Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Ma bucur mult Doina pentru voi!Acum am intrat pe forum si am citit noutatile.Suntem alaturi de voi si vrem sa va sustinem in tot ceea ce aveti de facut,asa dupa puterile noastre.Ma asteptam eu sa veniti cu vesti bune

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

doina, multumesc de intrebare ianis e bine, trece usor peste toate. cu marc am avut 2 ture de spital in sept-oct. se pare ca astmul se manifesta in fiecare sezon cu crizutze cam urate. speram sa invatam sa-l tinem mai bine sub control sa nu mai fie nevoie de spital macar.

ma gandeam la mobilitatea lui andrei... o va castiga in timp, important este sa fie activ fizic, indiferent ca in 4 labe sau in 2 picioare interesul pt miscare e important. incerc sa va urmaresc mai indeaproape desi am un job tare solicitant, iar seara dupa 6, acasa, sunt numai si numai a copiilor

va imbratisez cu mare drag!

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Doina ma bucur ca puteti sa faceti operatia in Olanda...Va doresc o dieta cat mai eficienta ca sa fiti gata si fizic si psihic in februarie.

Va pup si va doresc sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Insanatosire grabnica lui Andrei! Sa treaca raceala.

Mult succes la operatia din februarie!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Andrei,insanatosire grabnica si din partea noastra!

Asteptam vesti de la voi despre cum va merge si cum scapati de raceala.

Minoiu Mariana
-------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Multumim pentru urarile de insanatosire! Si pentru toate gandurile pe care ni le trimiteti.

Am fost cam ametiti in ultima vreme si nu prea am mai intrat pe forum, ne scuzati va rugam absenta... Acum individul mic face sport cu fizioterapeuta si eu imi trag sufletul, asa ca am apucat sa intru aici.

Astazi parca e un pic mai binisor. E inca foarte gajait, dar fata de ieri cand nu avea voce de loc parca e mai bine.

In rest, am reusit sa slabim juma de kilogram . Of, dar ce ne-am mai chinuit pentru jumatatea asta, nu va pot spune... Mancat de manute, manecute... Desi ii cam dau mereu cate ceva, dar multe legume si fructe si chestii non-calorice, iar el e obisnuit cu mese sanatoase. Speram sa reusim sa dam jos macar un kilogram si jumatate, sa nu ne facem de ras la domnul doctor in ianuarie

Paaa! Va mai tinem la curent cu ce mai facem.

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,ANDREI!!! Sa cresti mare,sanatos si sa te poti bucura de o viata frumoasa!

Sa ai o aniversare frumoasa,cu multe cadouri

Un pupic dulce si din partea noastra!

Minoiu Mariana
-------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

La multi ani Andrei! Multa sanatate, o viata fericita si multe cadouri iti doresc.

Andrei

Mergi la inceput

Mariana, croco21 multumim frumos!

Ne dorim tare mult sanatatea pe care ne-o urati, recunosc...

Mariana, am citit ca Ionut merge la gradinita! Super! Am vrut sa scriu si pe subiectul vostru, sa va felicit, dar nu am apucat in seara respectiva...

As vrea si eu tare mult sa mearga Andrei de la anul, dar depinde de atat de multe lucruri... In primul rand trebuie sa gasesc o gradinita care sa il accepte, si as vrea o asa numita "gradinita de integrare", unde sunt amestecati copilasi normai cu cativa copilasi cu probleme. Dar deocamdata se pare ca e destul de greu sa gasesc una care sa il accepte.

In plus, el e destul de "salbatic", asa ca as vrea sa pot sta cu el la inceput, si in general gradinitele nu prea agreeaza aceasta abordare. Iar el, la cat de traumatizat a fost (si probabil ca va mai fi avand in vedere spitalizarea care urmeaza), nu stiu daca poate suporta o despartire brusca si dura.

Si cea mai mare necunoscuta este ce va urma dupa operatie. Nimeni nu stie in ce stare va fi, si sunt pusa un pic in incurcatura cand ma intreaba detalii personalul diverselor gradinite. Ce sa le spun? Cum e acum? Cum va fi? Varianta optimista sau cea pesimista? Ca nu stiu ce va fi? Asa ca am incercat sa le spun o mixtura, cate putin din fiecare...

In fine, sa vedem ce iese. Va mai tin la curent cu tentativele mele.

Pupici.

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Rog mult un moderator sa ma ajute cu niste informatii: cum as putea face pentru a prelua bazarul dechis pentru Sonia (acesta se va inchide pe 2 Decembrie; am discutat cu Oana, mama Soniei, si cu Mica, autoarea subiectului initial). Este necesar sa obtin o aprobare inainte de deschiderea subiectului? Si daca da, cui ar trebui sa ma adresez?

Multumesc mult!

Happiness is a smile

Mergi la inceput