Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
anacami vorbesti serios ?! Offf, eu am programare maine la CMU la el , nu m-a anuntat nimeni ca nu ar fi acolo ...sper ca totusi este
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
RGE spune:
CAMI..la Euroclinic, normal si dr se numeste Dinu Alexandru..sambata am programare..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Fetelor, care ne ajuta si pe noi?????? Please....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
lixa spune:
atunci stabilim o intalnire joi seara? ce ziceti?
la unul din mall-uri... sau poate aveti alta idee
Alexandra 24+ si 70% Catalin
Poze din concediu Listuta
Lala_D spune:
Bun. Am sunat la CMU sa confirm programarea. Domnisoara de la telefon mi-a spus suav ca totul este ok, domnul doctor ma asteapta maine .
Acum daca maine dl doctor nu este prezent la datorie eu ce ar trebui sa ii spun ''suavei'' domnisoare ?!...Offf, revin maine dupa pranz cu vesti
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
dany26 spune:
Fetelor...eu am o idee....cine vrea...sa incheie un pact cum ca ne abtinem de la dulciuri...Adica eu as vrea ca de sapt viit sa nu mai mananc dulciuri dact o data pe sapt....asa de pofta...Pt ca deja se pare ca iau 1 kg pe saptDar am nevoie sa ma mai incurajeze cineva care sa faca la efl ca mine.....
Ei e cineva doritoare?
27+ ANDREI
RGE spune:
..fetelor dar o intalneala prin parc intr-o zi racoroasa??...sa facem si noi "niscai" miscare la aer curat..eu sunt libera martea si joia
AMR 8 saptamani!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..fetelor dar o intalneala prin parc intr-o zi racoroasa??...sa facem si noi "niscai" miscare la aer curat..eu sunt libera martea si joia
AMR 8 saptamani!!
In ce zona locuiesti?
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26
Fetelor...eu am o idee....cine vrea...sa incheie un pact cum ca ne abtinem de la dulciuri...Adica eu as vrea ca de sapt viit sa nu mai mananc dulciuri dact o data pe sapt....asa de pofta...Pt ca deja se pare ca iau 1 kg pe saptDar am nevoie sa ma mai incurajeze cineva care sa faca la efl ca mine.....
Ei e cineva doritoare?
27+ ANDREI
am terminat 3 inghetate.... dar eu nu ma bag la pact! ...
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele