Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Raspunsuri - Pagina 7
doina_cel spune:
Alina, baietii nostri o sa mearga la agatat impreuna, o sa vezi
Oana, si eu am citit mesajul tau despre Sosonica-papacista care se ridica in manute!!! si vroiam sa va felicit si sa va . Mi se pare super, ma bucur mult mult de tot pentru micuta luptatoare, e tare. Picioare lungi, curajoasa, personalitate... ce mai, o fata pe cinste!
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
doina_cel spune:
Dragele noastre prietene si dragii nostri prieteni, site-ul lui Andrei s-a mutat incepand de azi la adresa http://andrei.seek-on.com , varianta in engleza si http://andrei.seek-on.com/ro , varianta in romana.
Aoolo veti gasi de acum incolo noutatile si pozicile cu grasunelul.
Va puteti actualiza bookmark-ul, daca aveati, sau crea unul nou daca nu aveati , sau va puteti inscrie sa fiti notificate atunci cand apar noutati.
Am pus niste pozute recente, unele sunt prospaturi chiar de astazi!!! Cand Andrei a papat binisor impreuna cu mine niste tortellini cu sos de smantana si branzica, dupa care s-a spalat singur pe dintisori . Nu va pacalesc, am dovada!
Va pupam!
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei
Maryela spune:
Doina am citit despre progresel voastre si ma bucur enorm
Ma bucur ca Andrei se bucura de gustul alimentelor si ca e interesat de nou. Am vazut preferintele lui culinare si nu te invinuiesc pentru porecla "Garfield"
Spune-mi in poza cu periuta in mana, adormise asa in scaunelul de masa? E un scump, oricum!
Nu mai ai nici un raspuns din America? scuza-ma daca nu sunt la curent cu asta...
crisanti spune:
felicitari ptr noul site, Doina.
si acum ma adresez celor ce urmeaza acest subiect si au fost/sunt alaturi de Doina si Dragos - hai sa facem un alt hei-rup de donatii! pentru ca se pare ca de ceva vreme conturile acelea nu mai sunt alimentate - si minusul e mare
doina nu a mai amintit din pudoare situatia financiara, dar hai sa ii mai ajutam inca o data
pupici lui Andrei
C
doina_cel spune:
crisanti
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei
kay spune:
Doina, ce faceti? ce face pupaciosul Andrei? mi-e dor de voi !
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
doina_cel spune:
Pupaciosul face bine, exerseaza de zor pupaceala.
Incerc sa ii dau sa linga, respectiv incerce sa pape cate un pic in fiecare zi, pentru ca incerc sa il invat sa manance. Nici nu va dati seama cat de greu este si cate lucruri sunt legate de asta... Are un rol extraordinar in dezvoltare, fizica si psihica... Asta e, la unii drumul e mai anevoios, ce sa zic.
Asa ca ii dau orice vad ca are chef sa guste, nu mai stau sa ma uit daca e foarte sanatos sau nu. Gusta mititelul nostru pate, lasagna, sos de tortelloni, supica, orice vad ca l-ar interesa. A, si sa nu uit, ii plac frisca si, evident, ciocolata .
Eu nu prea am mai apucat sa intru pe forum pentru ca incerc sa ii dedic cat mai mult timp lui Andrei si mai incerc si sa invat niste germana cica... Si nu e tocmai usoara limba asta .
Oana, ma duc repede sa citesc ce mai faceti voi, sper sa ma lase micutul atomel. Voi cand veniti incoace la control?
Va pupam pe toate / toti.
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei
sirimie spune:
Doina, am vazut ultimele poze, ce frumusel este Andrei, mai ales cind ride Si ce frumos dormiti voi amindoi acolo!
Vroiam sa iti spun de mai mult timp, nu am apucat, te admir pentru ajutorul pe care il oferi altor copilasi, in conditiile in care si voi aveti atit de mult nevoie de ajutor!
Spor la invatatul de gusturi noi! Stii, si la noi e greu asta, sa vezi ce figuri face Vladut al meu cind vede cite o chestie, nu vrea sa guste deloc (si ma dispera pentru ca eu fac eforturi sa o pregatesc ).
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
doina_cel spune:
sirimie, e adevarat ca si noi inca avem multa nevoie de ajutor, dar, pe de alta parte, macar putem incerca sa ajutam la randul nostru cu ce putem, stim prin ce trec parintii care afla asemenea grozavii...
desi momentan ma simt cam neputincioasa, vad ca nu reusesc aproape deloc sa le ajut pe Mariana si Jeni, mamicile lui Ionut si Teo... si nu inteleg de ce. oare nu are lumea incredere ca sunt cazuri adevarate? oare nu am reusit sa explicam suficient de bine situatiile si de ce au nevoie de ajutor? tu ce crezi? offf...
Irinel, te-ai oferit acum ceva vreme sa ne ajuti cu niste informatii si un contact la spitalul din Toronto, lucru pentru care iti multumesc inca o data . mai e valabila oferta? .
intreb pentru ca vad ca intarzie f mult cotatia din Minnesota si nu as vrea sa bat pasul pe loc atat totusi, daca se poate. crezi ca ai putea sa intrebi tu acolo ce optiuni de operatie sunt la ei, pentru un copilas de 1 an si jumatate cu atrezie de esofag care are un rest foarte mic din partea superioara a esofagului (aprox 2 cm) si nu mai are parte inferioara deloc? momentan are gastrostomie si esofagostomie cervicala, ceea ce ei mai numesc si "spit fistula". ii poti intreba te rog si daca fac jejunal interposition?
multumesc mult
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei
doina_cel spune:
Maryela, ce uituca sunt!!! nu ti-am raspuns, iarta-ma...
in poza cu periuta era foarte concentrat de fapt. se scarpina cu ea la mugurasii de maselute care ii ies acum, si anume in numar de 4, 2 sus si 2 jos. si care cred ca il dor tare, mititelul...
nu am primit inca estimarea din SUA, si nu prea stiu ce sa fac... in principiu, stiu ca mesajul meu a ajuns la Dr Foker, stiu ca de obicei nu isi uita nici un pacient, dar stiu eu daca e bine sa astept atat? avem multe de pregatit si nici nu as vrea sa aman f mult. cu cat aman, cu atat Andrei e mai departe de dezvoltarea unui copil normal si e mai traumatizanta pentru el perioada operatiei, pentru ca incepe sa realizeze ce se intampla.
asa ca m-am decis sa incep sa vad ce alte optiuni am mai avea.ma gandeam sa incerc in Canada, daca ma poate ajuta Irinel cu informatii, in Suedia, mai am un prieten "lansat pe orbita" sa intrebe in Franta... sa vedem daca iese ceva.
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei