Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 7
mihuta spune:
Bex si Darleena , la multi ani si sa vi se implineasca dorintele !
Ma duc sa mai citesc din urma...
28s + Sophia
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
Roxana, ff frumos patutul. Poti sa imi spui si mie ce dimensiuni are si daca are laterala culisabila?
Sau dc nu, intrebare generala pt toate burticile : ati vazut pe undeva patut de 140/70cm(sau mai mult de fapt, asta e dimensiunea saltelei) si care sa aibe o laterala culisabila?
Va pup si va doresc o zi minunata!
Anca 30+ Elena
poze
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Dany2007 eu ti-as da mesaj privat cu placere, dar tu nu ai PM-ul activat. Cum facem?
Am PM activat imi poti trimete...
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
alfa_anca spune:
Bex si Darleena LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi si frumosi.
Anca 30+ Elena
poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Dany2007 eu ti-as da mesaj privat cu placere, dar tu nu ai PM-ul activat. Cum facem?
Pana una-alta, uite ce a postat intr-un capitol anterior o fata de la noi de la odisee, Mirela, care a nascut tot la Municipal si s-a interesat pe acolo de preturi:
Annisia,tu ziceai ceva de banii dati in spital.Uite cat am dat eu(m-am cosultat si cu alte fete,una dintre ele nascand cu aceeasi dr.):dr.10 mil.(n-am avut timp sa schimb euro),dr.mana a 2 a:2mil.,anestezist:100euro,neonatolog:2mil.si la asistente cate 100mii pt ca altfel sunt mai dure cu injectiile.
Nu stiu daca e bine sau rau cat am dat dar asa se proceda acolo.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Si pe mina ma interesa f tare acest subiect...
Dany2007 tu ce parere ai ti se pare mult??mie mi se pare un pic cam mult fata de ce am auzit la alte spitale....
27+ ANDREI
RGE spune:
ALFA ANCA..ambele laterale se lasa jos..la asta te refereai nu?...si dimensiunile sunt 130/70
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Neatza burtici!
Sau dc nu, intrebare generala pt toate burticile : ati vazut pe undeva patut de 140/70cm(sau mai mult de fapt, asta e dimensiunea saltelei) si care sa aibe o laterala culisabila?
Va pup si va doresc o zi minunata!
Anca 30+ Elena
poze
cele de la Babydesign sunt 140/70... de laterala intreb pe cineva care are de la ei si cand aflu iti zic ca si pe mine ma intereseaza!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dany2007 spune:
dany26 - ti-am scris mai sus un mesaj in legatura cu ecografiile la municipal (nu stiu daca l-ai citit). Chiar dimineata am vb cu o tipa (asistenta la sala de gineco et 4 ) si mi-a spus ca pt ceza imi sunt suficienti 1100 de lei.
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
alfa_anca spune:
Merci Roxana, m-am lamurit. Dimensiunile alea sunt ale patutzului si de fapt salteaua probabil ca e ceva 120/60 +- 5cm......
Eu tin f mult la laterala culisabila, asa ca voi renunta sa mai caut patut mai mare si voi lua de-asta mai mic....
Anca 30+ Elena
poze