Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
moldoveanca spune:
Eu sunt in concediu prenatal din Anglia si am vrut sa platesc in tzara dar am fost la casa de asigurari si mi s-a spus ca spitalizarea pt nastere este gratuita.Tin sa mentionez ca am o asigurare medicala privata dar care nu acopera spitalizarea in caz de nastere
teo
cecilia L spune:
Noapte buna, si aveti grija cu luna plina, sa dati un semn, nu de alta dar sa putem pune majoretele la treaba.
Eu am aceeasi stare de rau, si mai am si dureri de burtica destul de dese, nu cred ca sunt acele dureri de nastere, dar oricum nu-mi place starea mea. Imi este frica sa iau no-spa, sa nu mai dau la ratuste.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
Roxana_G spune:
Moldoveaca, teoretic nu iti fac nimic, cel mult te pun sa platesti spitalizarea. Insa mie nu mi-au cerut adeverinta data trecuta, acum am luat preventiv ca am auzit la fete.
Sabina, sa stii ca tot la afaceri ma uit.
Dupa cum vedeti mi-a revenit netul, sunt pe aici, dar ma uit la alt interviu cu Patriciu pe Realitatea. Nu ca il fac pe BB Andrei afacerist, nu cred ca sa aiba asemenea pasiuni. :)) Vorba Sabinei, o fi artist! Afacerista la noi in familie e Alex, deja are pusculita si ne cere mereu bani, stie de lei si de euro, adora bancomatele si e maestra la cheltuit.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Danielle76
Bernix
Ati vorbit cu ea pana la urma? De ce s-a decis cezariana asa precipitata? Adica ce a intervenit nou de sambata pana acum?
Rox 39+
Sabina spune:
Roxana, Sofia nu e foarte materialista, dar are ceva simt, e nascuta Miercurea doar. cere toate monedele cand le vede.
Si daca ii spun canu-s bani, zice, pai nu scoti din perete?
nu stiu ce-i cu Bernix.
Danielle76, la multi ani, fericire si un bb sanatos!
Moldoveanca, mie nu mi-au cerut nicioadeverinta.Ah, nici n-aveam de unde da, era, studenta.Deci am avut adeverinta de la facultate,. imi amintesc acuma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Dulce Sofia! Asa si Alex zice sa nu ma mai duc la serviciu, sa scot bani de la bancomat.
Gata, sotul meu se supara ca il ignor. Noapte buna!
Rox 39+
Sabina spune:
si eu merg la nani.
Roxana, daca te mai apuca vreo insomnie, da si mie vreun link ceva cu trenurile Thomas, ca sunt bata la jucarii
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
ramonaiani spune:
Buna seara gravidute si de la mine.
Piciulika povestea de Michael, ca i s-a cuibarit in palma la un moment dat.
In seara asta mi-am spalat si eu un strugure si l-am pus pe-o farfuriuta de sticla, pe care am pus-o pe burtica, sus, sub sani, cat ma uitam la TV din pat. Am simtit eu farfuria rece, bebelina mea a dat nitel din picioruse ca nu-i place, dar nu am reactionat. 3 minute mai tarziu, observ ca saracul copil s-a retras un jos, spre bazin, alungat de raceala aia
36+