Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Doina, felicitari!!!

In curind o sa fie cum vrei tu, sa fugi dupa el prin casa

Sper ca poti da vesti bune si de la asigurare si de la doctorii din Olanda.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Multumim de felicitari!

Mai avem noi pana la mers, dar se straduieste, asta e sigur. Deocamdata e instabil, nu se poate sustine singurel, dar totusi e mai bine decat era acum cateva saptamani.

Despre operatie inca nu avem vesti . Inca asteptam vestitul raport medical care speram sa convinga asigurarea. Doctorita are un motiv bun pentru care nu l-a scris inca, dar noua tot ni s-au lungit urechile. Grea asteptarea asta...

Insa mai avem niste vesti proaspete, de azi Azi a reusit doctorul sa il decaloteze pe Buflici! Cam tarziu, stiu, dar ne era teama ca va trebui sa il opereze, ca nu se reusise pana acum.
Si inca ceva, am aflat cu siguranta ca are "outze" (am si vazut de fapt), ca si asta era un semn de intrebare. Insa i-a coborat numai unul deocamdata si vom vedea ce facem cu celalalt (cica ar fi bine sa il operam sa il coboare pentru ca altfel e posibil sa ii fie afectata "functionarea", daca sta prea mult acolo sus).

Va dati seama ca acum sunt o mamica mai linistita . "Barbatia" lui Bufici este in regula, cel putin un out e ok, asa ca sunt multumita.

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Comunitatea "Calatoria vietii"

Mergi la inceput

Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Dupa indelungi asteptari, am primit scrisoarea medicala! A venit pe 24 seara, asa ca am primit un foarte frumos cadou de ziua mea Am trimis scrisoarea la asigurare si acum asteptam evaluarea si raspunsul lor.

Ne-au intrebat daca spitalul din Olanda accepta vestitul formular E 112. Vestea buna e ca da, asa ca, daca ni se va accepta realizarea tratamentului acolo, sper sa nu intampinam "probleme tehnice". Dar asta vom vedea, nu zicem hop pana nu sarim.

In rest, micul individ se distreaza, ne pupa, se tot ridica in picioare si vrea sa mearga.

Eu sunt ingrijorata ca are o scolioza si nu stiu cat de grava este, vreau sa il investigam, macar sa stim ce grade de deformare si rotatie are la coloana si coaste si sa vedem daca si cum evolueaza.

In continuare ne straduim sa ne socializam, mergem in parculet si atragem fetitele din jur pe care le privim cu scepticism... Dar perseveram.

Tot incerc sa il obisnuiesc cu nisipul, dar e foarte refractar la idee. Cand incerc sa il pun cu talputele in nisip strange piciorusele ca o broscuta . De jucat cu manutele nici nu vrea sa auda inca, e foarte nemultumit ca i se lipeste de manute...

Cam astea ar fi noutatile pe aici. Va tinem la curent daca aflam ceva de la asigurare.

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Draga Doina,ma bucur ca lucrurile evolueaza in bine,DOAMNE-AJUTA in continuare!Mereu m-am intrebat de unde ai atata putere sa le faci pe toate?Imi imaginez si cat de activ este Andrei,asa le sta bine baietilor,iar privitul dupa fete trebuie exersat de mic!Va asteptam numai cu vesti bune!

Minoiu Mariana
-------------------
Il puteti ajuta pe Ionut sa fie un copilas normal! Sunt necesari 12.550 eur
Site-ul lui Ionut

Mergi la inceput

Doina la Familienzentrum Trudering www.familienzentrum.com se va org. din sept o intalnire cu mamici romanc cu bbi pana la 3 ani. Am citit in ziar, pe site sunt doar niste date de contact, poti sa intrebi sa vezi daca e adevarat.

www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

multumesc, Cristina! Am gasit la ei pe site anuntul despre organizarea grupei de copii. Si vestea buna pentru noi e ca se organizeaza in alta zi decat celalalt Familiencafe la care mai mergeam, asa ca am putea sa figuram la amandoua, sa innebunim copilasii de toate natiile

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Doina am lipsit ceva timp de pe forum (vara pentru mine este foarte solicitanta) insa in felul acesta am avut placerea sa il revad pe Andrei si mai ales sa aflu despre progresele sale. M-am delectat cu poze frumoase si mutra ui strangara, iar stradaniile de a manca singur ma bucura enorm!

Astept cu interes urmatoarele vesti, care vor fi negresit imbucuratoare!

Mergi la inceput

Mirandolina, multumim pentru aprecieri :)
Sa dea Dumnezeu ca vestile urmatoare sa fie bune!

Happiness is a smile

Mergi la inceput