Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea, iarta-ma ca am intarziat cu raspunsul, nu prea mai prin rand pe la calculator in ultimul timp. Bineinteles ca e valabila oferta, se mai pune problema? Din pacate contact pentru problema lui Andrei n-am, dar cu siguranta voi gasi pe site-ul spitalului. Chiar acum o sa ma uit rapid, ca-s pe fuga. Inainte de a trimite emailul, o sa il compun si ti-l trimit pe PM sa imi spui daca ar fi bine sa adaug ceva. Tu cunosti cel mai bine problema lui Andrei.

Pupici multi la amandoi si numai bine.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

multam mult. nu te stresa, nu e urgent acum.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Irinel si pisix, multumim mult pentru donatii!

pisix, m-am uitat in cont insa probabil ca dureasca cateva zile transferul si inca nu au intrat. te anunt imediat ce intra.

Happiness is a smile

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

doina - din toata inima ! plata a fost facuta dupa-amiaza prin internet deci cred ca va pleca cu ziua de luni.
Daca sunt probleme, scrie-mi (la platile pe net mai apar omisiuni si eu nici nu imi dau seama)
Succes

PisiX,
Viitoare Mami

http://www.tickercentral.com/view/91rw/2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga Doina, cu multa placere. TI-am trimis PM cu raspunsul de la spital care de fapt cere informatii, asa cum ma asteptam. Am redactat emailul de raspuns, da am nevoie de niste lamuriri de la tine. Cand imi raspunzi, eu si trimit emailul la spital. Pupici

Doamne ajuta!

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Irina, am apucat sa raspund numai la jumatate din intrebari azi . Continui si maine...

pisix, am verificat contul, au intrat banii, exact 150 cum ai zis. multumim mult inca o data

Azi a fost cam miorlait individul meu, si destul de haraicios. A trebuit sa il tin aproape numai in brate.... A fost si "destul de scump" cu pupicii, nu prea a vrut sa ii imprastie, iar eu m-am obisnuit sa ma pupe tot timpul Lasa ca poate recuperam maine.

Happiness is a smile

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Doina, insanatosire grabnica la voi acolo!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

multumax mult, sirimie ! sper sa nu fie vreo raceala mai nasoala... e asa o vreme nasoala aici, a fost frig, lapovita, ploaie, ninsoare si furtuna... aveam o programare la fizioterapie dar mi-a fost teama sa il scot din casa si am anulat-o.

si azi a fost haraicios si mofturos peste zi, insa seara a fost un deliciu. i-am facut masaj si a fost extrem de cumintel, ceea ce nu i se intampla foarte des... ma rog, in afara de vreo 3 "fantani arteziene" tintite inspre mine si tot azi a descoperit ca se poate apuca de marginea de la patut sa se ridice . bineinteles, deocamdata cu "mami-sprijin".

cam asta despre Buflicos pe ziua de azi.
va pupam!

Happiness is a smile

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

uau, doina, I'm impressed!! acusi pleaca la plimbare si ne povestesti cum te dor shalele de la tinut de manutze

Cristina
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor!

Mergi la inceput

yep, e cel mai tare .

de-abia astept sa ma plang de sale pentru ca il tin de manute sa mearga... eu cred ca mai avem destul pana acolo, dar am rabdare. in fond, nu ne grabim nicaieri. momentan ma plang de sale ca duc cele 14 kile in brate peste tot dupa mine, asa ca as prefera sa stau aplecata sa il tin de manute .

cum se mai simte Andra azi? sper ca e mai bine. cum a fost zborul lui Cristi?

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)

Mergi la inceput