Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Raspunsuri - Pagina 6
lalilu spune:
Draga DOINA, sunt mamica de 2 copilasi absolut sanatosi-multumim lui Dumnezeu!!
Iti urmaresc povestea inca de la inceput, am fost foarte impresionata, de suferinta micutului Andrei si de tine, cea mai buna si puternica mama din lume!
Motivul pentru care postez aici este ca am simtit nevoia sa te incurajez, si mai ales sa ti spun cat te admir, pentru ca, in ciuda problemelor copilasului tau, mai ai puterea, dorinta si daruirea de a ajuta si alti copii in suferinta.
Dumnezeu sa ti rasplateasca si sa stii ca si eu si copilasii mei suntem , cu sufletul alaturi de voi!!
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
uta_ciun spune:
draga doina
am intrat sa-ti spun ca esti extraordinara...pur si simplu nu am cuvinte, esti un exemplu de tarie si bunatate...sper din tot sufletul sa fie andrei cum nu se poate mai bine
voi aveti cont paypal sau moneybookers? putin cu putin se aduna....am vazut cit te implici cu teo si ionut, incat aproape am uitat sa intreb si de nevoile voastre
cu drag,
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
doina_cel spune:
na, ca m-am rushinat acuma!...
mie mi se pare ca voi, cele si cei care sariti in ajutorul copiilor care au nevoie, sunteti extraordinari. numai niste persoane speciale se gandesc sa ii ajute pe altii chiar si atunci cand nu ii cunosc personal. fara voi , unii dintre acesti copilasi nu ar mai fi astazi cu noi (cu siguranta asta e cazul lui Andrei).
cat despre probleme... cu totii avem, mai mici sau mai mari, important este sa reusim sa incercam sa vedem si dincolo de ele si sa nu devenim indiferenti la suferinta altora.
fiecare ii putem ajuta macar cu un o vorba buna sau poate un sfat provenit dintr-o experienta trista prin care ne-am dori sa nu trebuiasca sa mai treaca nimeni vreodata.
uta_ciun, la noi functioneaza si paypal-ul pentru primire, deci poti alege ce e mai avantajos pentru tine. Ambele conturi sunt deschise pe dragos.fagurel@gmail.com. multumim ca te gandesti la noi!
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
uta_ciun spune:
draga doina,
tocmai am trimis niste banuti pt andrei pe contul de paypla dragos.faurel@gmail.com
mi-a aparut ca acest cont inca nu e inregistrat...am putut trimite banii, totusi, dar o sa primiti un email de la paypal cu instructiuni despre cum sa activati contul
da-mi te rog un semn daca primesti banii
cu drag
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
uta_ciun spune:
sorry, am vazut greseala, am trimis la faurel in loc de fagurel...nu-i nimic am anulat prima plata si am trimis din nou, de data asta corect
uta_ciun
doina_cel spune:
am primit, multumim mult de tot!
multa multa sanatate si voua.
Happiness is a smile
doina_cel spune:
Raportam 14 kile si 82 de cm! Crestem, crestem!
Si mai raportam 4 maselute in lucru! 2 sus si 2 jos, in stadiu de mugurei. E un micut rechinas.
O sa pun zilele astea pe site poze noi sa vedeti ce dantura de vedeta etaleaza
Happiness is a smile
body spune:
Felicitari sunteti baieti mari, de acum la alergat dupa fete.
Sanatate multa si Doamne ajuta!
Asteptam cu nerabdare pozele.
Va pupam
kay spune:
bravooooooooo Andrei !!! multi pupicei de la "papacista" terorista !
oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !