Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmin012 spune:
Bex, LA MULTI ANI!!!, sarcina usoara!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
RGE - stiu cum e si il inteleg perfect pe prietenul vostru .Eu cat am stat internata in municipal am vazut tot felul de faze .Venea doctorita in salon si vb cu graviduta si o incuraja ...bla bla ,citez "sa vezi ce usor o sa nastem si o sa uiti cand il vei avea in brate" si apoi cand iesea din salon venea in camera de garda (unde stateau asistentele )si nu mai spun ce zicea... " lasa ca o sa ii iasa ei dracu prin piele la nastere " si eu eram acolo ....putin ii pasa . Asa ca feriti-va de femei.Sunt afurisiteeeeeeeee hai ca m-am enervat iar pe ele..
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Of, Doamne, cum e posibil asa ceva????
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
anacami spune:
eu INNEBUNESC: dupa o anulare neispirata din partea mea a unei ecografii la dr. Pop, mi s-a anulat vinerea trecuta o eco la dr. meu din cauza defectarii ecografului de la Euroclinic. M-am programat din nou pentru vinerea asta la dr. Iosup la clinica Polisano. Ghiciti ce!!! Tocmai am fost sunata de la Polisano si instiintata ca dnul dr. are probleme de sanatate (din pacate), va fi in spital cateva zile- deci vineri nu mai poate onora programarile . De abia de pe 8 septembrie revine- m-au reprogramat pt. atunci!!!
oi fi eu ghinionista, o fi perioada concediilor (nu stiu ce sa mai cred)...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by RGE
CAMI..vroiam sa te intreb ceva referitor la' laptele praf..mai trebuie fiarta apa daca punem plata??
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxana daca vei folosi apa plata pentru a face laptele praf aceasta NU se mai fierbe in prealabil doar o incalzesti un pic.
Prin fierbere apa plata isi schimba componenta mineralelor si nu mai este buna pentru consumul bebelusilor ( mineralele devin mult prea concentrate si sedimenteaza).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Lala, multumim pt informatia pretioasa...nu stiam. Merci.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Bey pana la Baby expo mai e o luna, hai sa ne vedem mai devreme, ce spuneti de joi seara sau vineri seara? Sa fie mai pe racoare. Lao terasa la o spagheata/pizza/salatica?
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
si eu sunt de acord! bb cu ce mergem? cu tau sau al meu? ai bune? Si pe Sheri o ducem in TM la pictat pereti......................
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by anacami
maaama, m-ai speriat- s-a schimbat ceva la "imaginea mea"!!! dupa 4 ani de "DespreCopii" am facut 3000 mesaje si am primit "sange albastru"
lista necesar bb
Cami, deci mai avem vreo 3 ani jumate ca sa facem si noi singe albastru?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
anacami spune:
Jasmin, poti sa primesti "sange regal DespreCopii" si mai devreme , numai sa fii mai activa. Uite, Pussi le-a primit dupa un an si ceva (felicitari Pussi).
Roxana, unde si la cine faci ecografia? please,please...
lista necesar bb
Jasmin012 spune:
Cami si Pussi, felicitari pt stelutele albastre!!!! Bravo....eu as avea nevoie de niste stele verzi....!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Cu cea mai mare placere, Roxana. De abia astept sa ne cunoastem face to face. Eu zic sa facem o promisiune ca ne vedem la Baby Expo. Eventual, rezervam o masa mai mare la un local din apropiere. Ce parere aveti, fetelor? Stiu ca, din pacate, nu veti putea veni toate (pt ca nu suntem din acelasi oras), dar macar cele care locuiesc in apropiere sa faca un efort.quote:
Originally posted by RGE
ROXXY80 VREAU SI EU SA MA VAD CU VOI!!..probabil atunci nu am fost pe faza sau era zi de gimnastica..scuze..
IULIANA suna nasol..si tu ai simptome sau ai deja un diagnostic??...imi pare rau..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Eu vreau inainte, cit mai curind, ca vreau sa va vad inainte sa plec...please!!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by anacami
eu INNEBUNESC: dupa o anulare neispirata din partea mea a unei ecografii la dr. Pop, mi s-a anulat vinerea trecuta o eco la dr. meu din cauza defectarii ecografului de la Euroclinic. M-am programat din nou pentru vinerea asta la dr. Iosup la clinica Polisano. Ghiciti ce!!! Tocmai am fost sunata de la Polisano si instiintata ca dnul dr. are probleme de sanatate (din pacate), va fi in spital cateva zile- deci vineri nu mai poate onora programarile . De abia de pe 8 septembrie revine- m-au reprogramat pt. atunci!!!
oi fi eu ghinionista, o fi perioada concediilor (nu stiu ce sa mai cred)...
lista necesar bb
Cami, am citit saptamina trecuta despre ghinionul tau cu ecografiile...parca-i un facut...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel