Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
Doina, eu am decis sa frecventez mai rar netul, ca imi mananca neuronu... uite acum ar tb sa dorm, dar nooh, eu calare pi dansul cu banii merge, incet dat sigur, sunt cam 2000 $ pana acum, mai avem de strans... iar programarea e sf ianuarie, inceput febr. eu am programat-o ca sa nu pierdem locul, cu banii vad ce fac, ii scot eu din joben, de undeva.
la voi in urbe ne infiintam pe 9 decembrie, pt control. m-am bucurat ca dr de acolo ne-a anuntat ca ne face reducere de 50% pt control. super ! si stam cam 3-4 zile, pt ca vreau sa discut cu profesorul care cica nu e decat vinerea aia, ca ceva conferinte, nu stiu...
sper sa va opereze cat mai repede, sa scapati de stres si griji si sa puteti incepe recuperarea.
si o bat la cap pe mama sa trimita pozele
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
Go Doina ! Go Dragos ! GOOOOO ANDREEEEIIII !!!!
punem agitatele la treaba ? cand plecati ?
maaaare cat casa poporului
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Carmenbr spune:
Doina si noi va tinem pumnii sa veniti cu cele mai bune sfaturi si vesti din Olanda. Pupam Andreiutul dulce.
Ieri am vorbit cu Irinel. E bine si ea si Danut, doar fff ocupati. Irinel isi cauta servici, merge la interviuri. Are deja un raspuns, dar mai cauta. O sa ii spun ca ai intrebat de ei. Sunt sigura ca si ea va pupa mult si va tine pumnii sa fie bine.
Dumnezeu sa fie alaturi de voi!
4 anisori...uraaa!
doina_cel spune:
crisanti, multumim mult! Va zicem cand ne intoarcem cum fu. Am niste emotii... Si de drumul lung, si de consultatia in sine, si ca o sa uit acasa ceva ce imi trebuie pentru Andrei, desi i-am facut bagajul de marti...
Oana, adevarul e ca putina agitatie ne mai "deviaza" gandurile, asa ca e buna Plecam maine dimineata, trebuie sa fim la Casa McDonalds pana in 9 seara, si avem vreo 10 ore de mers non-stop cu masina. Iar consultatia o avem luni la 14:00. Pupam Sosonica cea viteaza (am citit pe subiectul ei ce nazdravanii mai face)!
Carmenbr, multumim pentru gandurile bune si pentru vestile despre Irinel! M-am gandit eu ca e foarte ocupata cu Danut, iar acum ca isi cauta si job, o cred ca nu mai are timp de nimic. Ma bucur mult ca sunt ok. Daca mai vorbesti cu ea, transmite-le cate un pupic din partea noastra, te rog.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
jenycuta30 spune:
Doina sa va ajute Dumnezeu!!
Asteptam vesti.
Pupam dulce pe Adrei!!!Si pe tine daca vrei.
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti!Inca mai are nevoie de voi [red]
http://teo.seek-on.com
doina_cel spune:
Jeni,
Ne-am intors! Drumul a fost ok, luuuuung (9 ore), dar Andrei s-a comportat exemplar. A rezistat bine cam 7 ore, dupa care si-a cam pierdut rabdarea, dar nu ne-a scos peri albi.
Intalnirea cu profesorul a fost si ea in regula. Este destul de in varsta, la obiect, direct si cu experienta. L-a consultat pe Andrei pe toate partile, si-a mai propus niste investigatii si... ne-a spus ca intentiona sa il opereze in noiembrie. Dar acum, ca l-a vazut, crede ca nu e o idee atat de buna pentru ca e... prea grasut! Si considera asta un risc suplimentar pentru operatie, pentru ca inseamna sangerare mai puternica si dificultati in pregatirea tesutului pentru transplant (cica e foarte greu sa vezi vascularizatia fina a jejunului printre grasimutele care sunt probabil acolo). Asa ca ne-a trimis acasa la cura de slabire (trebuie sa dea jos vreo 3 kile) si ne auzim in ianuarie, sperand sa facem operatia in februarie.
Cam atat de pe frontul grasut. Va multumim pentru ca v-ati gandit la noi!
Happiness is a smile
kay spune:
Doina, si ma bucur ca poate sa il opereze asa cum vroiai tu !!!
si... spor la slabit ! eu una n-am reusit. dar daca Andrei poate, atunci pot si eu ! hai ca ii tin companie la slabit
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
lizzy spune:
doina, ma bucur nespus ca reusiti sa faceti operatia in olanda. amanarea pana in februarie nu e o tragedie, important este ca va avea loc, si ca apoi va asteapta o viata frumoasa impreuna, libera de orice constrangeri! mult mult succes andrei, doina si dragos!
si spor la slabit! ti-a spus si cum sa faci asta? mi se pare asa ciudata ideea de dieta la un bebe. sunt sigura ca daca el ar fi avut mai multa mobilitate in timp nu s-ar fi depus...
multi pupici de la rushi
diana&co
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
doina_cel spune:
Oana, ce bine ca avem sustinere! In 2 e mai usor, nu? Pupam Soso umblacioasa! Am vazut ca va laudati ca merge singurica! Super!!!! Soso e cea mai tare.
Diana, sa dea Dumnezeu chiar sa se poata face in Olanda. Asa pare acum, dar eu pana nu sar nu zic hop... Dupa aceea, vom vedea ce va fi. E posibil sa scapam de niste probleme si sa dam de altele, dar le luam si noi pe rand ca si pana acum.
E intr-adevar ciudat sa pui un bebe la dieta , dar ce sa ii faci, daca el zice ca trebuie... I-am eliminat biscuiteii, cartofii, pastele fainoase in general din mancarica, ii dau mai multe fructe si legumite, iar pana discut cu un dietetician ii dau ceva mai multa formula din aceea speciala pt copilasi cu gastrostomii, Nutrini, ca sa fiu sigura ca totusi primeste nutrientii necesari (fainoasele au si ele totusi rostul lor in oarecare masura). Dar tot nu pot sa ii dau numai de-aia, oricat imi zic ei... Adica sa nu pape si Buflici un mar si o banana proaspete??
E important insa sa slabeasca treptat, pentru ca daca procesul e brusc, el va fi prea slabit pentru operatie, ceea ce iar nu e bine.
Si eu am tot sperat ca va incepe sa mearga si va da jos atunci, dar mai dureaza se pare. Se descurca un pic mai bine, dar inca nu ii iese cu adevarat. Oricum el in ultima vreme s-a mai si lungit si s-a mai distribuit grasimuta, asa ca va dati seama ce ar fi zis doctorul daca il vedea inainte
Voi ce mai faceti? Am inteles ca Ianis a fost un pic bolnavior. Sper ca sunteti ok acum.
Happiness is a smile