pace
AMR 8 saptamani!!
Bine faci, chiar daca ti-e dor de el, atita timp cit il simti stii ca e bine, nu e nevoie sa-l stresezi, ca el face ce stie el mai bine: creste....Nici eu nu l-am vazut din saptamina 21, deci tot de o luna jumate... dar il simt si stiu ca e bine
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Roxxy80 spune:
Eu sunt de acord. Cand e vorba de iesit cu fetele, eu sunt prima .
Acum chiar merg sa fac nani, pardon sa facem nani.
quote:
Originally posted by Sheritra
Bey pana la Baby expo mai e o luna, hai sa ne vedem mai devreme, ce spuneti de joi seara sau vineri seara? Sa fie mai pe racoare. Lao terasa la o spagheata/pizza/salatica?
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
Mi-ar placea, eu vin...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel