Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Raspunsuri - Pagina 9
tinatache spune:
e un pic, f putin, mai bine ca ieri. Fizic tot se simte rau, dar a inceput sa aiba tuse "plina", ceea ce e un semn bun. Am antib. pregatite, sper totusi sa nu fie nevoie. Tati a ajuns bine, l-am zapacit aseara cu telefoanele pana mi-a spus ca a aterizat si e bine
Cristina
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor!
crisflo34 spune:
Pupici la bufliciosi!
Curand o sa te doara salele si ca il tii de manute cand merge!
Multa Sanatate!
cristina, mama sabinei
http://sabinac.netfirms.com/
doina_cel spune:
na, ca nu poci sa va raspund cu Cristina si Cristina , asa ca va folosesc de data asta userii de forum, sper sa nu va suparati pe mine. desi ati intelege voi din context despre cine e vorba...
tinatache, Andrei (="lui Andra", ca am constatat ca se scrie ca Andrei al meu ), sa se faca bine mai repede.
cat despre innebunit taticul cu telefoane, ocupatia mea si a lui Andrei care crezi ca a fost in ultimele zile, de cand a plecat al meu sot in tara? ai ghicit! l-am innebunit de cap intrebandu-l daca e bine si daca a ajuns dintr-un oras in altul
crisflo34, multumim de pupici, reciprocizam si noi catre Sabina si Cosmin!
nici nu va dati seama cat de mult imi doresc sa reuseasca sa mearga. la el totul e mai greu de realizat, si ar insemna un pas extraordinar de mare in dezvoltarea lui. ceea ce alti parinti iau drept ceva "cuvenit", la noi este o mare mare reusita... si nu ma gandesc numai la mers. cred ca deja v-am innebunit cu anunturile mele stupide de genul "a invatat sa pupe". dar pentru noi chiar sunt lucruri grozave, sa il vedem cum incet-incet isi revine dupa trauma extraordinara avuta si toata perioada aia extrem de derutanta, grea si debusolanta pentru el.
am vazut ca ar trebui sa actualizez totusi la un moment dat si primul mesaj, cel de deschidere a subiectului, e la fel de cand lumea, de cand am plecat din Ro...
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
doina_cel spune:
ieeei, am reusit sa actualizez mesajul de deschidere a subiectului!
cu ocazia asta am mai citit si din discutiile din urma... am regasit nume ale unor persoane pe care atunci abia le descopeream, dar care ne-au urmat, incurajat si ajutat pe parcursul intregii peripetii. FOARTE emotionant, ce sa zic...
desi retrairea acelor momente de cosmar nu a fost tocmai placuta, a fost ceva mai usor cand m-am gandit cat sprijin am primit de la voi pana acum si primim in continuare.
VA MULTUMIM TUTUROR INCA O DATA PENTRU CA EXISTATI SI SUNTETI ALATURI DE NOI!
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
lizzy spune:
n-am mai intrat de mult... scuze... probleme si problemutze, desi nimic deosebit.
ma bucur ca andrei evolueaza bine, si eu de abia astept sa ne spui cat te dor salele de la stat "in cap"
in final ati ales minnesota pt operatia de reconstructie?
apasati tie si lui andrei! (ma rog, si lui dragos )
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
doina_cel spune:
Diana, bine ai revenit! sper ca nu a fost grav si ca totul e ok cu voi acum.
Happiness is a smile
sirimie spune:
Doina , bravo pentru ridicatul in picioare! Andrei face progrese tot timpul si asta e cel mai important lucru!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lizzy spune:
quote:
Originally posted by doina_cel
Diana, bine ai revenit! sper ca nu a fost grav si ca totul e ok cu voi acum.
Happiness is a smile
nimic ireparabil in timp. o bronhopneumonie cu obstructie bronsica la marc. adica se sufoca atat de rau ca am ajuns la spital. ocazie cu care am aflat ca are wheezing si facem inhalari vreo 6 luni de-acu incolo. din fericire s-a descoperit la timp si speram ca nu se va transforma in astm bronsic.
ma bucur nespus pt progresele lui andrei. stiu ca pt voi fiecare 'pas', cat de mic, e de fapt unul imens. multi lui buflea cel luptator!
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
doina_cel spune:
Simona, multumim de felicitari! Mai raportam ceva: a reusit sa se ridice SINGUR in fundulet !!! Suntem foarte fericiti pe tema asta, noi credem ca e un mare pas inainte. A inceput acum 2 zile, cand a facut asta o singura data, dar ieri a tot repetat de vreo 3 ori E cel mai tare pupici lui Vladut!
Diana, of, mititelul... Bine ca v-ati prins la timp si ca rezolvati. Cu inhalarile... si noi facem o tona, este sportul nostru "preferat". Bronhodilatatoare, cortizon... Asa ca putem schimba impresii daca vrei
voua, in special lui Marc si Ianis, bineinteles
Happiness is a smile
lizzy spune:
singur in funduletz?! bravo andrei! tine-o tot asa!!!
noi si muschetarii te pupam tare de tot si te admiram!