Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Va uram multe prostioare! Sa aveti sarbatori pline de bucurie in familie si, desigur, SANATATE!
PS. doina cel, tot respectul din partea mea.
Mai povesteste-ne ce nazdravanii face Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Multumim pentru urari!

iula78, Daaa, prostioarele sunt la ordinea zilei, cel putin cele pe care reusim sa le facem acum: imprastiat jucarele peste tot, daramat chestii, spart cani si asa mai departe. Inca sunt prostioare micute, dar se antreneaza serios pentru cele "adevarate" cand o putea sa se deplaseze singurel.

loredana, faptul ca faceti progrese este o super veste si ma bucur mult de tot pentru voi! Nu conteaza cat de mici sunt. Asa suntem si noi, Andrei face si el progrese, tot foarte incet comparativ cu alti copilasi, dar noi ne bucuram mult de tot pentru fiecare mic lucru. Am citit la un moment dat un motto al unei fete de aici, de pe forum, si mi-a ramas in minte pentru ca se potriveste atat de bine situatiei copilasilor nostri: "Nu descuraja niciodata pe cineva care face progrese, oricat de mici". Asa ca, va dorim sa progresati in continuare, in ritmul vostru!

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Dragii nostri prieteni, va uram Craciun fericit!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doina draga mea, multumesc mult de mesajul frumos trimis de Craciun, iarta-ma ca abia acum scriu. Pupici multi lui Andrei, anul care vine sa fie un an bun cu multa sanatate si poate sa scapati si de operatiile finale (poate doar una?).

Va pup pe toti, sunteti o familie minunata.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani!

Sa aveti o multime de bucurii si impliniri in anul asta! Si Andrei sa faca o multime de progrese!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisanti spune:

La multi ani!

ce e cu voi? ca nici online nu mai esti.. sper ca sunteti bine

pupici

Mergi la inceput

Buna, tuturor si multumim ca va ganditi la noi! Si La multi ani!
Vad ca ne-am cam speriat prietenii de cand nu am mai fost asa activi pe aici .

Noi suntem ok, Andrei a trecut deja prin 2 raceli... Dar, slava Domnului, a trecut peste ele.

Intre timp, avem totusi si vesti bune: Andrei a inceput sa se tarasca! Nu are chef mereu, nu o face "ca la carte", dar se deplaseaza din proprie initiativa si prin propriile puteri! Si e foarte incantat de asta, va puteti inchipui .

Si in ultima vreme sta mai bine si cu gustatul mancaricii. Sa va exemplific: musca si rontaie bucatele de pufuleti (noua pasiune), mi-a halit odata 3 sferturi de biscuite de bebelusi, papa supica si ieri a avut chiar si tentative de papat galusti .

Ieri am fost si la seful chirurgiei de aici sa discutam despre operatie, sa vedem ce idei are si el si am constatat ca a descoperit si el plastia cu jejun, in metoda pe care o stiam noi (ma rog, o variatie a ei). Dar totusi nu suntem foarte convinsi de discutia cu el, nu intru acum in amanunte...

Asa ca am avut multe de facut, dupa cum vedeti, si de-asta am intrat mai rar pe aici.

Ma duc sa ma mai joc cu Rostogol-Taraici-Miorlaici

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Doina la multi ani pe 2008 cu intarziere e drept. Sanatate multa la toti trei si multe impliniri. Vad ca deja aveti realizari notabile pe anul asta. Ma bucur tare mult si imi imaginez ce bucurie e in sufletele voastre. Doamne ajuta sa mergeti din bine in mai bine si tot astfel de rezultate sa aveti si in privinta operatiei.

PS. La subiectul Soniei e un parinte de bebelus de 4 luni cu malformatii ale inimioarei, care cere informatii despre clinica unde a fost Soniuta. Poate il poti ajuta tu.

Pupici multi la toti trei. Si fii sigura ca si daca nu a mai scris multa lume la subiect, asta nu inseamna ca v-am uitat. Dar a fost o perioada mai incarcata pentru toti. Ma rog pentru Andrei sa fie totul bine. Da-mi de stire daca revenim la varianta cu SIck Kids din Toronto.

Mergi la inceput

Buna Irinel! La multi ani! Chiar ma gandeam la tine si vroiam sa iti scriu despre Sick Kids, mi-ai luat-o inainte.

Am fost marti la o discutie cu seful chirurgiei de aici si ne-a spus ca a aflat de metoda de care ziceam noi si ne propune sa incerce sa o aplice. Asa ca nu mai putem spune ca operatia nu se poate realiza aici. Deci nu le putem cere trimiterea de care au nevoie canadienii... Ca eu am niste retineri deocamdatata, asta e alta poveste. Oficial si teoretic cel putin, se poate realiza aici.

Te mai tin la curent oricum cu ce mai facem!
Multi pupici!

PS. Am scris ce stiu eu ca info de contact la subiectul Soniei.

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Draga mea, imi pare rau ca nu esti prea multumita de optiunile pe care le aveti :-( Eu sincer nu inteleg de ce e musai sa aiba canadienii trimiterea aia, da vad ca se agata de ea. Totusi, nemtii s-au dovedit de multe ori a fi buni profesionisti. Tie ti-e teama pentru ca ei nu prea au experienta in aplicarea metodei pe care o doresti tu?

Multi pupici la mancacios :-) si tie bineinteles

Mergi la inceput