Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
cami ms de incurajare!!
cami deci nu ti se pare prea repede sa intru de la 30 de sapt in prenatal?? tu parca ziceai ca vrei sa mergi poana in ultimul moment, nu??
noi am plecat sa ne luam langosi cu cascaval.....vb dupa!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
lixa spune:
Darleena
Bex
Am auzit ca se fac si la noi recoltari de celule stem la nastere. Voi ce parare aveti? V-ati hotarat in privinta asta?
Site-ul firmei care face recoltarea: http://www.cordbloodcenter.com/ (din cate am cautat pe google, este singura momentan din Bucuresti).
Preturile:
Tariful de baz#259;: 3270 RON
Taxa anual#259;: 90 RON + TVA (107,1 RON)
(Tariful de baza poate fi platit integral sau in 3 rate lunare egale, fara dobanda)
Alexandra 24+ si 70% Catalin
Poze din concediu Listuta
anacami spune:
BB, mie parca asa mi-a iesit din ce am calculat (si tu esti mai "avansata" nitel). Eu vreau sa mai vin si in septembrie, poate si 2 saptamani din oct. (max. pana la 35w), desi ma simt mult mai "greu deplasabila" decat la Sebastian (la care am stat 3 saptamani inainte). Sa vad, ca ma umflu cam rau uneori..Saptamana asta m-am simtit bine, ca o "caprioara" ; sapt. trecuta ma simteam insa ca o "gogoasa", gata de explozie
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami spune:
BB, daca poti sa iti iei medical, nu strica sa mai amani un pic prenatalul.
Mi-am amintit ca mai am si 7 zile de CO ...cred ca o sa le iau cand incepe Sebastian gradinita, adica dupa 17 sept. - va trebui sa ducem munca de convingere cu el- cu "frumuselul" sigur nu vom avea sorti de izbanda
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
lixa spune:
anacami, si eu tot asa as vrea, cam pana la jumatea lui octombrie sa stau la serviciu, poate chiar un pic mai mult, depinde cum ma simt. Oricum, mi-am luat program de 6h ...
Alexandra 24+ si 70% Catalin
Poze din concediu Listuta
RGE spune:
CAMI..arata super in poze exact ca cele de la Lori's eu zic totusi daca exista posibilitatea sa mergi sa le vezi "live" ...au multe chestii super din cate vad eu la ei pe site si intradevar mai ieftine...bine la patutz ne-au dat garantie
BB VREAU SI EU GOGOSIIIIIII!!! eu vreau din alea dulci din aluat de cozonac calde cu mult zahar pudra peste
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bex spune:
Multumesc mult fetelor de urari:)!!!! am absentat de pe la voi (dar am tot ciutit ce ati scris:), am fost mai activa cu mamicile din Cluj si am avut si o mica vacanta:) Azi sarbatorim dublu si pitica e fix azi la 30 de saptamani si io la 30 de ani:)
MULTUMESC inca o data pentru urari tuturor
LA MULTI ANI!, DARLEENA
http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls
30 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
pussi spune:
BB eu intru de la 01.10 in prenatal, adica 74 de zile inainte de DPN, dar eu oricum nasc mai repede! Am vazut pozele de pe mail! Foarte frumoase gagicile la ce manastire ati fost?
Rge v-am vazut patutul.. superbbbbbbbbbbbbbbb! Sa aveti somnic usor in el! Si eu am visat tampenii: ca ma doare burta si tot vroim sa iau No-spa!
lixa eu am vb cu dr. gineco, o sa facem recoltarea la ambele fete.. dar el a zis ca-mi prezinta mai tarziu pe cei cu chiturile... ca mai am timp! Asa stia si el.. cam 1000 euro/ caciula prelevarea + analiza lor, si 30 Euro/ an congelatul!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
RGE spune:
BEX
PUSSI..multumim frumos
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
tomasa spune:
Dany2007 eu ti-as da mesaj privat cu placere, dar tu nu ai PM-ul activat. Cum facem?
Pana una-alta, uite ce a postat intr-un capitol anterior o fata de la noi de la odisee, Mirela, care a nascut tot la Municipal si s-a interesat pe acolo de preturi:
Annisia,tu ziceai ceva de banii dati in spital.Uite cat am dat eu(m-am cosultat si cu alte fete,una dintre ele nascand cu aceeasi dr.):dr.10 mil.(n-am avut timp sa schimb euro),dr.mana a 2 a:2mil.,anestezist:100euro,neonatolog:2mil.si la asistente cate 100mii pt ca altfel sunt mai dure cu injectiile.
Nu stiu daca e bine sau rau cat am dat dar asa se proceda acolo.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria