Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca azi e o chestie cu Marte...nu cu Luna. Zau scot un razboinic!

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Urmy, durerile sunt ca la ciclu, insa se intareste si burtica. Dureri ca la ciclu am si eu demult, dar nu sunt acelea. Nici nu stiu cum sa le descriu. Oricum ideea era ca doare undeva jos, ca o crampa de ciclu (nu presiunea de ciclu) si simti burta tare. Eu la prima nastere zau daca am simtit burta tare sus, totul era concentrat in partea de sub buric. Si vorba ceea, am nascut normal. Cand se accentueaza, probabil sa reflecte si spre partea de sus, dar cele initiale nu. Oricum daca nu sunt regulate, nu ai de ce sa iti faci griji.

Rox 39+

nu sunt regulate Roxana si cedeaza imediat la No=spa desi nu fac exces de pastile.

Pana acum sotul a asamblat corpurile de la mobila pt bucatarie si acum vopseste tocurile de la usi. Scumpul de el, a vazut ca sunt stresata sa nu nasc si sa nu fie casa gata si munceste. Ufff, ce baiet bun!

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Urmy, deci stai linistita. Acuma nu stiu nici eu sa descriu exact, la Alex ma stresam ca nu imi dau seama cand o sa nasc, dar zau cand le-am simtit am stiut ca sunt contractii de nastere. Pfiii, ce sot harnic ai!

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Roxana nici nu stiu ce sa zic, da de azi dimineata am burta tare, parca are si forma schimbata, de durut nu ma doare , cand merg ma doare sub burta , iar la baie cred ca sunt campioana , de 3-4 ori pe ora da beau si f multa apa si transpir rau
acum nu stiu ce sa zic , poate nu se intampla maine da la plimbare nu mai plec , acum am plecat cu geanta in portbagaj de nu mai putea sotul de ras

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bernix, tin pumnii sa fie totul bine! Fii tare, suntem alaturi de tine.
Sabina, faina melodie. Mersi.

Fetelor, sunteti tare haioase. E o placere sa va citesc
Dar acum ma retrag, ca ma doare intr-o parte, pe la ficat.
Noapte buna.

Irina 33+

Mergi la inceput

Prisi, si eu am fost tentata sa iau geanta in weekend, dar am zis ca traficul e ok si era timp sa o iau. Insa joi daca ajung la control nenascuta, mi-o iau sigur in portbagaj. Cam asa ma simt si eu, cum descrii tu. Mai mult...ramane de vazut.

Ma duc sa fac o baita si sa mananc ceva, deci nu va ingrijorati. Si pentru ca sunt pe zapp nu pot sta mereu online. Promit ca dau mesaj daca nasc. Daca nu am dat, este orice alt motiv, dar nu nasterea.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

exceptional film
Bineinteles ca foarte trist...dar m-a uns pe suflet.
si nu va mai ingrijorati cu Roxana, cand o striga Anissia p-acilea, ea statea cu mine la taclale la telefon

Tomasa, cand vii la mine? maine am dr, dar e posibil sa scap repede, deci as putea dupa ora 17 sa fiu libera.
daca nu, miercuri?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

BERNIX
o sa fie totul bine.o sa vezi.

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

azi e ziua lui Daniella76 , sa fii fericita si nastere usoara

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multa bafta Bernix,iti tinem pumnii.Mai fetelor si daca nu ai adeverintza ca-ti platesti asigurarile medicale ce se intampla?

teo

Mergi la inceput