Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani, pui mic !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

multumim mult! Andrei va cu drag!

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmire spune:

Ma numesc Mihalcea Mirela si sunt din Buzau. In data de 09 10 2007 am nascut o fetita -Bianca Andreea- de 2500g aparent sanatoasa la maternitatea din Buzau. La o ora dupa nastere doctorii au suspectat-o de atrezie de esofag si a fost trimisa de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Aici a fot operata de dr. Toli Patrancusi.S-a incercat unirea celor doua capete ale esofagului insa tensiunea dintre ele era maxima astfel s-a decis inchiderea capatului distal si s-a facut esofagosostoma prin care sa scoata saliva, i s-a montat o sonda in stomac prin care este hranita timp de un an. Evolutia post-operatorie s-a mentinut grav, intubata cu sonda, ventilata mecanic, avand si bronhopneumonie si insuficienta acuta. A stat pe sectia ATI timp de 2 sapt. sub un tratament puternic cu antibiotice,la 2 zile i se faceau radiografii pulmonare dupa care a fost mutata pe sectia pediatrie, starea ei fiind buna. La momentul actual fetita este acasa, are o greutate de 3900 g, este hranita prin sonda.
Alternativa pe care ne-a dat-o medicul chirurg a fost plastia cu colon
dupa varsta de 1 an. Am inteles ca aceasta metoda nu este una dintre cele mai bune privind evolutia pe termen lung.Citind pe net am aflat de metoda doctorului Foker de refacere a esofagului.
As dori informatii despre modul cum ati ajuns in Germania.

Mergi la inceput

Draga Mirela,

Ii dorim multa sanatate Biancai Andreea. O felicitam pe micuta ca a reusit sa ajunga acasa, langa mamica si taticul ei .

Despre Doamna Doctor Patrancusi noi am auzit lucruri bune, iar deciziile dansei mie personal imi par corecte. Intr-adevar, e bine sa incerce anastomoza (daca distanta nu este foarte mare), dar daca apreciaza ca riscul este prea mare sa faca gastrostomie si esofagostomie, asa cum a facut dansa.

Intr-adevar, plastia cu colon nu este solutia cea mai buna, poate pune probleme de sanatate destul de grave odata cu inaintarea in varsta a copilului. Metoda doctorului Foker este intr-adevar, si in opinia mea, varianta cea mai buna.

Vorbiti engleza? Doriti sa incercam sa il contactam pe Dr Foker pentru a discuta cu el despre Bianca?

Noi am ajuns in Germania contactand Klinikum Bremen-Mitte. La momentul respectiv, Andrei fusese deja operat de 4 ori (3 incercari de anastomoza, apoi gastrostomie si esofagostomie cervicala) si starea lui era foarte proasta.

Transferul in cazul lui Andrei a fost realizat in stare de urgenta, deci situatia este diferita fata de a voastra. Voi aveti timp sa planificati totul astfel incat sa fie bine.

Daca se realizeaza contactul cu Dr Foker, el va va spune unde va recomanda sa veniti cu copilasul la tratament (in ultima vreme, vad ca el a chemat copilasi din toata lumea in Leipzig). Aveti apoi timp sa organizati totul.

Este GROZAV ca ati inceput sa va interesati atat de devreme despre posibilitatile de reparare. Metoda Dr Foker se poate aplica mult mai repede de 1 an, daca starea copilului este buna; stiu un copilas din Macedonia care a fost operat cu succes la 3 luni si jumatate si sigur nu este singurul.

Iti dau un mesaj privat sau un mail cu datele mele de contact, pentru a putea discuta mai "pe larg".

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

mda, m-am uitat ca curca-n lemne cateva ore "pe cine mai cunosc eu Andrei?" si am uitat chiar de dragul de buflei al Doinei

La multi ani chiar si mai tarziu! asa vei trai cu impresia ca mai multe zile esti sarbatorit

Suna grozav o interventie in Germania, cred ca v-ar fi mai usor. Totusi e bine ca uati in calcul si posibilitatea oferita de Irinel in Canada Sa ne tii la curent.

Irinel aici sau la Darius, te rog, primeste o mare imbratisare de la Lili pentru tine. La un moment dat, un mesaj al tau a marcat viata lui Darius si pentru asta iti multumeste mult de tot, asa cum cuvintel nu stiu sa exprime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Doinaaaa zi ceva! zi ca sunteti bine! degeaba am urmarit intreg interntul in cautarea voastra, nu ati mai dat nici un semn...Sper ca sunteti bine! Vin sarbatorile si nu e loc de suparari.

Mergi la inceput

suntem bine, multumim de intrebare.

avem un copilas super atomic insa, care a inceput sa se miste mai mult si are chef sa ii tii companie mai mult, asa ca... ne cam extenueaza. acum de ex tocmai am facut schimb cu sotul la incercat sa il adormim pe Atomel, ca topaie de zici ca de-abia s-a trezit din somn.

fug la "trebile casnice". paa!

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura!

Va dorim un calduros LA MULTI ANI!
MUlta sanatate voua si puiului vostru

http://www.kodakgallery.com/ AlbumMenu.jsp? enu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=76610383214

Mergi la inceput

Loredana, multumim mult pentru urari!!! Si voua va dorim tot binele din lume, sa fiti fericiti! Ce mai face Alex cel simpatic? Dar Luca?
Sarbatori fericite si un Mos Craciun darnic!

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

BUNA DOINA
Multumita lui D-zeu suntem bine (Alex si cu Luca).
Alex incepe sa stea in cirje ,acum il pregateste terapeuta ptr a si umbla in ortezele de care va trebui sa i le cumparam lui Alex .Progresam foarte incet dar macar nu stam pe loc mergem inainte ,multumita D-zeului ,El este mare si face minuni .
Am pus niste poze cu Alex si cu Luca uitate la ele .

VA DORESC TOT BINELE DIN LUME

http://www.kodakgallery.com/ AlbumMenu.jsp? enu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=76610383214

Mergi la inceput